63

Мара шепина

преди 1 година

За коя работна ръка говорим . за лявата или дясната?

62

Алекс

преди 1 година

Такава експлоатация на човешки труд до сега не е имало. Испивате всичката кръв на работниците си, благодарение на тях сте милиардери. Много работа за малко пари,ай стига вече, ако трябва пак революция.

61

Яяя

преди 1 година

Работете си сами

60

Марин

преди 1 година

Ами подпомогни бизнеса и поработи нормална работа

59

Анонимен

преди 1 година

Нещо ми убягва логиката на това червено нещо,взело се насериозно,от една страна е пръв противник на приемането на евро директивата за МРЗ от друга страна реве като вдовица,че му липсвала работна ръка?

58

Велев чуи

преди 1 година

При вас на работа никой няма да стъпи ни от Африка,ни от Азия ни от Южна амертика ни от Океания отникъде запомни а защо сам си отговори

57

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът да затваря тук и да заминава да отвори в Сомалия или северен Брбиджан!

56

Bg izmet

преди 1 година

ОТ ПЛАСМЕНТА НА КОМУН ФАБРИКАТА СТАНАЛ БИЗНЕСМЕН. ПАЗИ БОЖЕ.

55

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът каза, че минималната заплата е голяма и затова могат да започнат работа за нея. Бизнесмен на бизнесмен помага. После ще се сменят в помощта. Едната фамилия ще помага на другата за поршето, после обратното.

54

Анонимен

преди 1 година

Стотици хиляди легални и нелегални бежанци преминават през страната ни,кой от мизерия,кой от безпаричие,кой от война,как не успяхте да залъжете поне малка част от тях ами всички бягат като прокажени от тук?

53

Анонимен

преди 1 година

Не може "бизнесът" да почива системно на Малдивите, докато "работната му ръка" му работи за 700 лв. Нека още да се затрудни бизнесът, да се задави дано!

52

Анонимен

преди 1 година

Без робски труд няма да оправим икономиката на България. Българските бизнесмени ще трябва да направят Частни военни компании като "Вагнер", които да отвличат хора от островите по света, да ги докарват във вериги за постигане на висока производителност на труда. Българинът е алчен и мързелив. Стана вече голям европеец и натовец и най-нагло отказва да работи без пари. Без докарване на роби няма да има печалба за най-новите луксозни коли, което ще докара чувство за малоценност на бизнесмена.

51

Анонимен

преди 1 година

Познавах един сириец, който бягаше от войната в Сирия. Възпитан, работлив и културен човек наистина, опита да работи в България. Започна работа, но бързо разбра какво представляват шефовете му и напусна работата и България. Какво стана с това момче не знам, може да се е върнал в Сирия... Но бързо разкри нашите "бизнесмени". Така че дори и сирийци и афганистанци няма да дойдат да работят в България. Не знам защо тия си мислят, че азиатците и африканците ще им робуват за жълти стотинки.

50

Анонимен

преди 1 година

Велев, като няма желаещи българи, може да намериш немци или французи. В ЕС има свободно движение на хора, стоки и капитали. Така че винаги може да си внесете работници немци или примерно испанци. Работният пазар е голям, имате възможности.

49

АНОНИМ

преди 1 година

До АнонименАми ,замислете се защо !? Има я ,но какво предлагате?

48

Анонимен

преди 1 година

Заловените икономически бежанци на границата с Турция да се оковават във вериги, за да не избягат от нашите работонаематели, и да се предават на Велев, той да ги разпределя в трудовите лагери на Картела на бизнеса. Да се оковават за машината за 12 часови смени и да се постига висока производителност на труда за новото порше, излязло на пазара. Докато не изработят парите за новото порше на бащата, сина и дъщерята на бизнесмена, да не се пускат да заминават на Запад.

47

Иван

преди 1 година

Бизнесът затруднява липсата на работна ръка.

46

Анонимен

преди 1 година

Абе очилат ливадар,нали от началото на войната над 150 хиляди украинци минаха през България,колко от тях въпреки огромната помощ от страна на държавата успяхте да излъжете да започнат работа?

45

СМЕХ...

преди 1 година

Укропитеците май не са такива ШАРАНИ като българоусрите....хахахааа..

44

Анонимен

преди 1 година

Оплакват се от липса на безплатно-евтина работна ръка. Строителството задръства градовете и не спира. Трябва да забраним строителството в градовете с мораториум. Нека да строят фабрики, а не халета и работилнички за 50 души на робски заплати за ишлеме на Запада. Синовете им да не убиват хора с подарените им мощни коли за 18 рожден ден, да спрат наркотиците и да се залавят на работа в бащината работилница за ишлеме за вече голямата минимална заплата.