56

до 56

преди 1 година

ДоходЪТ и капацитетЪТ, миличък. Сам се издаде колко ти е капацитетЪТ и как доходЪТ наистина го определя :) Жалко как 2 думи не можеш да напишеш правилно, а? И във фиша със заплатата ти си го пише ясно :) Забавен ставаш. Айде, продължавай да се излагаш, бедняко.

55

Анонимен

преди 1 година

до 56 Кое за теб е определящото в този материален свят бе, пубер? Да не живеем в каменната ера където не ти трябват пари, а само лък стрели и огън за да се наядеш?

54

до 58

преди 1 година

В България, драги ми смехурко, изкарвам за 2-3 седмици, колкото ти за година и половина като слугинаж в ЕС. Да, ИТ специалист съм. Там до един сме русофоби и плащаме пенсии на текезесарите ти родители. Мерси. Хубав ден, ама няма как да е хубав за бедняк русофилски като теб.

53

Анонимен

преди 1 година

несамо тежка, най вече гъста атака след което пехотата ще им бе айките

52

Анонимен

преди 1 година

Пък Калеко Алеко през това време ше си хапвс брашно от щурци на поразия

51

Анонимен

преди 1 година

До 52. Щом дохода е определящото нещо за едни човек, ясно колко ти е капацитета.

50

Анонимен

преди 1 година

до 52 Краварски пубер, а ти за колко бачкаш в краварската демокрация в България? Я кажи? IT специалист с 10 бона заплата на месец ли си, какъв си, кравар диванен с жълто на устата?

49

Калеко Алеко

преди 1 година

Нема страшно ребята, като свършат ракетите на бензиноколонката, путин ще вземе назаем от братска Северна Корея, там Грухчо прави на кирограм ракети самоделки в кръжока по ракето-моделизъм, дроновете ще са от Иран, остава да се види какво могат да дадат за делото и племенните вождове на Уганда, в борбата с/у порочния Запад и "Загниващия американски империализъм" носителите на "новия световен ред" трябва да са като един свит железен юмрук ... !!!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46. А, не бъркай. През септември украина щеше да си върне Крим. И от обидите ти става ясно, колко си ограничен. Може и да съм ***, но не съм отчаян. И ако питаш мен, по-добре *** отколкото насекомо.

47

Анонимен

преди 1 година

Киев ке падне!

46

до 43

преди 1 година

На русофила няма какво да му пожелаваш. Животът достатъчно го е наказал. Само си вижда фиша със жалката заплата, и по-голямо наказание от това няма. Русофилът забрави как поробителката Русия изтрови децата му и мълча за Чернобил месеци. Снишен беден страхлив бачкатор е русофилът- факти. А и доста често слугува в прогнилия запад. Казвам слугува, защото русофил интелектуалец с адекватен доход няма. Айде, русофили, пляскайте минусите, че скоро трябва да въртите геврека на баничарката.

45

Анонимен

преди 1 година

Тролчето с мека китка си мисли че Путин е умен колкото него и би наредил обстрел на киев докато делегацията на ес е там. Ама не се сеща че ако някои умре това ще е повод за война.

44

Анонимен

преди 1 година

Най-големия терористичен акт през 21 век е взривяването на северен поток 1 и 2. Терористите са известни.

43

Анонимен

преди 1 година

Еврокомисията е днес в Киев, начело с Урсулата и в момента цялата територия на Украйна е в червено за въздушна тревога. В Тубата може да се гледа.

42

Анонимен

преди 1 година

Донася, Луганск, Запорожие са искрено Руски земи, да не говорим, че цяла Украйна е Руска.

41

Анонимен

преди 1 година

Така ще е. Свиквайте.

40

Боби

преди 1 година

До Анонимен 39 Ано Умни знаеш ли какво е това ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ИМУНИТЕД и ПОСЕЩЕНИЯ. В съвременната история само една страна си е позволила на територията на трета страна да унущожи Дипломати и/или да разруши Дипломатическа мисия. Мисля че знаете коя е тази страна. Не не е Израел. САЩ пак и отново...

39

Анонимен

преди 1 година

до 41 А ти проумяваш ли че Донбас е била винаги руска територия и сега Путин си иска само нея от Украйна?

38

Психиатър

преди 1 година

До Мутрофана от пасоля Освободи се добре тапицирана стая, някъде на 5 км от пасоля...изчакай транспорта и дерзай.

37

Анонимен

преди 1 година

До 33, правиш ли ОГРОМНАТА РАЗЛИКА че тогава те са били нападнати, и са защитавали родната си земя, а днес ТЕ СА АГРЕСОРА, и са пратени да *** заради интересите на смахнатия си диктатор?