44

toti

преди 1 година

Русия си спечели МНОГО ВРАГОВЕ и дори разсърди БОГ,а това не вещае добро и както той казва ,,НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО ''!!и май краят се вижда и той ще е печален!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Русия предупреди Израел....?!?! Това е по-скоро някакъв *** руски виц...!!

42

Колев

преди 1 година

Такива мизерници всерусийские,ами недейте им дава оръжие че по лесно ще да ги надвийме,брей че логика,на тези простаци,а мъки бяха уж безаналоговая,и какво ли цитирате тази специалиска по френска любов

41

Анонимен

преди 1 година

До 72 - Не, разбира се. Ама имат ракети, които Иран нямат. И може да споделят.

40

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Ха ха, Знахарова, и какво ще направите, ще бомбите Тел Авив ли?Долни лъжци и агресори!

39

Антикомунист

преди 1 година

Нали вие я започнахте с вашите сепаратисти екстремисти, с окупацията на Крим и със започването на тази *** война. Винаги русия е била и ще бъде заплаха за останалия свят. Държава агресор.

38

Анонимен

преди 1 година

Ще ги нарекат фашисти. Тия са като нашата градска левица, представят се за върховното добро и съдят наред.

37

Българин

преди 1 година

Ама голямо предупреждение хахахахаха. Целия ще свят видя, че руската армия е цирк. Никой вече не се страхува от тях. Неслучайно бивши съветски републики започнаха смело да поглеждат към собствените си интереси, които не са в полза на Русия.

36

До всички долни

преди 1 година

А снощи още едно селище е освободено. Сако и Винцети е отново руско ! Вие си вервайте на пропагандата че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ или от липса на горива и боеприпаси и техника....

35

Божил Божилов

преди 1 година

След поражението на Путин ще има нова червена революция,но този път Червената армия ще обходи цялата планета.Ще изчисти завинаги света от фашисти,нацисти,ционисти,капиталисти и други алчни същества маскирани като човеци. Слава на Червената Армия,която отново ще спаси народите.

34

Анонимен

преди 1 година

На тази тьотка й се откачи устата да заплашва държава след държава. И самата тя знае, че от това полза няма, но като се е хванала на работа при кремълския диктатор ще говори каквото й заповядат.

33

Маша и медведь

преди 1 година

Евреите са хитри, говорят едно, а вършат съвсем друго. Едва ли имат нужда от подобни предупреждения.

32

Някой

преди 1 година

Е, в отговор на доставки от Израел за Украйна на оръжия, Русия може да даде Искандери с балистични ракети и С400 на съюзника си Иран. Голямата политика е *** работа, и най- лошото за всички ни е, че вече така се срасна с икономическите престъпни групи, че нас само стригане и сръбска музика ни чака. С тоя измислен ковид ни орязаха икономиката юнашката, сега с тая измислена но кървава война, след година ще ни набутат еврото (пак спекула и скок в цените)... Е да ни е честито!

31

Анонимен

преди 1 година

За да се държат по Натаняховски има само една ситуация. За него и жена му има неща които ако не прети поне развалени и криви пушки, че инфото ще изскочи на бял свят. А в ТелАфиф такива зеленщините не се приемат

30

Анонимен

преди 1 година

Спряха руската телевизия. Время и Болшая игра. Това ли ви е демокрацията и свободата на словото? Европейският комунистически съюз спира медиите на империалистите и капиталистите.

29

Анонимен

преди 1 година

Доста нехигиенично изглежда.....

28

Анонимен

преди 1 година

Това че наще медии са под жестока цензура и затъмнение, не означава, че например вчера Китай не изригна и обвини американците и съюзниците им, че те са главния инициатор и разпалвач на войната в Украйна. Русия изобщо не е сама.

27

Анонимен

преди 1 година

Иначе казано ще ядете бой еврейче та.

26

Забелязал

преди 1 година

Боли го прожектора Израел, какво е изфъфлила спиртосаната тьотка...така, че щепродължи да подкрепя Украйна.

25

Амин

преди 1 година

Рашата изглежда все по-жалка, безпомощна и самотна.Не им остана и един верен товариш......мъка, мъка.