204

Анонимен

преди 1 година

Руски военни се разбунтуваха в Украйна. Москва прати спецбойци. Путин няма как да накара 300 000 души да умрът в Украйна

203

Анонимен

преди 1 година

Бият ги като ***. Руснаците са по-малко, за Украйна воюват много наемници, предимно грузинци литовци и поляци най-много. Но се оказва че руската армия е доста подготвена. Независимо, че британците са обучили над 500 батальона за 9 години. Градовете дето се превземат сега са бетонни крепости. Цяла Европа праща оръжия и не стигат - всичко гори.

202

да не им

преди 1 година

свърши водката? Отрезняха и взеха да схващат по-бързичко

201

СС

преди 1 година

Укропитеците искаха НАТО и да избият етническите руснаци в Донбас !!! Сега получиха пълна разруха и мизерия !!!

200

заблудата на 1

преди 1 година

диктатор - 1. Армията му е в перфектно състояние (таз заблуда идва от военоначалниците де не смеят да му кажат истината) 2. Украйна няма да се опъва, ще ги посрещне като "освободители" - заблуда от разузнаването което като по-горе страх от реакцията на диктатора 3. Запада ще стой безучастен - заблуда от реакцията след окупацията на Крим и от пишман разузнаването. И така 1 година по-късно Кремълското диктаторче е като плъх в капан де току чо е щтракнал зад него

199

Анонимен

преди 1 година

Хохлите се учат от 2014 година,но така и не се научиха.

198

Анонимен

преди 1 година

"Двама украински войници влизат в стаята, все още видимо зачервени от адреналин..." И колко точно литра адреналин са изпили?

197

До 197

преди 1 година

Зеленски беше казал преди няколко месеца, че с темповете на контранастъпление, Украйна вероятно ще влезе в Кирм до средата на Декември. Не се шегувам. Наистина го изтропа това нещо преди време. :)

196

Анонимен

преди 1 година

Не знам от кого се учи руската армия, ама вижте екипажите на танковете, артилерията и ракетни войски колко са подготвени. По-малко са като бройка руските войски и ги бият.

195

кавальов

преди 1 година

Прехвалената руска армия се учи бързо. Браво! От кого - от нацистите, разбира се.

194

Анонимен

преди 1 година

Путин решава какво ще става.Украинската непобедима армия продължава победоносно да отстъпва.

193

e5y

преди 1 година

"Учат се" с цената на над 200 000 хиляди загинали и ранени хаховци с промити от путлерска пропаганда мозъчета!!! Отпадъци

192

Банкеръ

преди 1 година

Мдаа Руската икономика се срива а Украинската направо изтегля пари от обръщение.Украинската гривна е законно платежно средство в цяла Европа,понеже бежанците освен Гривни имат само себе си.Да видим все пак тия дето ги взимат тия Гривни какво ще ги правят.Най вероятно ще разпалват печките.Каквото е станало с Райхсмарките,Японската йена и Италиянската лира след ВСВ.

191

Striker

преди 1 година

Ако се учеха бързо, щяха да разберат, че срещу страна, защитаваща родината си от окупатор и използваща западно оръжие нямат шанс.

190

Анонимен

преди 1 година

Войната вече е загубена. Руската икономика се срива", това заяви бившият автор на речите на Путин и политически анализатор Абас Галямов.

189

Анонимен

преди 1 година

Един преятел си взел билет за парада на победата в Москва на украинците. Какво да му кажа сега? По-малобройните руски войски се справят перфектно. Бият врага обучен от британските инструктори и въоръжаван от половин Европа.

188

f

преди 1 година

Сладките експертчета в това форумче много обичат да коментират, но ако примерно Турция реши да си върне територии и влезе насам, ще са първите, които с подвити опашчици или ще бягат или ще подлагат трътчици, за да ги пожалят и ще плачат за помощ на лошата Европа. Това са българските мъже. Шкембести и неграмотни драскачи по форуми, да не ти се налага само да ги чакаш да свършат нещо, йахахахахахахахахах

187

Анонимен

преди 1 година

Днес по обяд руснаците завършиха оперативното обкръжение на Бахмут, а вечерта от А1 спряха още два руски ТВ канала, да не би да видим какво наистина се случва.

186

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантичетата ги гълтат тия пропагандни жабета как руската армия давала огромни загуби ама те укропчетата щели да се " евакуират стратегически от Бахмут. Оня ден краварите го привикали Залужни да каже реалните загуби щото зеления потник е постоянно друсан, та той си признал за 305хил. убити. В укропия вече ги ловят мъжете по улиците, влизат в къщите, в магазините, даже на един сляп и на един без ръце им дадоха призовки. Месомелачката е на пълни обороти, без значение какви глупости пише.

185

Новини

преди 1 година

Предавайте се украинци, не бъдете македонци!