58

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Свиленски ти какви ги приказваш върви да се прегледаш Като слушам всички освен Борисов та Борисов направо им се чудя та вие ставате ли изобщо за нещо да направите за държавата си БОРИСОВ Е ЛИДЕР

57

червен другар

преди 1 година

Баджанак Свърши ти рахатлъка около другарката Нинова Мандалото лопна И за селски кмет не ставаш

56

от село

преди 1 година

Като ги слушам Кирето ,Ристето и този лопатар ,като виждам до къде докараха държавата вече не вярвам на никакви нови формации и пишман политици .По добре Боко да ,,краде ,, и никой за бай Тошо да не реве защото няма да се върне .

55

Анонимен

преди 1 година

В бе-се-***-то се вихри шубе! Играят "Изоставената". Разпространяват големи глупости: Борисов бил управлявал чрез Радев или Радев бил управлявал чрез Борисов! Бла-бла! Който е наблюдавал церемониала по коронясването на последното служебно провителство, трябва да е забелязал как се кефеше Радев със заръките към новия кабинет! Господар на положението!

54

Анонимен

преди 1 година

Борисов управлява, инфлацията скача.

53

Анонимен

преди 1 година

Какъв *** трябва да си , да кажеш тази глупости и да си мислиш, че някой щеповярва?

52

жалки сте

преди 1 година

Всички лягате и ставате с Борисов?Ако го нямаше,с кого щяхте да се оправдавате?Некадърници!

51

Българин

преди 1 година

Свиленскииии, Свиленски, ако беше наистина умен нямаше да ти откраднат жената , бе, комунистически изпадналяк ! Всеки ляга и става с името на Борисов ! Амииии, само той е държавника в България ! Всички останали сте жалки поплювковци!

50

Българин

преди 1 година

Баджанакът пропуска най-големият грях на Радев /като изключим този в личен план/, че си пробута свои проекти и прецака яко Столетницата с Мадуровките! Колкото до Борисов, приказката е че тези са от вторият етаж, т.е. по некадърните ! Когато Превратаджията размахваше юмрук срещу Борисов, тогава не ви се виждале "гербаджия"!

49

анонимен

преди 1 година

Електората на БСП се топи, на ПП също ,на ГЕРБ-нагоре, идва нормалното време.

48

от Бузлуджа

преди 1 година

абе свиленски , Борисов каза че в служебното правителство има хора които са били и в неговото правителство . къде чу друго или у фейсо го прочете ? с тия опити да манипулирате мнението на хората станахте за смях :) електората ви намалява , стола на нинова е дръпнат и остава да падне на пода , ти ми е интересно кво ше работиш . А , и имаш поздрави от баджанак ти .

47

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е партията на обикновеният човек. Само те мислят за него а не за банковите си сметки. Само те се противипоставят на евро гейците които искат да сме им роби. Унищожиха ни заводите. Тежката и лека промишленост. Селското стопанство и животновъдството. Посегнаха и на енергетиката. Няма област която да нее унищожена. Това ли е демокрация и свобода? Това ли е ЕС? Така ли искаме да живеят децата ни като слугуват на евро гейците? Аз не искам децата ми да са слуги.

46

Хаха

преди 1 година

Поо ригна се човекът !

45

Анонимен

преди 1 година

Бойко е хитрец , докат стискаше ушите на бай тошо се е научил на приоми, за 33 години развъди мощна камора по градове и села -храни ги и те му са верни ,а някой мръдне и е ЧАЛ ....

44

Мдаа

преди 1 година

До 36. ГЕРБ имат много малък шанс за победа на изборите. Може и да са първа сила, но процентите им ще спаднат драстично, което още повече ще ги отдалечи от управлението. за самостоятелно изобщо не говорим. Една от причините е грандиозния гаф в Пловдив и предизбоното мазане на ББ вчера. Доколкото чета и по други места общинарите на ГЕРБ са гласували подобни престъпления, както в Пловдив и хората са възмутени и отвратени.

43

Боко

преди 1 година

До 41. И ти ли, като 90 процента от българските политици, лягаш и ставаш с Борисов? *** имаш ли? А потокът не турски, а Балкански. Турски е в Турция.

42

Анонимен

преди 1 година

Баджанака на Радев много ги разбира тези работи. :D

41

Бесепар

преди 1 година

И БСП ще пребъде напук на всичкото ***!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Борисов лъже винаги. Не признава престъпленията си, припознава чужди успехи, с опити да ги открадне или да се нареди до победителите. Помним как се буташе в Путин при откриването на Турски поток, даже Путин коментира, че му било неудобно от такава близост с Борисов.

39

Цезар

преди 1 година

Каква голяма глава има.Като му слушаш приказките и почваш да се чудиш с какво ли е пълна