20

Анонимен

преди 1 година

Вижда се представителя на 'Възраждане' сам си слага плюсове ... не е ли достатъчно как вашия вожд путин лъже и манипулира ами и вие тук сте същите измамници.

19

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какво общо има ВЪНШНИЯ министър на РСМ със случилото се там. Отговори търсим от МВР какво правят със защитата на гражданите в Македония и какви си позволяват да ги вършат граничарите и по чие нареждане. Османи колкото и да му се иска е никой. Българските журналисти да започнат да търсят отговорите при правилните институции, а не да ни го показват тоя палячo на всеки 2 часа, благодаря.

18

И

преди 1 година

До В.Узунов Какво трябва да признаят българите? Тодор Живков започна да води една политика на реципрочност спрямо Турция. Да си чул да има турски граждани с други имена? Или, като македонците, в България те били над 2 млн., а там няма кьорав българин! Колко имоти са имали българите в Мала Азия? Всички ли избягаха, та един не остана?

17

ТА ВиЕ

преди 1 година

НЕ ВЗИМАТЕ НИКАКВИ МЕРКИ ЗА ЗАПАЗВАНЕТО И ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ В СЕВЕРНАТА. ГРЕЦИТЕ ВИ ГО ЗАВРЯХА. И ВИЕ НАС МРАЗИТЕ. EU АНОНИМНИК ПРОДАЖЕН СЕВЕРНЯЦИТЕ ЩЕ Я ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

16

по света и у нас

преди 1 година

'РСМ обяви война на България'. 'РСМ превзе района Сандански за 24 часа.' 'Българската столица бе превзета за 3 дни'. 'Над България бяха наложени европейски санкции да спрат с агресията и претенциите си над македонския народ и че НАТО няма да им помогне да избиват невинни македонци'. ХАРЕСВА ЛИ ВИ ???

15

Анонимен

преди 1 година

западните санкции срещу русия ще ви се сторят детска игра пред сакциите които българия ще отнесе ако не остави РСМ на мира да си влезе в ЕС

14

Анонимен

преди 1 година

Ами сега 50 години вето и тогава Европа, господин Османи. И спираме с пинг-понга. Сега е време да си платите сметката за всичко.

13

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ БУГ АРИТЕ НЕ ДАВАТ НА НАС МАКЕДОНЦИТЕ, ПОТОМЦИ НА ВЕЛИКИЯ САШО МАКЕДОНСКИ, ДА ВЛЕЗЕМ СВОБОДНО В ЕС, ТОГАВА ЩЕВИ НАКАРАМЕ НАСИЛА

12

Анонимен

преди 1 година

Имам много уместни подозрения че преговорите ще си почнат, а българите така и няма да бъдат приети в конституцията за държавнотворен народ никога. Ще кажат че обстановката в Украйна го налага и трябва да направим отстъпки в името а евроатлантическите ценности.

11

Лол

преди 1 година

Удбашите фучат, че сега като се отворят досиетата ще се види България ли е най-големия враг на македонците или сърбия, хаха смях :) още малко остана :)

10

Анонимен

преди 1 година

предлагам рсм и сърбия да нападнат бедна и застаряваща българия и да решим въпроса кой прав кой крив завинаги!

9

Белградски пашалък

преди 1 година

Техните невидими ръце ги бутат още от 1991 г., А преди това хич не бяха невидими.

8

Прав е

преди 1 година

Има доста невидими ръчички дето ги бутат тях и за това са толкова нагли. Ясно е че ще ги приемат без никакви промени по българския въпрос. То и е малко изтървана работа нашата, малко сме закъснели с 50ина години, но както каза другаря живков, България е една малка държава. Най-смешното е че като ги приемат, само ще им усвоят каквото имат хаха.

7

Куку руку

преди 1 година

Аз разбирам казаното от тоя наrлец по следния начин :Изгаврихме се с българите на честването на Гоце Делчев, изиграхме си цирка с рока на границата, бихме ги, съдихме ги и това не им хареса, ама на нас ни беше готино. Направихме си кефа и сега е време да забравим за случая и да плеснем с ръце, все едно нищо не се е случило.Ами не става така, господин Македонец! Сега ще си носите последствията, защото всяко удоволствие се заплаща! В слушая ще е в троен размер!

6

Кой ви е виновен?

преди 1 година

Само да ви кажа, че вие сте си виновни. Ако някой си беше направил подобна гаВВра в друга държава, щеше да бъде гонен с камъни. А тук дават 17% на Кирчо, след като е предал националният интерес?? Представям си някой в Турция да го е направил, макар че ми е много трудно, но щеше да го е страх да излезе на улицата, а най-вероятно нямаше да му се налага, защото щеше да е хвърлен в затвора до живот за държавна измяна.

5

Анонимен

преди 1 година

Ко речи ?

4

Анонимен

преди 1 година

Проблема е, че не се изговарят истинските проблеми, всички говорят загадъчно и никой не смее да каже истината.

3

Анонимен

преди 1 година

СРМ ще бъде приета в ЕС без да приеме НИТО ЕДНО от условията на бг. Винаги сме били дуп.давци и ол.гофрени в очите на международната общност и този път гордо ще го докажем отново. Кирчо защо не даде интервю за политиката му по въпроса, толкова се надявах

2

Анонимен

преди 1 година

Няма проблем 30-тина години си е един добър период за спиране на каквото и да е било.

1

NZ

преди 1 година

Ами отворете като за начало границата си с нас, много е лесно да викаш дръжте крадеца, като само самият викащ знае кой е.