104

Боби

преди 1 година

До Анонимен 100 "Истината е, че нещата в Русия загрубяват и се влошават с всеки изминал ден. Гладните руснаци до дни, дори до часове ще излязат на улиците да свалят Путин." СЕРИОЗНО??? Абре АНО УМНИ западна медия прати в няколко града Милионници в РФ които не са в Европейската част на РФ свои журналисти. Да се поразходят да влезнат в супермаркетите... Всеобщото мнение на командированите е че освен някои съвсем скъпи западни марки всичко остнало го има и на прилични цени Та какво говореше за глад

103

Вчера

преди 1 година

един руснак с гърди закрил амбразурата на украински танк, другаря му през люка завладал танка!

102

ALO

преди 1 година

Зеленски ти ли си? Определяш какво да се пише ли.

101

Ха ха ха

преди 1 година

До Боби 105. И ще се молим да пиче слънце и да духа ветер. А междувременно, че ядем бубулечки.

100

Анонимен

преди 1 година

До 100.Не се хаби,не вървиш.

99

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз спря последната руска телевизия - националната. Вече сме в информационна мъгла и информационно затъмнение и информационна цензура.

98

Анонимен

преди 1 година

Не се учат...ковчезите се увеличават всеки ден,...но на Кремъл не му пука...пушечно месо за Украйна...дал Господ...

97

До Боби

преди 1 година

За енергиен пръстен и мощнопрекъсвач, чувал ли си?

96

Анонимен

преди 1 година

Вчера един младши сержант от Русия спрял контратака на украинците. Разбомбил гаубицата на украинците и 2-3 бтр-а с руска гаубица. Украинците отменили атаката.

95

Генерал смърт

преди 1 година

До Дрън дрън мило незнаешли Вагнер е СПЕЦ НАЗА на ГРУ поне ядрото му това бе и явно си остава Единственото що годе боеспособно в армиите на ссср и рф ... Всичко друго колкото по помпозно название носи толкова по негодно им е руска работа тъ...па

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100. То затова цяла Европа е в стачки.

93

ф

преди 1 година

Учат се бързо за определен тип боеве, но когато дойде офанзивата на Украйна с армада и самолети няма да има значение.

92

До руский

преди 1 година

Направи си ДНК

91

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Европа минава на ВЕИ с Изкуствен интелект" Сериозно ли? ЕТО ГО ЧУКЧА ПИСАТЕЛ АМА ВЪОБЩЕ НЕ ЧИТАТЕЛ - ВЕИ като цяло са мащабируеми и евтини(относително) източници на енергия. НО ИМАТ ФУНДАМЕНТАЛЕН НЕДОСТАТЪК - липса на евтина и НАДЕЖДНА акумулираща технология която да регулира изходната мощност към мрежата. Докато проблема с Акумулирането на енергия не се разреши ВЕИ за съжаление ще са само второстепенна мощност.

90

Анонимен

преди 1 година

Степхен Кинг в инстата призова Путин да степне даун и да се прекрати войната в Украйна фор да лав ъв Год или фор да сейк ъв лъв май беше вижте го точно в инстата.

89

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой и как се учи, но вече дори на САЩ и НАТО стана ясно, че Русия печели войната. Поради тази причина няма да има танкове Ейбрамс поне до пролетта на 2024. Както винаги американците излъгаха. Очакват се Леопарди.

88

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че нещата в Русия загрубяват и се влошават с всеки изминал ден. Гладните руснаци до дни, дори до часове ще излязат на улиците да свалят Путин.

87

До Боби

преди 1 година

Вече котел, остаря ли, вече подкова ли е модерно? В други ден-суджук!

86

Гиб Мелсън

преди 1 година

В руските медии се възхищават на българина Явур Дачкофф и неговата смела позиция поднесена в медия "факти". Изненадани са, че има и смели българи, които не припяват на САЩ.

85

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката и е рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на рекетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия.