116

До 114

преди 1 година

Ейййй, много бе, цели 88!!! Ти да видиш?!

115

До 119

преди 1 година

и се събуждаш, двата пръста в контакта, нали?!

114

Чудесна новина

преди 1 година

дано да ви размажат, заринат и затъпчат!! По нагли и нахални от Урките не съм виждал!! Много дълго ви търпяха даже!!

113

Анонимен

преди 1 година

Руски мечок нема кой да го кастрира най много путин да му писне и да натисне копчето и тогава гледай

112

Анонимен

преди 1 година

Целият свят подкрепя героите на Украйна и те скоро ще резнат топките на *** руски мечок, сиреч ще го кастрират за да не прави повече гадости по света! А и на края на годината идва Коледа!!

111

Анонимен

преди 1 година

Ето, българските евроатлантици обясниха на Киевската хунта, че няма страшно и Русия е вече разпадната. В четири поредни коментара, при това. Така че Зеленски да не се прави на луд и да спре да иска вече пари и оръжия:)

110

Анонимен

преди 1 година

Най- добре е азиатските barbarians да се подготвят за МОГИЛИZАЦИЯ! ГЕРБ, БСП и КОПЕКЙКОВЦИ да съберат дарения от по- глуп..ата част о народа и да закупят черни найлонови чували! Това е от което най- много се нуждаят ушанките.

109

До 112

преди 1 година

Бе като казваш кораби, да ти кажа по време на таз война ние видехме един кораб! В рамките на Украйнското крайбрежие! И той си самопотъна! :)))))))))))))))))) та за какви точно корабо говориш или кае една исктиски путинофил, пак се обърка? :))))))))

108

До 94

преди 1 година

А аз съм спокоен! вашта ... "мечка" едни 16 HIMARS комплекса така я ритнаха, че сега не е ясно мъжка л ие женска ли е и дали въобще е мечка! Отделно за хитлер говориш и като истински путиофил който НЕ знае и НЕ може! та можеш л иказа коя държава (жокер, жекор САЩ) ви даваше всичко необходимо да водите война по време на ВСВ? А знаеш ли? :))))))))))))))))) Но сега САЩ дават на украйна и да видим дал путин няма да го докара кат хитлер накрая! :))))))))))))))

107

Анонимен

преди 1 година

Малеееееее , Последна новина - Германия особри продажбата на 88 танка Леопард 1 за Украйна - ''Дръж се путин , немски танкове те газят '' Изкуфелият дъртак Путин , не се сети че целият демократичен свят ще помага на Украйна срещу руския фашизъм И сега ще свърши като всички диктатори по света - на съд и после доживотна каторга в холандски затвор

106

Анонимен

преди 1 година

До 109.Тя Украйна е вече в 18 век.Сега я връщат на Жечпосполита.

105

Анонимен

преди 1 година

Това не е възможно. Корабите на Русия потънаха, а ракетите й свършиха. Ако в Киев не знаят, да питат българските евроатлантици. Те ще им разяснят нещата.

104

Васил

преди 1 година

Русия била нападнала хахаха, не Русия се защитава от НАТО което дойде на границата и както дойдоха преди 80 години същите нацисти...Тогава Русия вярвала че Хитлер никога няма да ги нападне, и за това си изпатила жестоко с 25млн. жертви...Сега са си научили урока от историята и не чакаха, нацистите да нападнат 1ви щото войната щеше да се води на Руска територия, и тогава загубите щяха пак да са катастрофални...

103

А. Що така бе ?

преди 1 година

Нали бяха свършили ракетите на Русия ? Или те ги изработват от стари перални....както твърди пропагандата от Козяк ?! Няма страшно. България ще съсипе икономически Русия с програмата Капачки за бъдеще. До момента има събрани шест милиона капачки, които ще стигнат за една четка за почистване на оръдието на Леопард ! ....

102

Психодиспансер

преди 1 година

Русия вече официално е в 20 век, още малко и ще се събуди в 19- и! Само с ракети и танкове не се живее!

101

како Йоанке

преди 1 година

абе лек ракетен удал има ли?

100

ПЕШО

преди 1 година

До АнонименНе се паникьосвайте.Руснаците свършиха ракетите.

99

Анонимен

преди 1 година

Русия намаля енергийната система на Укрия и я оставя да виси на косъм. Ако руснаците тръгнат в голямо настъпление - с още един удар - спират тока на цяла Укрия, да нарушат комуникациите и логистиката. Това за момента са поддържащи удари, да си виси на косъм от разпада. Сигнала за атака ще е падането на Бакхмутта. Пада града, следва масиран удар по енергийната инфраструктура и започва опита за голямо настъпление. Твърде вероятно и пак към Киеффф.

98

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.Не бе от потъваща Украйна са.

97

На,, краваар"

преди 1 година

Ще му подаря една крава! Да я гледа една година и, като роди две телета, ще ида да го пребия и ще си взема кравата с телетата!