142

Я кажете

преди 1 година

що ще се случи със семейният бюджет като приемем еврото? В момента тече референдум срещу еврото да не се приема до 2043-та.Но никой не го споменава във новинарските сайтове???? За какво става въпрос??? Няма ли по новините да се обяви официално този референдум??? Хората във чужбина вече започнаха подписките,какво става във България? Как протичат въпроса със подписките и гласуването???

141

Анонимен

преди 1 година

Финансовата грамотност и стабилност на българите и България ще дойде КОГАТО ЗАЕДНО ВСИЧКИ КАЖЕМ НЕ НА КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА ! КОГАТО ВИДИМ, ЧЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НЯКОГО НА УЛИЦАТА, ИЛИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО, ДА МУ СЕ ПРИТЕЧЕМ НА ПОМОЩ ! ТАКА Е В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ! ЗАТОВА МЛАДИТЕ БЯГАТ НА ЗАПАД ! МЛАДИТЕ БЯГАТ ОТ РОБСКОТО ПРИМИРЕНЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ !

140

Анонимен

преди 1 година

Днес не ни уважават ! КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗАДУШИМ ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА, БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БОГАТА ! ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !

139

Анонимен

преди 1 година

Коментарите тук само потвърждават нивото на средностатистичен Ганюха. Много ниска топка. Абсолютно функционално неграмотно племе.Едни Шели да печелят от комар, други от CFD та, трети с жетони коини-моини и т.н.Ако бяхте ходили на училище щяхте да знаете че така НЕ СТАВА!Абе народ който гладува за Боко-тиквено и Доган го пишете бегАл.

138

@@@

преди 1 година

На времето, бая отдавна в университета, професора по макро винаги казваше че най-важно в икономиката е да познаваш правилата на играта.Точно тия правила с акциите не ги мислят в Бг, така че следвате тенденции дето не зависят от вас.

137

Анонимен

преди 1 година

Стига сте мътили главите на хората ей....престъпници

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (118)Танасе, баламите опъвате чертата и стИ на загуба щото сте аматьори и стИ неграмотни провинциали.Аз черти не опъвам но съм 15% напред за 2022 и съм адски недоволен. Беше слаба година.Та по-добре опъни жена ти ако ти пусне де щото за друго не ставаш.

135

Анонимен

преди 1 година

Мда,споменът за фалита на лЬОхман Брадърс през 2008 и последвалият крах на фондовите пазари и акциите явно е почнал да се позабравя,дошло е времето за ловене на нови баалъци!

134

Щом...

преди 1 година

...получава МРЗ, а си взима телефон на изпплащане за 4к лева от мобилен оператор, само за да имитира статус като седне на масата да се алкохолизира, значи не! Страшно уважавам хората, които умеят да си правят сметка на парите и не харчат повече от 20% от тях еднократно примерно за телефон. Същото е и с автомобил и жилищен кредит.

133

Анонимен

преди 1 година

Акциите били активът който побеждавал инфлацията,това го кажи на тия които се набълбукаха с акции 2007-2008 година,на същите ще им се наложи да почакат поне едно столетие докато си избият парите!

132

:)

преди 1 година

Билетчета, казина, бързи кредити за силикон и желание да се демонстрира благосъстояние далеч от реалното. Не, масово липсва каквато и да е финансова грамотност. Мечта е да се лежи и печели от михаля.

131

Едноличен инвеститор

преди 1 година

До Ристо: няма лошо, стига да не харчиш повече от колкото имаш и да инвестираш спестеното в нещо смислено. Като цяло не съветвам никой да живее над финансовите си възможности. По традиция българите купуват жилища. Фондовата борса е просто още един вариант, но човек трябва да внимава и да не очаква бързи печалби. След 10 години ще видиш разликата.

130

ДОБРА ИДЕЯ

преди 1 година

за това ПАРИТЕ НИ ГИ НЯМА от ОСИГОРИТЕЛНИТЕ НИ ФОНДОВЕ,ЩОТО,НЯКОИ УМНИК,ГИ Е ИЗГУБИЛ НА ИГРА НА АКЦИИ

129

Едноличен инвеститор

преди 1 година

Имам предвид възвращаемост в дългосрочен план (> 10 години). Шортовете имат макс 2 пъти печалба и трябва да уцелиш доста по-точно момента на дип-а, което е свръх моите възможности.

128

Трейдър

преди 1 година

До 123 акциите на локхийд обаче не са на загуба ;)

127

Едноличен инвеститор

преди 1 година

И аз очаквам да паднат още- най-вероятно до края на тази или следващата година, което ще е добре тъй като ще може да се купи повече за по-малко пари. По принцип не се стремя да уцеля кога точно ще е дип-а, просто DCA дава най-добра възвращаемост като има дип.

126

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 123 аз не съм на загуба щото шортнах пазара, вместо да купувам акции ;)

125

Трейдър

преди 1 година

Аз купувам шортове ;) дрв и уебс

124

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 138 то и в Европа има деменции, ама там нещо не минава номера дъщеря ти си счупи крака или аз съм чичко полицай ;)

123

Анонимен

преди 1 година

" В момента НАСДАК и СП500 са на близо -20% спрямо миналата година и е много подходящо да се купува, ако човек има средства. " Buy the dip! BUY THE DIIIIIP! Хаха луди сте :)