97

Анонимен

преди 1 година

Единствения начин да спреш руския тероризъм е да спреш да се дрогираш. Тогава ще ти стане ясно, че ти изби собствения си народ.

96

Анонимен

преди 1 година

Русия може да планува каквото си иска, защото е силна и независима страна. Украйна може само да се моли за подаяния и да се обезличава, защото отдавна се е продала на дявола.

95

Анонимен

преди 1 година

е нали настъпваха наемниците към Русия, какво се обърка бе

94

Анонимен

преди 1 година

Kpaвapopoбииииииии, нe ви ли e cpaм дa и3ливaтe 3лoбaтa и пoka3вaтe фoбиятa cи kъм pycнaцитe, дokaтo cтoтици xиляди ykpaинckи вoйници 3aгивaт 3apaди интepecитe нa CAЩ, НAТO, EC и дeфakтo 3apaди ФФФaшaтa ФOБИЯ! Или вac ви тoпли и радва caмo фakтa, чe тaм yмиpaт и pyckи вoйници, a дeфakтo и ykpaинckитe вoйници ca cи чиcти pycнaци? Oтгoвopът гo 3нaм, 3нae гo и бългapckият нapoд в пo-гoлямaтa cи чacт oт koйтo e пpи3нaтeлeн нa Pycия и pyckият нapoд и щe пpoдължи дa мy e пpи3нaтeлeн въпpekи Вac!

93

Кос

преди 1 година

Родният кравофил, луда крава пак го хвана, мучи да го опрашат, ес гинеколожка има, бик, обаче няма.

92

Дежурен Санитар

преди 1 година

До 92 D Излей си малко фобия от това дет" ти е между ушите и го допълни с нещо по реално...белким ти олекне. Ако не, дерзай - пазим ти леглото на 5 км.

91

Анонимен

преди 1 година

С предният ти коментар си помислих,че ще завържем разговор,но се оказа че си от тия гладките в черепа,дето мислят че с ракети се решават нещата. Типичният спрял в комунизма русороб, прибиращ се вечер в панелката в Люлин ,сипваш ракия и викащ по жена си да му носи салата по бързо. 😄

90

Анонимен

преди 1 година

Какви руски ракети бе,Русия си гледа нейния интерес,а като сте решили да се правите на отворени ви праща пак в Жечпосполита.

89

До Анонимен

преди 1 година

До колкото си спомняш или е така,защото има разлика. И на кой е Крим толкова години и защо Путин решава да си го върне със сила? Нещо мирише в цялата работа. Нито украйнци,нито никой ще стреля ей-така без причина. Всъщност видяхме,че точно рашките го правят това. Но само останалия в комунизма български русороб се радва и гордее с подвизите на Русия. Докато не западат руски ракети и по неговата глава,но тогава ще е късно да го разбере..

88

Анонимен

преди 1 година

До 93 .Е той Крим не е украински До колкото си спомням тая Граница я очерта Русия през 1991г.Обаче Украйна не влиза с тия граници в СССР.Щом Русия определя границите,значи може и да ги преначертава.

87

92 D

преди 1 година

Абе неграмотен русоробе,тия ракети дето са падали само в главите ви,да не са падали без нищо? Какво дири Путин да си връща Крим? Безлюдната Русия малка ли му е? Какво тръгва да връща нещо,което е платено отдавна? Украйнците за разлика от роби като теб не са съгласни така и се бранят. Какво правим,ако в 21веи всеки тръгне да си връща земи ,който смета че му принадлежат? Аман от шарани,като вас. Само хората там знаят какво и защо.

86

D

преди 1 година

що не си задаваше тия въпроси през 2014 га ракетите падаха сред миринте жители на Донбас..Де гиди лицемери

85

Гошо

преди 1 година

До Анонимен86--по скоро неговите си ще го гръмнат После ,колко ли антиЗеленяци от редиците на обкръжението му ще се навъдят ,бедна ти е фантазията Пръв мисля че ще е Арестович и Тимошенко

84

Хахо

преди 1 година

Зельо наркото трепери .Ще го гонят до Лвов.Бандеровците отново поемат към Сибир и Чукотка

83

Банкеръ

преди 1 година

Е то вече има проникване вече колко възвратни постъпателни движения ще има ще видим.Крясъци се чуват яко.Да видим до кога.

82

Анонимен

преди 1 година

Е нали побеждаваше Украйна бе,какво стана сега?

81

HIMARS

преди 1 година

Готов съм да посрещна офанзивата..Доуточнявам за неразбралите..Надупен и със свалени ***..

80

Анонимен

преди 1 година

Спореде мен, дори няма да има "масивна офанзива", в смисъла на тръгва всичко и юруш отгоре. Ще има бавни и методични удъри тук и там, но ще с амного по-кратки и бързи. В един момент, Украйна ще бъде изтоещна тотално и зеленски или ще бяга в Полша или ще с предаде. Ако не той, ще се намери дург.

79

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото търси това намира!Който сее ветрове ще жъне бури!Ние въоръжаваме фашистката хунта в Киев за да бъдат убивани жени,деца,възрастни и ще получим това което търсим!Празно в природата няма!Ненаказано добро също!Който сее cMъpT ще жъне cMъpT!Който подклажда война ще получи война!Ако някой има възможност нека да им каже на нашите 6e3poдHици дето гласуваха да се въоръжават фашистите,да не се кандидатират за следващият парламент,защото господарите им сега ще поискат войници да пратим там!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Колко народ остана в Украйна? 22 млн? 23?