124

Анонимен

преди 1 година

Айде започна отброяването до началото на офанзивата... но не осррраинската, а руската! Е сега бандееристите ще видят кон боб яде ли! А еленски да си чака танковете и самолетите, които накрая ще ръждясват по руските музеи.

123

Анонимен

преди 1 година

До 1000-1500 км - Кажи им на инженерите и майсторите от "РейнМетал", които поддържат Леопардите, да прочетат нужните редове, след като не знаят и приказват как са им нужни 2 месеца за ремонт на 1 танк, без да броим транспортирането )))

122

1000-1500 км

преди 1 година

В учебниците по военно изкуство има бая редове за тиловото обезпечаване..Някой май не си е научил урока..

121

Covid_22

преди 1 година

Поредица от анализи, написани от лица които нищо не разбират. Украинската армия се хвали всеки ден, а на всеки две седмици губи 2000 човека. Само преводачите имат сметка от преводи на глупавите анализи. Колкото по-рано укрите се предадат, толкова шансовете им да оправят държавата нарастват!!!

120

Анонимен

преди 1 година

Цитат от текста: "добре оборудваните редовни руски сили" Как? добре оборудвани ли? Нали им свършваше оръжието, нали бяха полуоблечени? Редовни? Нали бяха от кол и възже затворници и наемници?.... На какво се дължи промяната на тона? "Най-страшното са самолетите, не ги чуваме..." Нали стингерите бяха възпиращ фактор и нямало повече руски самолети? Оказва се, че даже не се чували!!! Че и танковете не се чуват, т.е. не дрънчат. не хлопати не бучат...

119

Анонимен

преди 1 година

Вова, мачкай ги до последния украински фашист!

118

Боби

преди 1 година

До Боби 110 - Става дума за това че в мрежата генерацията се регулира според консумацията - това е НЕПРЕКЪСНАТ ПРОЦЕС. Ако генерацията е по-голяма - токов удар и може почти всичко да гръмне. Ако генерацията не достига... помниме специалните устройства от соц време "Стабилизатори" за да може поне телевизора да работи - особенно по селата... ПРИМЕР ВЕИ Солари генерират енергия само ако има слънце а без акумулираща технология през ноща без ток ли ще го караш?

117

София

преди 1 година

Жълтопаветното либерастче с жълтичко покрай устата и неистов страх от огнестрелни оръжия, горкото, ако му покажеш снимка от Киев и Москва, сигурно нема да може да ги различи едно от друго, обаче седнал да говори против Русия и да обяснява как контраофанзивата с танковете щяла да обърне хода на войната. Понякога се чудя, тия хора някой лекува ли ги предвид илюзорният свят, в който живеят, водят ли ги на отчет към някое заведение за психично болни?

116

Анонимен

преди 1 година

До Полковник.... Полковник, свободно! И западняците се учат в движение в Донбас, само че аз разлика от Русия, техните ремонтни бази са на 1000-1500 км от полетата на боя и затова губят. Същата причина, поради която немците загубиха през 1945 г.

115

морски

преди 1 година

Тук укри ще направят скоро година на морето. Още нЕколко и взимат български паспорти...може би. Пари имат мнооого.

114

Анонимен

преди 1 година

До 122 - Да, да! На шведите не им е изпила чавка акъла, та да се лишат от самолети, да плачат после за американски такива, а в крайна сметка да се окаже, те НЕ могат да летят, ако янките НЕ разрешат (както се оказва сега с тия самолети в Германия, Турция, Нидерландия, Белгия, Испания и Италия, като минимум!)

113

Анонимен

преди 1 година

Не знаем и руските складове как са, но изглецда като да не намаляват масирания обстрел с артилерия на фронта. Системите на НАТО макар и по-добри не се обаждат толкова често. Дефакто Украинската пехота е под постоянен обстрел. Друга армия вероятно не би издържала на такъв обстрел и то толкова време.

112

На украински терен

преди 1 година

най-подходящи са самолети с вертикално излитане!

111

Анонимен

преди 1 година

Голем смех.Тука някакъв пъпчасал *** пубер пророкува как"гладните"руснаци щели да свалят Вовата.Абе,бозайник такъв,на руснаците магазините са пълни с истинска храна,а твоите идоли започват да се тъпчат със скакалци и колорадски бръмбари.

110

Анонимен

преди 1 година

Грипенът ще се прослави в Украйна. Швеция да предаде грипените си на Украйна. Ще се крият край шосетата и горите. САЩ ще даде въоръжение. Слабите натовски генерали помагат на Путин. Не Путин е умен или хитър, а натовските генерали са слаббоумни и глуппави. Украйна ги покани да влязат в Украйна, Путин ги предупреди, че в Украйна има нацисти. Умните генерали биха приели поканата на Украйна и да се съгласят с Путин и да влязат да гонят нацистите в Украйна.

109

Не толкова руснаците

преди 1 година

Колкото мунициите стават кът. Склатовете в източна европа са се поизпразнили, пък въведеното западното оръжие също няма много муниционни доставки. В НАТО достатъчно производство на муниции за позиционна артилерийска война - тип първа световна. САЩ посяга вече на дълбокия си резерв, щом вече изпразват склатовете си в Израел.

108

Анонимен

преди 1 година

До ф - Викаш, кат' стане 2024 г., вече няма да има значение ))) Щото "новите" машини тогава ще им ги доставят западняшките братя на укрите )))

107

Боби

преди 1 година

До Вчера Сериозно? За твое сведение след 1942 година танковете нямат амбразури... ВЗЕМЕТЕ ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ В ЕФИР ХОРИЦА...

106

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинския експерт по информационни войни и разузнавач Дмитрий Золотухин заявил, че Русия е убедила цяла Африка, че украинците са фашисти. Не само това, но според украинския разузнавач руснаците са успели да убедят и най-голямата мюсюлманска страна в света Индонезия, че украинците са фашисти. Според украинския експерт Украйна не разполага с такива финанси, каквито има Русия за да се противопостави на руската пропаганда.

105

МУХАХАХА

преди 1 година

Брутална атака на руските морски пехотинци в Угледар.В същото време е поразен и щабът на ВСУ в града след прецизен артилерийски удар със снаряд 152 мм.Нема лабаво,евроатлантичета.Зеля изтерясва в бункера,а дементиралия дъртофелник издънва кочинките из бялата къща в безсилна ярост.