38

КРАДЕФ

преди 1 година

Баджанак, аз съм комунист, Зарков е БСПеераст като тебе, Лечева, земеделския министър Явор Гечев, военния, и всички останали са все от вашите и бившата ти е червен мендил, как так Бойко е на власт ОЕСНИ ми.

37

Ганди

преди 1 година

Другарката се е запътила с бясна скорост за Крушовица, лошо нема

36

Анонимен

преди 1 година

Първия на втората освен рогоносец е известен лъжец. А, защо лъжат политиците? За пари.

35

дааа

преди 1 година

Въздух под налягане. Със всичките 7-8 процента които ще вземат през Април, бесепарите няма да са фактор. Или ще подкрепят ГЕРБ и така да имат свои министри, или ГЕРБ ще продължи да управлява с Б отбора си. Хах.

34

Бкп

преди 1 година

Абе пич що се взимаш на сериозно като вас никой не ви бръсне дори за слива бе

33

?!?

преди 1 година

Тия от БСП яко пушат и пълнят пипера. Толкова плямпане на дивотии и параграф 22 бледнее.

32

Анонимен

преди 1 година

До 9Герп квалифицирани, моля??? в какво са квалифицирани, в това да кр..адат и правят схеми за лично забогатяване...а забравих - и да" усвояват "европейски средства

31

Анонимен

преди 1 година

До 20И навря всички.фандъкови калинки да работят в метрото и да гласуват за софийските мутра..фони.....за да започнеш работа в метрото трябва да си купиш членска карта на герп, демократично нали, мафиотс..ки схеми, същото е с градска мобилност и всички общински фирми в София...

30

Слаб 2

преди 1 година

Кого разкритикува-ПрезидентА а не президентЪТ!У Троянскио Балкань не сте ли одили на училище?Пуйкимисирки!

29

Емо

преди 1 година

Свиленски щял да дава пари на социално слабите..... Свиленчо, само със заеми и раздаване на чужди пари не става... 1 Имаме валутен борд. 2 Колкото изкарат работещите толкова имаме право да харчим. 3 Мини един малък курс по икономика.

28

ФАКТ

преди 1 година

Тоя е много глynaв!!!

27

Случаен минувач

преди 1 година

Гошо Свиленски и Сашката Симов са ми най-противните хора в БСП. Направо ако ги видя да говорят на екран, веднага сменям канала.

26

Анонимен

преди 1 година

Странно...аз съм с впечатлението, че БСП и Нинова управляват през служебния кабинет! Но щом ББ твърди, че и той, значи потвърждава, че БСП и ГЕРБ са си тандем и цялата "опозиция " помежду им е само театрален фарс за пред електората, за отвличане на вниманието и продиктуван от лични интереси . Както е фарс твърдението на Бойко, че са проатлантически ориентирани.

25

Анонимен

преди 1 година

Само една комунистическа кратуна може да роди такъв литературен бисер като заглавието

24

Анонимен

преди 1 година

тези динозаври не се ли саморазпуснаха вече.

23

NoirFire

преди 1 година

И пак твърдя че Борисов е на кадър само заради войната в Украйна , без нея Киро щеше да си изкара мандата 4 години, за 4 години с електората на ГЕРБ можеха да се случат много неща, пак щяха да са в парламента, но не с такова силни позиции.

22

Анонимен

преди 1 година

Свиленски, проблемът ви е, че сте с огромно его и на моменти доста арогантни. Преодолейте този егоцентризъм, обединете се и тогава ще може да постигнете нещо.

21

NoirFire

преди 1 година

Войната в Украйна съсипа Киро и неговите неадекватни решения, не става въпрос за подкрепата на Украйна, което е също смешно защото България почти не може да окаже военна помощ, малоумщини като внос газ от САЩ и редица крайно неадекватни прояви го свалиха, мисля че без тази война Киро щеше да си изкара мандата не по-зле от ГЕРБ, ГЕРБ откраднаха милиарди държавни пари.

20

Анонимен

преди 1 година

БСП=ПП къде сте тръгнали.

19

Анонимен

преди 1 година

До NoirFireБорисов направи не само магистралите, но и метрото. Остави след себе си . А теси след направиха много бели и забатачиха нещата.