64

Анонимен

преди 1 година

Добре че дойде демокрацията и някои хора излязоха от гетото и взеха да я хвалят защото нямат качества и не им се работи и преди са били още по зле

63

Анонимен

преди 1 година

Премахнати са ми мнения от вчера. Дори не ги помня. Какво толкова пречи.

62

Асен

преди 1 година

До коментар 22:Петльо, и ти май разказваш вицове тук :)))Каква толкова икономика имахме по време на социализма, а?Затова ли бяхме на светлинни години след Запада?? Още помня (тогава бях дете) как с брат ми подсмърчахме като сирачета пред Корекома на Рилски манастир за едно шоколадово яйце...Не знам дали всички помните,но тази велика икономика на социализма доведе България до фалит и ни докара до купонна система през 1990-а

61

Асен

преди 1 година

До коментар 37 Васил Божилов:Това в мокрите си сънища ли го сънува?:))Червената армия щяла да освободи целия свят??!!Вие путинофилчета наистина не сте добре :):)

60

Асен

преди 1 година

Какво сега,смешници,и Израел ли ще нападате ??Жалки сте,уж великата ви армия затъна в Украйна, 1 година вече става...не можете нищо друго,освен Маша или Лавров (Джаба) да се зъбят безцелно! Русия се превръща в едно посмешище, жалко за народа!

59

До коментар 50

преди 1 година

Русначе, отивай да се биеш доброволец за Путин нямаш работа тук в Родината, с фашиски коментари- Z, V, война не се печели махат се и не се връщат!!!

58

Анонимен

преди 1 година

А от няколко месеца се коментира по техния противоядрен"щит", което означава, че нещо не му е наред.

57

Анонимен

преди 1 година

Докато се занимават в Израел с палестинските бомбаджии няма няма да дадат нищо на Украйна или най-много някоя и друга стара кремаклийка,понеже им се пече яйце отзад. Палестинците са толкова непредвидими, че ако някой случайно си загуби атомната бомба може да ги пита дали не са я намерили те.

56

Анонимен

преди 1 година

Премахнати са ми мнения от вчера. Дори не ги помня. Какво толкова пречи.

55

До Руснак

преди 1 година

Ти да не би да пишеш от Бахмут или ? И ако наистина си руснак , какво киснеш тук в коментарите - отивай да се мобилизираш , тази война с коментари няма да се спечели.

54

Анонимен

преди 1 година

Еми те и нас предупредиха и какво, нищо.

53

Яя

преди 1 година

r3v0lv3r не, не са. Прекалено злопаметни са. Но в интерес на истината с тях много "съюзници" не са постъпвали съвсем честно.

52

Чичо

преди 1 година

Както казват някои: " Израел няма ядрено оръжие, но ако се наложи ще го използва" а на иранските бомби сигурно е написано "към Израел". Дали всеки притежаващ такова оръжие го размахва и го използва наляво и надясно или само САЩ имат такъв приоритет. Иранците дали са толкова кухи да "освобождават" територия по такъв начин и да рискуват всичко.

51

r3v0lv3r

преди 1 година

Да, ама надали Изреал са забравили, как всеки египетски батальон беше командван от руснак и как руските летци се сражаваха за арабите. Нито, колко техника раздаде СССР на цялата арабска пасмина.

50

Свети Марко Тотев

преди 1 година

Евреите ряпа да ядат! Шъ чекат ! След нас са ! Ние българете продадохме на Украйна джепане за 6 000 000 000 лв.и съга от Русия чекаме чамов материал за 6 000 000 ковчези с двойни стени за топлоизолация.

49

Чичо

преди 1 година

Не отне много време на сенатор Палпатин да какавидира в Император и да "убеди" всичките си ситски лордове да воюват срещу оформящия се нов ред. Евреите са схватливи хора и не е нужно да им напомнят, че Йерусалим съществува защото Рим го позволява и , че хилядолетната му история започва през 1948 благодарение на такива сенатори като Палпатин. Не му ли прави впечатление на РИМ, че има един град Умань, който не е пострадал от бомбардировки. И че в Русия също има много евреи.

48

Руснак

преди 1 година

Духачи плюете Русия денонощно ,ама нямате дупе да застанете да се биете срещу нея .....

47

Анонимен

преди 1 година

Павианът да не получи поздрави от Мосад някой ден, че вземат ли те на мерник, отърсване няма

46

Луд с лопата

преди 1 година

Май много държави станаха предупреждавани от Русия ,неприятелските станаха много повече от приятелските.И какво ще направи ***.Ще воюва с всички и ще го избие ,така ли?

45

Анонимен

преди 1 година

Ауууу Израел умира от страх Мара ги изплаши :)