57

птица

преди 1 година

До Анонимен 78Митрофанова обсъжда вмешателството на НИКОИте, които се наричат Бг правителство, които не са редовно избрани, и си позволяват да обсъждат Хукренската история, защото друго не могат, Русия е далеко, Ердоган е наблизо и набързо ще ги пощипне по федераските зад..и.

56

Анонимен

преди 1 година

Още най-много 15 години и побеснелите пенсии русофили-продажници ще са в гробищата и техните господари ще загубят всякаква власт в България. Миришете на пръст, русофили

55

Герги

преди 1 година

Има човек...

54

Драган

преди 1 година

Тая жена би трябваше отдавна да е изгонена от България!!

53

Анонимен

преди 1 година

Събираме там утайката на човечеството *** бели златки копейки таско ерменковци кадрите на бсп .... И ги продаваме на пригожин за фронта

52

птица

преди 1 година

Само това да се опитват тези никаквици! Те са НИКОИ, не са правителство, никой не ги е избирал, за 3 мес 3 пъти си вдигнаха заплатите. Но те са НИКТО и към всичко казано и направено от тях като към НИКТО, даже плюнут жалко.

51

Анонимен

преди 1 година

Свърши времето руснаци и слугите им в България да пишат родната история. Всеки българин трябва да започне от брошурата на Г. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика спрямо българите". Хиляди са престъпленията на Русия спрямо българския народ, но още има някои поцелуйковци дето си мислят, че е дошла тук заради хубавите ни черни очи?!!! Дошла е да ни прави Задунайска губерния. Вижте я Мутрафонова, държи се като генерал-губернатор, иска да ни командори тьотката нахална!

50

Анонимен

преди 1 година

За съжалуние прости и неграмотни хора има и в събранието . Вместо да направят в последните дни нещо полезно са се захванали да измислят на-нова история ,но от двойкаджее друго не може да се очаква . Скрийте се бе , *** !

49

Декларацията

преди 1 година

на НС няма юридическа стойност защото през 1932-1933 г е имало СССР не Украйна. До 1922 г. преди да стане част от СССР - е имало 4 Украйни - Западно украинска република, Украинска народна република, Украинска съветска република, Хетманат. Тоест декларацията е юридически неточна като всичките им закони на НС.

48

Анонимен

преди 1 година

Ако е мор в Украйна какво ще кажем за фалита на САЩ в 1930 г. и индиаинците и 10 гладомора най-малко на Англия в Индия. Трябва да не сме в НАТО, че ще ги признаем за геноцит.

47

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът ето сам си отговори какво си терорист ...ето и защо квичиш русия без руски танкове за нищо нестава отайка като теб и предците ти

46

Анонимен

преди 1 година

Кензам й на мазната физиономия, и на пенсиите мизерници русофили, да бягат да получават пенсии и да умират в россия

45

ПроСоТо

преди 1 година

Аз съм горд гей от Възраждане дори костя копейкин е спал с мен

44

Анонимен

преди 1 година

Това ли е належащият проблем на Народното събрание?????

43

Путински драскач

преди 1 година

Некой колега чувал ли е защо се бавят заплатите?

42

Конюктурчик с молив

преди 1 година

Историята имат право да пренаписват само руснаците, спрямо действащата политическа конюнктура.

41

журналист от днес бг

преди 1 година

Добре че ме взеха и за тра..ве..стит че като журналист съм гола вода

40

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, значи като не е само в Украйна, а в още региони не е геноцид, а? Ами геноцид е във всичките региони. Тая защо още е в България? Айде марш от тук!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Просо, значи си в тренда, брато! Нсправо за ПП или при Хр. Иванов!

38

Фактически

преди 1 година

е права. За да отговаря на фактите депутатите трябваше да осъдят "Гладоморът през 1932-1933 в СССР." Така се е наричала тази държава в тази година. Ако се касае за Украйна трябва да е след 1991 година или преди 1922 година, като преди 1922 година има 4 Украйни и трябва да се уточни за коя.