42

42+ единствено

преди 1 година

у нас има поговорка - пари ми дай, акъл не ща! Тва е положението

41

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ВЕЛИКИТЕ Й ЕВРЕИ ФИНАНСИСТИ,КОИТО ПОЗВОЛИХА НАШЕТО РАЗВИТИЕ ! ДОЛУ ДЕМОКРАТУРАТА НА ЕВРОПЕЙСКИ АРАБО-ТУРСКИ СЪЮЗ! В СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА,НО И ЧАСТНО ДРЕБНО ЗАНАЯТЧИЙСТВО И СЕМЕЙНО ЧАСТНО ЗЕМЕДЕЛИЕ! ТОВА Е ФАКТ,КОЙТО АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ! ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

40

Българина

преди 1 година

е специалист грамотен по всички теми, тва на някой да не му е ясно освен на тоз "експерт"?

39

SS

преди 1 година

Г.а.н.ч.о не е финансово грамотен . Никак даже ! Имам работници и правя наблюдения !Някой ги интересуват кое казино какви бонуси дава,друг къде и кой продава по качествена тревица,а имам един шматарок където го интересуват само бира и пържени дробчета и цената на платената любов в Адам и *** !

38

Германец

преди 1 година

Да вземеш бърз кредит, за да го мушнеш директно в бета е връх на финансовата грамотност. Такива хора трябва да решат на референдум за или против еврото. Мдааааа :)

37

Анонимен

преди 1 година

Тези, където купуват злато (може и помалко и си трупат) са грамотни, тези, където купуват биткойни и двустайка в Кръстова Вада за 90000$ със заем от банката и ще го изплащат 30 г не са грамотни.

36

отдавна казано

преди 1 година

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

35

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Българинът е финансово грамотен,но няма как да се противопостави на нагли шмекери ит турски и ромско ороизгод,които най-нагло го грабят чрез финансова спекула. Няма човек,който да не е финансово грамотен.Ала ,след като турците изхвърлиха Великите Евреи Финансисти,сме мамени ежедневно от арабо-турски битакаджии и спекуланти като Борисов и Сакскобургтурски.Е те тва е положението. А и Велчев иде. Долу НДСВ,ПП,ГЕРБ,ДБ и ДПС !

34

Георги Илиев Митев

преди 1 година

При положение , че е безработен , с нулев доход , третиран и малтретиран като животно няма начин да е финансово грамотен такъв човек ... От него могат да се възползват всички криминални и аморални възпитаници на държавата Република България !

33

Анонимен

преди 1 година

От 33 - Някой ти е набил минус ... някой, дето трбва да мус е набият шамари.

32

Дрън-дрън, продълж.

преди 1 година

... обезценявайки по този начин акциите на повечето от акционерите. Това беше схемата: 1. Предприятията станаха акционерни дружества; 2. Освен работещите в тях, и други хора намериха начин да вложат там парите си, защото по онова време банките гърмяха една след друга, а инфлацията препускаше бясно; 3. Нашенските мошеници вече бяха изучили похвати, отдана отработени по света, чрез които се ограбват наивниците акционери. ПО СВЕТА Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЩИТНИ МЕХАНИЗМИ, но у нас се практикуват обири!

31

Анонимен

преди 1 година

Дай съвет, бе Георгиев! Ааа, парички искаш! Ами ако не ит мине съвета, ще ми врънеш ли загубените парички?

30

Анонимен

преди 1 година

Доста по-грамотни и свободолюбиви сме от западналяците пландемията и препаратите го доказаха. Ако не са централните банки да наливат милиарди напечатани пари в брсите и изкуствено да повишават търсенето и цените щях да го питам тоя експерт, а цялото това печатане на хартия изяжда спестяванията ви и покупателната ви способнст и защо за да може богаташите като Мъск и Соррос да са добре. Оная Пелоси има вътрешна информация накъде отиват, акциите то и аз мога да съм най-добрия трейдър в света така.

29

Анонимен

преди 1 година

ЕС приел решение, че вече може да ядем бездомни котки. А бездомни кучета кога, попитала една баба?

28

Анонимен

преди 1 година

До До 12 - What's in it for me?, както викат братята хамерикани.

27

(не)кадърни

преди 1 година

Кадърни за кражби и корупция. Рекордьори сме известни навсякъде. Некадърни да имат държава.

26

Дрън-дрън, та пляс!

преди 1 година

Този другар Георги Георгиев дали е обяснил значението на онзи похват, който се обозначава като "вдигане на капитала"? При така наречената нашенска масова приватизация някои хора се ориентираха доста добре, за да вложат живи пари като акционери на печелещи предприятия, защото дори и през 90-те години имаше такива. Отделно от това, работниците в такива предприятия също получиха акции. И какво стана? След време ръководствата на тези акционерни дружества просто "вдигнаха капитала", обезценявайки по

25

Анонимен

преди 1 година

Последните 15 години бяха "нека да убием златото, като опция за резерв на гражданите по Света, защото Рузвелт направи със президентска изпълнителна заповед 6102 така, че даотнеме златото на вискчи в САЩ, но е трудно псоижимо в световен мащаб".

24

язе

преди 1 година

Инвестира се в кошница от добре подбрани акции Само дека екперто не казал какви. Се едно езе да ви кажем, дека моете да станете милионери от неделните мачове в Английската лига. Може, ама на кой и какви резултати да заложите, вече и експертите не знаят

23

Анонимен

преди 1 година

Понеже елитът и политиците са много грамотни ни направиха най-бедната и бързо изчезваща държава в света и сега да ни набутат в ЕЗ да плащаме борчовете на жабари и маляки.