93

Анонимен

преди 1 година

Като чуя /видя/ ХАЙ ТЕК и се сещам за колежката на дивана...

92

До Простия 104

преди 1 година

"Няма държава окупатор, която да е постигнала целите от близо 1 век..." ------------------ Айде пак помисли, ако можеш. И ако познаваш световната история в последните 100 години.

91

Зе

преди 1 година

До Анонимен 112'*** оригиналния Азов е при Бандера във Валхала. Азов 2.0 са китайски ментета.

90

Анонимен

преди 1 година

След победата на Украйна над руските терористи трябва да поканим полка "Азов" в България, за да реши казуса с русофилите и руските мeкepeта в страната ни.

89

Анонимен

преди 1 година

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население (целенасочено, да сломят морала), много по-страшни които покриваха като килим градовете. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците не са се впечатлили от атомните бомби, за това оръжие се се е говорело и са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

88

Анонимен

преди 1 година

Европа е обединена срещу Русия. Европа има колям исторически опит в обединеняването си срещу Русия. Русия вече два пъти се сблъсква срещу обединена Европа - през 1812г. и през 1941г.

87

Зе

преди 1 година

До Русофилчета прости 104Добре, че държавата окупатор спечели войната 1877-1878, че да можеш да дри:ск:аш на български.

86

Анонимен

преди 1 година

ех наивници- американците използваха атомни бомби когато беше ясно че япония е пред капитулация - и убеднен уран в югославия- и в двата случая не е имало директна заплаха за страната им - какво очаквате от руснаците когато страната им е заплашена - ами същото - ама краварите за сега пробутват зомбирами балами да умират за тях - ами после- всеки сигнал за поражение на русия е сигнал за ядрен удар-и защо да го отнасяме за крадливите кравари

85

Анонимен

преди 1 година

Нудистки плаж. Дами, легнали директно на пясъка, се препичат под августовксото слънце...Една къртица рови изпод пясъка и излиза на повърхността. - Яаа, Ежко Бежко! Аааа, *** той умрял!

84

ВЪПРОС

преди 1 година

Не може ли Фабриките в Сопот да произвеждат Фалшиви Боеприпаси и Оръжия - да ги продават на Мафията На България , Мафията на Полша да продава на Мафията на Украйна и Мафията на Украйна да продава на - Нацистите Украинци стрелят и Оръжието или патрона избухва в Главите им ?

83

Чакала

преди 1 година

Преди 89 та имахме москвич 7 дена ремонт 1 ден каране,такава е руската система

82

Анонимен

преди 1 година

"Ми той жив умрял!"

81

Анонимен

преди 1 година

България си заработи удари на възмездието за смъртта на руските войници от снарядите с които снабдява украинските бандити. От Болград или Измаил до заводите на Арсенал са само няколко стотин километра.

80

Анонимен

преди 1 година

Русия ще постигне последователно три основни цели: завладяване и унищожаване на въоръжените сили на Украйна, овладяване на нейните материалеите источници на сила и след това - завоюване на общественото мнение. Тези не се шегуват, учат уроците бързо.

79

Все някога

преди 1 година

ще умре? Въпроса е, като Бин Ладен, или ще е в мавзолея до Ленин?

78

Анонимен

преди 1 година

А бе, защо толкова много българки работят в Германия? В България няма ли работа? Какво работят в Германия?

77

Анонимен

преди 1 година

Ти като го лижеш на Путин без виза ли ходиш там

76

Анонимен

преди 1 година

Какви ядрени реактори произвежда Русия и какви САЩ?

75

Анонимен

преди 1 година

Произвеждаме снаряди и ги изпращаме за Украйна - бум, и 400 примитивни азиатци на оня свят ...

74

Лизачи на гъзове

преди 1 година

Я кажете сега, защо след 30 години лижeнe на западняшки америакнски *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС и без визи в САЩ?