157

Анонимен

преди 1 година

Митрофана събери си отрочета Копейкини и за Москва

156

аде копейки

преди 1 година

време да заработите гнусните си възнаграждения. А таз що е още в БГ не знам , изритвай *** от страната веднага

155

Анонимен

преди 1 година

Ех, тази Ленче бре, много нервна.! На всичко се ядосва, пали от четвърт. Ще вземе да ни ошамари още малко.

154

Анонимен

преди 1 година

Ленчето трябва да каже нещо. Нали трябва да си заслужи хляба.

153

Бонго Бонго

преди 1 година

Как за първи път си чул бря,За Чикатило не си ли чувал????Изяждали са си децата . Сталин им спира храната да ги избие. Около 4 млн са измрели от глад.

152

Тошо

преди 1 година

Много ядосани и никой не обелва и дума за ....извършителите!?Азза 1 ви път чувам за този ад, но това е ужас, как е допуснато такова бедствие, къде беше светът, спеше ли, защо Африка или Европа не ги спаси 8 000 000 души! Срам за 19 век!

151

Факт

преди 1 година

Преди Гладомора,в Донецк и Луганск никой не е говорил на руски!

150

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ТАЗИ ГОСПОЖА ДА ЗАПОЧВА ДА УЧИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА РЕПАРАЦИИ!

149

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ТАЗИ ГОСПОЖА ДА ЗАПОЧВА ДА УЧИ ЗНАЧЕНИЕТО ДА ДУМАТА РЕПАРАЦИИ!

148

Ангелов

преди 1 година

Как ще пренапише историята като това са фактите и никой не отрича че са умрели милиони от глад както и че Сталин е ликвидира други милиони в самата Русия това само чугунени те глави могат да го отричат

147

d

преди 1 година

Чакай да позная кой е бил против, един виден руски патриот, който се подвизава в българския парламент :D :D :D

146

Стамат

преди 1 година

Тая лелка що не е екстрадирана да ходи да ги говори тия в нейния си "рай" - раша

145

Анонимен

преди 1 година

Русофилчетата са много заблудени овчици, горкичките

144

Анонимен

преди 1 година

Както са тръгнали тогава да осъдят и връщането на Украйна на СССР в края на Първата Световна Война от великите сили, защото ако Украйна беше останала независима когато Германия и България я освободиха с Брест-Литовското мисрно споразумение до Гладомор нямаше да се стигне.

143

Анонимен

преди 1 година

Митра Фанима не се ли възмущава как Кремъл 150 год. се труди от българите в Македония да направи друг народ!

142

Цурюкът на Гладомора

преди 1 година

Ще се окоже че икономическата криза от 29та е следствие от ПСВ когато 3-4 000 000 западни мъже са загинали и то предимно имащи работнически статус. И ето, 10 години по късно икономическата и след още 10на Гладомора. Следва 2023 грубо 500 000 загинали. Пропорционално след 1.2 години ще има украинска икономическа криза. След още година отново украински Гладомор.

141

Хората казват

преди 1 година

Гладоморът през ранните 40тте , 32-35та, е следствие от св икономическа криза от 1929. Нека все пак историците да се прикланят в тишината когато и в Германия от глад се е посягало по най папуаски начин на появили се от някъде някакви чужденци. Поразгледайте снимки от онова време. По улиците зараде глада и безработицата жена над 40кг и мъже над 55 кг не е имало. И защо сега авио линиите Папуаската република- Украина са толкова интензивни та тонове салами и кремвиши летяяят манъ филибето, хората

140

Съвместни чествания

преди 1 година

Първия празник, дет ша частваме заедно с укрите е Голодомора;))). Препдоагам, ч ее в аналогия с Холокоста, иначе нямаше да е задължителен за честване в България;))) Предлагам да увеличим броя на съвместните чествания и да честваме съвместно и деня на независимостта на Украйна! С македонците не можахме да честваме нищо съвместно кат ората, поне с укрите да успеем;)))

139

Тенгри яко

преди 1 година

До МакедонjaТатарот бешували на Луната преди антички макета да са создудат. Татарски автор Елин Пелин напишувал дека "Ян Бибианот на Луната". Е, дека е античко пишувание, што Луната е земя македонска? Дека е? Татарот са преди македонот! Македонот са фейк!;)))

138

Случаен минувач

преди 1 година

За гладомора. Да, престъпление е, но и богатите укри (кулаците) също имат вина. 1932 е била рядко неплодородна година. Добивите били много ниски, лятото било студено. Съветското правителство е търсело начини да нахрани хората, а кулаците не искали да си продават житото, дори на международни цени. Това вбесило Сталин и той като диктатор, заповядал житото да се отнема насилствено. А хората, които го укриват - да бъдат депортирани в Сибир. Или пък, ако продължават да се съпротивляват - разстрел.