140

Анонимен

преди 1 година

спрете де!

139

Анонимен

преди 1 година

Понеже ние в Бг сме ГОЛА ВОда И КАЛ ПО ГРЪБО , затова спъваме другите държави , за да ни намразят все повече !..........В коя област можем да се похвалим с нещо ???

138

Анонимен

преди 1 година

До Бунгар__това което казваш за нас, важи с пълна сила за северонещо си!

137

Анонимен

преди 1 година

и ние ви призоваваме да спрете със сърбо-болшевишката си омраза към нас, но насреща обратното...

136

не е ли време

преди 1 година

да застанат кат мъже някой политици и да игнорират измислената държава, докато почнат те да ни търсят , щот те имат зор

135

Shark

преди 1 година

Значи искат да изкарат нас виновни. България да спре.., какво да спре България, тук няма антимакедонска пропаганда, тек не бият македонци. Даже им спасяват живота - в болница св. Анна е направена животоспасяваща операция на македонец, отказана в редица страни. Така че да спрат да се правят на важни, защото не са. А дотогава България трябва задължително да възобнови ветото на членството ми в ЕС.

134

Да, ама не

преди 1 година

По техните телевизии тиче яростна антибългарска пропаганда. Онзи ден един техен ИСТОРИЧАР твърдеше, че българите са татари, че МАКЕДОНЦИТЕ са ги славянизирали, те са им дали азбуката и са ги християнизирали @И обобщи- НИЕ СМЕ БЕЛИ, А ТЕ ЧЕРНи!

133

Анонимен

преди 1 година

Гледай сега Османи. Значи ако вие се държите нормално с нас и ние ще се държим нормално с вас. Преди 20г ако беше станало земетресението в Турция не само, че нямаше да пратим помощ ами и щяхме да викаме "Господ ги наказва", но 20г те умишлено не ескалират ситуацията, а точно обратното и ние също положихме усилия да успокоим страстите и сега вече с Турция сме в нормални търговски и съседски отношения. С Гърция е същата история, през 90те ги мразехме сега ходим на гости. С вас що не е така?

132

Лаврентий Берия

преди 1 година

Като цяло Османи е прав! Само дето ръката въобще не е невидима. Много добре се вижда мръсната, кирлива и костелива ръка на Кремъл, подаваща се през центъра им в Ниш. Тя води на конци т.н. "националисти" - а всъщност - платени руски клакьори. Единствения който има полза от търканията между нашите народи е Москва. Обикновените хора от двете страни на границата нямат нищо общо с лупениTе които правят провокации.

131

Бунгар

преди 1 година

Великите българи докато не разберем,че България не е център на вселената няма да се оправим.С промитите си мозъци станахме за смях пред Европа и света.

130

ДОКАТО

преди 1 година

в РСМ президент е Пендаровски, подобрения в отношенията ни няма да има.

129

Анонимен

преди 1 година

До GanjoМакедония е психиатрична клиника с нелекувани пациенти! Спрете да пишете небивалици!

128

Ganjo

преди 1 година

Не само да спрем,но и да бъдем креативни в добрите отношения между двете държави.Като знам колко е безкрайна простотията,което се вижда от коментарите,не съм оптимист.В Македониа непрекъснато вървят дебати с различни мнения,но в България само промиване на мозъци.Защо не гледаме македонска телевизия в България. Така ще научим доста истини.Свобода на словото реално има само в Македониа.

127

Анонимен

преди 1 година

Какъв пинг-понг бе нещастници! Спрете с ежедневните си провокации, дръжте се като европейци и нещата ще се случат! На вас все някой ви е с-л в гащите!

126

Пинг Понг

преди 1 година

Се играе лице в лице,един срещу друг!Но отсреща ние имаме само една стена!Стена от омраза,от лъжи,заблуди и някакви фантасмагории за "Македонски народ"Няма как да играем пинг-понг г-н Османи!И ако досега сме СЕ МЪЧИЛИ да го игарем и да бъдем толерантни,то търпението вече се изчерпа и играта ще бъде друга!

125

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бием северномакедонците на тенис на маса.

124

Анонимен

преди 1 година

А бе, вие го почнахте , вие го спрете , бе Османчо (егати македонеца ) !

123

Анонимен

преди 1 година

Tрябва як пердах на тия макета, но с тези меки продажници не знам до къде ще я докараме.. само подигравки!

122

Анонимен

преди 1 година

ДО ПОЛИТИЦИТЕ : 1. БОГАТЕЙТЕ ЗАЕДНО С БЪЛГАРИЯ ! 2. ПОСТИГАЙТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ, А НЕ КРИЗИ !

121

Макета-фашисти !

преди 1 година

Днешните макета са параноични сърбо-коминтерновски фашисти ! Психопати-мегаломани, дърво без корен ! Северна Македония трябва да бъде преименувана на "Северна Идиотия" ! Да си "македонец" е ДИАГНОЗА !!! Бил съм много пъти на служебни командировки в Македония и категорично мога да твърдя : по-прости, по-мързеливи и по-нагли същества трудно ще намерите на планетата Земя !