80

Анонимен

преди 1 година

А ние външно нямаме ли? Там нещо като посланик, консул няма ли? Тия нашите ги задържаха, съдиха, а никаква реакция от нашето министерство нищо. Присъствал ли е консул на делото? "Всяко посолство на цивилизована страна, позоваващо се на Виенската конвенция, е длъжно да осигури дипломатическа и юридическа подкрепа на свои граждани, изправени пред чужд съд. "

79

Анонимен

преди 1 година

Няма как да върнеш нещо ,което не си взел.Нашите политици никога не са имали топки ,а само лесно продаваем женски полов орган.Има една Гърцка телевизия ,там се продаде един наш бивш политик(красив). Там е мястото на всички Български политици,поне нещо полезно да вършат с органите си.А и пари ще изкарват.До 1 милион евро на година.Ако те имаха топки сега Македония щеше да е в ЕС и нямаше да има омраза.

78

Тоя па

преди 1 година

Ей, Буяр, що не кажете колко кораба прати България да извозва *** от цяла Европа към македонските чукари по време на пандемията ! Къде бяха сърбите!? Нали сте братя хаха неблагодарни удбаши. Бог неслучайно ви е изпизабравил . Време е и ние да направим така!

77

Анонимен

преди 1 година

Както тук така и там има платени,които да пишат и да създават омраза.А разбира се има деца ,които лесно палят.Родителите са виновни за това. Много лесно се манипулират хората.Но така или иначе има по не повече от 500 коментара в една медия,като голяма част от тях се пишат от не повече от 10 човека.10 или 100 човека не са една държава.Аз написах днес на 5 коментара.В положителна посока.А във фейсбук има много фалшиви прифили.В Македония има една партия,която създава омраза.

76

Анонимен

преди 1 година

Ако искате разприте да спрат, започнете работа в историческата комисия и в карайте българите в конституцията. Ако не си отивате в Югославия и изгнийте там!

75

toti

преди 1 година

Огледайте се и вижте кои са ви жингльорите и да спрът да се правят циркаджии,ами се хванете за ръце и си тропнете едно хорце,да сабудите Гоце!!!Толкова пушилика и накрая 100човека нямаше на преклонение ...вие били ли сте на Шипка да видите колко жиляди се събираме за поклонение !!!

74

Анонимен

преди 1 година

Брюксел и Берлин ще си ги вземат макетата на отчет без значение дали ще изпълнят или не нашите условия. За ЕС българските интереси не са приоритет. Вълненията на слугите не за важни. Важно е те да бъдат управлявани.

73

:)

преди 1 година

:)

72

Анонимен

преди 1 година

Вижте, виждам че има и македонци тук. Много рядко някой тук ще напише нещо с омраза, вече ни е омръзнало, а и не сме били ние агресорите. За справка, моля вижте някой македонски форум на тяхна медия или във фейсбук. Вие си нямате на идея какво ще прочетете, каква омраза, какви заплахи, каква по.ия се излива срещу нас. И после някой от тях ще каже, че нямало омраза и повечето хора там ни уважавали. Стига вече, имаме и ние достъп до интернет, имаме приятели и виждаме какво става

71

Бай Дрън

преди 1 година

Ами давай, предлагай, Османи. Така като гледам, президента ти не мисли като теб, а уж сте на една страна.Значи, много е просто. Който при вас пали и бие, в затвора. Който при нас чупи витрини, пак в затвора. Това е, само че аз не виждам воля от ваша страна поне да изпълнявате законите си.

70

Анонимен

преди 1 година

РСМ да си тегли чертата и да си пише историята от датата на която е основана преди тази дата тя е само област от една или друга държава .Нещо много взеха да се вземат на сериозно и почнаха да диктуват какво да правим ние .

69

Куку руку

преди 1 година

Прави ми впечатление, че под всяка статия за Македония има по един или двама човека, които на чист български език плюят по българите и всичко българско в коментарите. И всеки път си задавам въпроса, от каква мизерна дупка трябва да си се пръкнал, за да мразиш род и родина и да се припознаваш като македонец? И какъв б0клук трябва да си, за да не ти се додрайфа, когато се погледнеш в огледалото? Такъв бих го убил с лопата! Без извинение!

68

Анонимен

преди 1 година

Тъй ле?

67

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е основният виновник за сегашните нападения над българите в РСМ!

66

Анонимен

преди 1 година

А някой търси ли твоите корени какви са и дали ги помниш? Някой кара ли те да провериш дали имаш Турски,Гърцки,Сърбски,Македонски или можеби Руски? И ако не ги търсиш да ти прави вето за нещо ? Спри да живееш няколко века назад.

65

Анонимен

преди 1 година

Ако теб те е срам,мен не ме срам от хората в Македония. Всеки може да си има мнение за себе си.Не обобщавай.Имам много приятели които се срамуват от Българските политици,както и аз се срамувам от тях.Само като ги видя ми става лошо.Тези от Вардаро нищо лошо не ми правят.Каквото и да са решилл си е тяхно право.

64

Троен агент

преди 1 година

Всичко е заради вражеските служби. Това е война между службите. Насъскване . Кои са познайте до три пъти.

63

Незабавни действия

преди 1 година

Нямали да позволят, нямали да търпят...а бе плюнчовци, насилието вече се случи, при това по най-позорния за българите начин. Българският народ иска от вас политиците ответни действия. Отзовете македонския посланик и докато не покажат че зачитат правата на българите в Северна Македония. Спрете да им внасяте евтино електричество от АЕЦ на преференциални цени, по-добре го дайте на българския бизнес. Не разчитайте на евро-атлантическите бюрократи, те доказаха че са лицемери.

62

Анонимен

преди 1 година

След Скопското земетресение Тито и Живков се споразумяха и много Българи получиха право да посетят роднините си в Македония. Роднини, означава една народност.

61

Анонимен

преди 1 година

Какво можеш да кажеш за хора като северномакедонците, които са забравили корените си и завета на предците си, които сърбокомунистите превърнаха в еничари на собствения си български род?!Всеки истински бълагарин го е Срам от тези хора които живеят в момента край Вардар. Но и ни е жал за тях,защото са загубени във времето.