73

Играча

преди 1 година

Затова руснаците тъпчат на едно място от една година не могат да почнат,ти явно си мислиш че като започнат да удрят ,другите ще ги гледат с кръстени ръце

72

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Хитлер е започнал ВСВ през 1939 г. - Капитулацията е през 1945 г. - Тоест - трябва да минат още 4 години докато се СРИНЕ Европа и да умрат от Глад 100 000 000 души . И после още 75 години до Успех за Хората ?Не може ли Байдън да спре Нещо и да има Преговори и Нови Избори ?

71

Анонимен

преди 1 година

''Да бе си в Русия стояло , не би срещу себе си НАТО видяло '' - стара натовска поговорка за джуджето

70

Анонимен

преди 1 година

Ха, RTV е спряна от година, за блокираните сайтове да не говорим. Сега се загрижиха за три ключови търсения.

69

Анонимен

преди 1 година

Братята американци колко го дават еленджито?

68

Анонимен

преди 1 година

Западняците нищо не разбраха, и тотално се объркаха, но това си е за тяхна сметка. Не разбраха, че на 22 февруари Русия започна СВО, решиха, че тези действия от първия етап на операцията - това е истинската руска армия и това е война. Западняците не умеят да слушат и не разбраха какво говори президента на Русия който им каза "Ей, момчета, ние още не сме започнали да воюваме". Те си мислеха, край - Русия вече приключи с воюването. А Русия едва сега започна подготовката да воюва, и все още не е започнала.

67

Анонимен

преди 1 година

И "Тройно спъване" не показва резултати, обаче всички знаем, кой го направи. ХАХАХАХАХААААА

66

А защо

преди 1 година

ни заливате с новини за Путин, пък не пишете новината, че "действието на временната закрила на разселените лица от Украйна в България се удължава с една година, считано до 4 март 2024 г. Това реши на днешното си заседание служебният кабинет." Защо не пишете и защо се удължава "закрилата"???

65

РУСОФИЛА А А А

преди 1 година

Ало. Русофили на великия руски народ... Най най нациата в света. Само 4 въпроса за модерната Русия 1. На какви коли се возят руснаците ?? 2. Какви телефони ползват и какви произвеждат3. Какви марки руски телевизори ползвате4.Какви марки руски компютри има5.ЕТО ТОЛКОВА ЗА РУСИЯ-- ГАЗ И НЕФТ--те са африка -- ГАНА с ракети

64

Анонимен

преди 1 година

Отбранителната линия която НАТО строи 8 години в Донбас е от три нива като се смята за непревзимаема, по силна и от прословутата линия Мажино (която о не е била превземана, французита сами са посрещали с цветя немците). Първото ниво вече е унищожено, с превземането на Артьомовск пада и второто ниво, а падне ли и третото ниво вече няма пречки за руската армия, това означава, че Украинците ще трябва да търсят укрития на открито което ще доведе до огромни жертви.

63

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

"Дядото в бункера" вече показва снимки на бай Байдън

62

Анонимен

преди 1 година

Какво е това хай-тек ВЕИ бе глуппак? Това е връщане в каменната ера. Високите технологии са в ядрената енергетика ама за това ти трябва акъл и знания каквито на запад няма. Уестингхаус не могат да направят един реактор като хората. Препродадоха ги 100 пъти понеже са нефелнa компания и не стават за нищо.

61

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че ЕС минава на хай-тех ВЕИ с Изкуствен интелект, но Путин и руснаците си живеят в някаква паралелна вселена и си въобразяват, че икономиката на ЕС е зависима от руските енергоносители.

60

Анонимен

преди 1 година

Дали ви харесва или не няма никакво значение защото Русия ще премаже НАТО в Украйна и жалките американски позьори ще избягат от Европа като бити педдераси каквито са по принцип. Видя се че нямат никакво модерно въопръжение, видя се че не са сила номер едно и също така се видя как Русия се бие конвенционално сама срещу целия "цивилизован" запад и му е...ва май....та

59

Анонимен

преди 1 година

Дуда: Неотдавна казаха на президънт Зеленски - казах му, Владимир, вземи под внимание нашата история, как се разделиха пътищата ни, много те моля, когато победите Русия, когато те допълзят на колене да подписват мир, закарай ги в Переслав, нека там подпишат мир с вас и да зачеркнат там всичките години на съветско и руско влияние. (в 1654 в Переяслав Богдан Хмельницкий и запорожките казаци се заклеват във вярност на руския цар)

58

Анонимен

преди 1 година

Ами да търсят зелето президент издигнат от олигарха Коломойски и компания.

57

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да прави властта в Русия, там вече е покълнало ново отровно семе.Семе,което поникна през 30-те години на миналия век и умря през 1953г. СЕМЕТО НА КУЛТА! Преди към Сталин, сега към Путин.

56

до Стоян 49

преди 1 година

Това ли ти е проблема с Путин , личния , че е по интересен от теб. Комплексар .

55

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката и е рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на рекетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия и продължават неистово да се гърчат и да симулират някаква пародия на военна дейност в Украйна.

54

дреме му на

преди 1 година

путин какво лаят русофобоковците и хейтатрите. Той не иска нато да се доближава до русия че става лошо