24

Анонимен

преди 1 година

Ами запитай се какви са онези, които са навлезли с войски на чужда територия и ще си спретнеш отговора.

23

Анонимен

преди 1 година

Русия има огромно еврейско лоби от Русия в Израел.

22

!

преди 1 година

Особено къщата на родителите на Зеления в Израел

21

Анонимен

преди 1 година

Израел помага на фашистите, Русофашистан какво ще каже чо тази теза?

20

Петльо

преди 1 година

Като чета " агресор " и всякакви обидни думи към русия се питам какви са САЩ и Нато и които бомбардираха Сърбия без резолюция на оон. Също когато израелците бомбардират палестинците или навлизането във въздушното пространство на военни самолети и дронове в Сирия и Иран е позволено . Прекалено се изопачават нещата и пробват търпението на Русия. Пази боже сляпо да прогледна. За 30г.демокрация се унищожи икономиката създадена за 30г.социализъм.

19

Анонимен

преди 1 година

Да гледат филма "Мюнхен"!

18

Анонимен

преди 1 година

Захарова в Хага ще ти затворят устата

17

Анонимен

преди 1 година

Агресора заплашва страните който помагат на жертвата Захарова казва гледайте не правете нищо ние сме велики големи убиваме всеки ден хората в малката беззащитна Украйна Света не е толкова безразличен и е време да накаже сурово големия бияч който напада по малките

16

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на Русия, която защитава 10 млн. човешки същества в бившите части на югоизточна Украйна от издевателствата на неонацисткия киевски режим, който бе създаден и който е насърчаван от англосаксонските сатанисти

15

Мужик

преди 1 година

Жужи съвсем изплиска легена, с тия който се е захванал, свършва като германеца с мустачето но без любимата му Eвa!

14

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на Русия, която спаси еврейското племе миналия век. Вечна памет на руските воини, които оставиха костите си по българските земи по-миналия век, за да не бъде вече тъпкано от султана робското българско племе. Срам и позор на всеки неблаходарник, дръзнал да посегне на този, който го е спасил.

13

Анонимен

преди 1 година

За Израел Путин ще прати половин ракета.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо в историята на света воюваща страна постоянно да заплашва държавите от които се снабдява другата воюваща страна.Ако са толкова силни руснаците няма постоянно да реват, че украйнците, има ли наглоста да се отбраняват и да се снабдяват с оръжие.

11

Анонимен

преди 1 година

Израел предоставя финансова подкрепа на украинците от началото на войната, хахахахахахахаха. Нашите прости русофили даже и това не знаят. Прости русофили, прости!

10

Teo

преди 1 година

Ами, явно никой никого нищо не е предупредил. Разбира се, че ако Израел реши да предостави оръжия на Украйна, те са легитимна цел! Нито са ги вкарали в списък с вражески държави. Все пак около 3 милиона са с руски паспорти под възглавницата, ако стане напечено!Ако следите новините по-отблизо, израелците са (да го кажа политически коректно) -недоволни. За да дадат помощ на Украйна са резнали тая на Израел!

9

Анонимен

преди 1 година

До 13:Няма как да кажа нищо на никой.Обаче като гледам някакви като теб си го провокират Путин.Всеки ден чета как се репчат на Путин,а ако не е на него то на Китай,Северна Корея,Иран...май други искат да се правят на велики,а не Путин.Не вървят на добре нещата.

8

Сион

преди 1 година

Ако евреите изпратят оръжие на бандеровците, ще докажат, че Хитлер и Бандера са били прави

7

Анонимен

преди 1 година

Миризливите арменци тъкали са? А обмиисалите гърци?

6

Дедо

преди 1 година

Дедо червени копчета не бара!Кажи го на оня лилиПутин дето има абиции да владее света и да създава НОВ СВЕТОВЕН РЕД ! И това че някой някъде е ЛУД, не значи че и Дедо ще живее в страх в землянка ! Дедо утре и да го няма, ще си отиде от тоя свят като човек, а не като деспот!

5

Анонимен

преди 1 година

С евреите шега не бива. Чели сме как се оправят с нацисти.