77

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън - То даже и да загубя, Бъди сигурен, че ще им оставят колко могат ПВО, артилерия и оръжие и ще се правят на ударени. Украйна, нека се справя с проблема.

76

HIMARS

преди 1 година

Готов съм да посрещна офанзивата.

75

И после...

преди 1 година

като не се състои офанзивата на магическата дата, ще се окажат изненадани, както нас тука ни изненадва снега всяка зима.

74

Анонимен

преди 1 година

В Краматорск през нощта е имало удар в жилищна сграда. Разрушени са два входа на четириетажна жилищна сграда. Проруските телеграм канали обвиняват украинската ПВО, проукраинските канали обвиняват руските ракети. По предварителни данни 3-*** загинали и 20 ранени.

73

Анонимен

преди 1 година

Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин: "По-голямата част от населението на Украйна са нормални хора, които искат да живеят мирно, но те станаха заложници и жертви на тоталитарния режим в Киев и агресивната политика на блока НАТО, политика, която представлява основната заплаха за стабилността и сигурността в Европа и извън нея."

72

Анонимен

преди 1 година

Отбраната в село Сако и Ванцети падна - селището е под контрола на бойците на Вагнер. Натискът върху съседното село Николаевка се засилва от Сакко и Ванцети и Краснополие. Това вече е настъпление от Соледар на север - към Северск.

71

Анонимен

преди 1 година

Това не е задължително да са някакви инвалиди, но това са хора, които не са служили в армията и имат някакви здравословни проблеми или зависимости. Украинските политически телеграм канали съобщават, че Западът е наясно с катастрофалните загуби на ВСУ и настоява за компенсиране на загубите чрез увеличаване на мащаба на мобилизацията. Това беше едно от изискванията за прехвърляне на военна помощ (танкове, бойни машини на пехотата и др.).

70

Анонимен

преди 1 година

В Луганско направление инициативата е на ВС на РФ. Те отново атакуваха в посока Ямполевка. Руската артилерия удари Невски, Новогоровка, Ковалевка, Берестовое, Котляровка, Кисловка, Ивановка и Купянск. ВСУ нанесоха ракетен удар по Кременная.

69

Бай Дрън

преди 1 година

А аз чакам Зеленски да плажува в Крим... Не разбраха ли, че какеото и оръжие да им дадат, не оръжието прави войната, а хората. Справка -Афганистан.

68

Анонимен

преди 1 година

Джуджето казва че в Украйна Русия се бие срещу НАТО '' Ако би си мирно в Русия седяло , не би НАТО срещу себе си видяло '' - стара натовска поговорка ...

67

Анонимен

преди 1 година

На Донецкия фронт активността по земя намаля. Битките продължават в пределите на град Маринка. Руските оръдия и ракетна артилерия действаха по Победа, Георгиевка, Водяни, Авдеевка, Северни, Тънки, Орловка и Бердичи. ВСУ нанесе удари по Донецк, Горловка.На югозапад от Бахмут Вагнер, подкрепени от артилерия, атакуват отново в посока Ивановски. Фашистката *** задържа позиции.На свой ред фашистката *** обстрелваха Клещеевка.Вагнер проведе щурмови операции в източните покрайнини на самия град.

66

Анонимен

преди 1 година

В сектора Угледар руските войски преминаха от наземни атаки към артилерийски обстрел. Обстрелвани са Новопол, Времевка, Большая Новоселка, Новоукраинка и Богоявленка. Специално внимание към самия Угледар. Украинската артилерия обстрелва района на Николски дачи северно от Павловка.

65

Анонимен

преди 1 година

*** да тръгват към Кремъл. Това е единственото им спасение

64

Анонимен

преди 1 година

До Хмм - 1/3 вече бяха там, преди войната.

63

Хмм

преди 1 година

И какви са тези дебати дали Крайна да е в Евросъюза, че те 2/3 от населението и така или иначе са в ЕС от почти година.

62

да знаете

преди 1 година

Ето тогава приключва всичко.............и Бандерия е няма на световната карта.

61

русофила

преди 1 година

Това е чудесно!

60

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера как така Русия с танкове от 60-те години и със свършили ракети, без чипове (нали взимали от пералните) и с умрял Путин (нали още миналата година април-май беше тежко болен и трябваше да умира лятото) продължава да воюва успешно с модерната украинска армия снабдявана с оръжия от цялото НАТО. Да не би случайно някой да разпространява фалшиви новини? ... :) ... Според мен Украйна отдавна е в Москва, но медиите не смеят да го напишат... :)

59

Хмм

преди 1 година

Някой вярва ли сериозно, че с котенца и песнопойчета зеления (щото войната не е на украинския народ) ще направи нещо!?! Ами ще бягат хората от Крайна, не от червеното обаче, ами от зеленото паляче ги е страх.

58

Анонимен

преди 1 година

Спешно изпращайте 2 самолета с памперси в Киев!