37

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ътДругарю трънски и теб ще те дадем на прасетата с болшевики по болшевишки

36

Македонja

преди 1 година

Бугариа сака да оништи теа каде я създадоа, без русите Држава Татарстан на балканот нямаше да постои! Бугариа е ваштачка феик држава нииде не постои ни писмо нито хисториа пред 1878

35

Къртиш мивките

преди 1 година

До ърте на ичка си айна: "Някой да е видял българин поне едно патронче от ловджийскта двуцевка на дядо си, завито в 10то левка да е занесъл в Украинското посолство?

34

Ха ха

преди 1 година

42 рия анонимник кълне като дъуурта сииииганка? Айййй, юноооого проооости тролейбуси, нимакво качество!

33

Анонимен

преди 1 година

Надежда Алилуева е Грузинка но Асан Джугаашвили е ром от това се е пръкнало у..ро..дч..ето сталин ФАКТ

32

ПроСоТо

преди 1 година

Нейно Превъзходителство Посланик Митрофанова не би трябвало да се ядосва заради тоя факт...Не вярвам да си мисли,че тая ЧУТОВНА ИЗЛАГАЦИЯ на нашите политподметки ще има някакъв отзвук по света..Аз ,ако бях на нейно място,щях не да се ядосам,а да се натъжа...Хубав народ сме,а допускаме ИЗМЕТАна нацията да се САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДА във вид на.."политици,депутати и управници"...НИЕ би трябвало да се ядосаме!...НЕ,крайно време е ДА СЕ ВБЕСИМ !!!!

31

До 29-я

преди 1 година

Анонимник, българите НЕ са езичници от времето на Борис I още! Кукерите са обичай, предпролетен празник, но религията и вярата е съвсем друго нещо. Никой нормален не конщунства в храма! Цивилизован човек, дори и атеист да е, не си го позволява. Укропите, една част поне, тотално са деградира11ли.

30

Анонимен

преди 1 година

Кой цвят точно е избит през Народния съд, че не ми е ясно? ----Всяко поколение си има Пеевски, Доган, Костов, Борисов, Гешев, Татарчев и други цветове.

29

Анонимен

преди 1 година

Курофанова да си гледа съветския съюз скапан!

28

паф

преди 1 година

права сте Ваше Превъзходителство, но краставите продажни жаби в нашия парламент няма да го разберат, а укрите сега ще видят друго - БОМБОМОР, бой до последния украински бандит!

27

Анонимен

преди 1 година

Само едно им пожелавам на zпутинистите Да ги удари същия Ни повече ни по малък Гладомор който идолът им ромо грузинец сталин е причинил

26

Анонимен

преди 1 година

Радев утре май трябва да ги разпуска . Да си ходят

25

Сакън ма

преди 1 година

Митрофанке,Украйна нема да бомби КГБ и Масква,Байдън не дава.Сега само Путин има право да бомби къщи в Украйна докат построи куманизъма!

24

Търговеца

преди 1 година

Нищо чудно те нашите депутати ще продадат мaйкитe си за 100 бундака зелени и разбира се известни протекции от запада. Осъзнайте се за кой гласувате, че сте само 20% нелигитимни за Парапети, Кукорчовци, ***, Мравояди и т.н. 80% не искат никой!

23

Българка

преди 1 година

Нашенските депутати един път да бяха направили нещо добро за България! Един път поне!

22

Анонимен

преди 1 година

И за тази работа днес, дето свършиха мерзавците, изхарчиха повече от 120 000 лв. народна пара. Всички са за затвора.

21

Анонимен

преди 1 година

17 троляк, къв цвят бе, тези, дето са рязали глави какво според тебе заслужават!? Израел 25 години след войната издирваше по света германците и ги избиваше. Цвят.... Убийци на деца.

20

Ром"с

преди 1 година

А може ли списъка на гласуването по партийност..да видим кои са тези юнаци български,пехлевени български,така де ,народа иска да знаее коя партия какво е гласовала..Те не могат да направят правителство у нас,тръгнали да управят света..господа депутати ,вие не можете да управете под краката си,тръгнали световна политика да правят-тази работа не е за Вас г-да ДЕПУТАТИ! ама баба едно си знаее ,едно си пее под диктовка на Вашингтон.

19

МНЕНИЕ

преди 1 година

Президента Радев трябва да се Намеси и да ПРЕКРАТИ МАНДАТА на Народното Събрание .Вървят от Глупост на Глупост , но не са глупави - взели са Подкупи . Както върви - ще пратим и БА в Украйна . Айде няма Нужда от ВАС .

18

Анонимен

преди 1 година

До Българка българите са също кукери-езичники като укранците.