113

Анонимен

преди 1 година

Мислещи Роботи ще им трябват в Русия скоро. От 1991, в 2000, в 2014, след 24 февруари 2022 и след 21 септември 2022 над 10 милиона руски специалисти напуснаха Руската Федерация. Нация не се поддържа от роби, а от свободомислещи личности.

112

отдавна е замразен

преди 1 година

двойниците му се моткат насам натам и ръсят глупости

111

Хм

преди 1 година

Кога ще умре е много по-подходящ въпрос за Байдън.

110

Апокалиптоглаворез

преди 1 година

До 105.Тука сме само некрофилиМоже ли да ни пратиш запълнени безплатни,нали.

109

до нели христова

преди 1 година

абе що не пишеш за секс скандала на байдъчо

108

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Ха ха, не можело в България да се намерят руски предавания?? Слушай ВОЛГИН по БНР!

107

Анонимен

преди 1 година

Скоро!

106

Анализатор

преди 1 година

В информацията става въпрос за президента на САЩ Джо Байдън. След като излезе от бункера си, той се ръкъва с призраци. Така са нещата в демократичната Северна Америка. Без Канада.

105

Бай Дрън

преди 1 година

Анонимнико, та точно Октомврийската революция донесе електрификацията на страната, не Николай амнайсти :) Всяко нещо с времето си. Сега плюем комунизма, колко изостанал бил, но реално соц страните бяха в челната трийсетица на развитите страни в света. Плюем, че карахме москвичи и тем подобни, но реално изоставането в автомобилостроенето бе десетина години. Сега колко е като сме демокрация? Добре, че бяха китайците да ни дадат да сглобим някой допотопен джип.

104

Бай Дрън

преди 1 година

За разлика от Яндекс, ФБ и тем подобни директно баннват акаунти за безобидна реплика. В България почти не могат да се намерят руски предавания, а за Европа предполагам как ще е, макар че за тях им е през оная работа. Между другото, колко са арестуваните в Европа при стотиците протести, свързани с войната и Ковид? Питам за един познат.

103

Анонимен

преди 1 година

По традиция шефът на разузнаването е бъдещия Първи.Преди промените Андропов,Горбачов бяха шефове на страхотното КГБ и в последствие Първи секретари на КПСС.Ако Путин си отиде по естествен път то човекът който ще влезе в Кремъл е Нарикшин.Ерудиран прагматичен доказал се технократ способен да върне Русия в модерния технологичен свят.Винаги готов за диалог.На времето Николай 2 искаше да направи Русия не само аграрна страна а високо технологична промишлена страна.Но спретнаха му Октомврийската рев

102

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 100 Малиии , много си зле приятел. Токио никога не е бомбандиран , а Хирошима и Нагасаки.Че си тръгнал да правиш дълбоки анализи.Атомните бомби слагат окончателен край на ВСВ.

101

До 82

преди 1 година

Заради такива като теб.

100

Доктора

преди 1 година

Всяка медия сама си избира колко жълта да бъде. Вие се справяте отлично

99

Анонимен

преди 1 година

И на Ленин обикновените руснаци са му викали "дядката" и на Путин му викат така.

98

Луцифер ООД

преди 1 година

Продавам евтино кофчези! Бонус за русофоби, пеееедали и антиваксъри! Наполовина!

97

КОБАЛТ60

преди 1 година

Чакайте Ме! И си купете Ковчезите!

96

Анонимен

преди 1 година

До олга.... Маце... спирай алкохола, че си на паве вече....

95

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми кога ще умре деда ти и ти. Колкото до Путин, Байдън и т.н. те ще са следващите пещерняци. Аз и ТИ няма да го видим, шашавляк!

94

Космонавт

преди 1 година

Yandex е баннат от всичките ми сайтове. Нямам трафик от треторазрядни държави като Русия и Бразилия, безмислено е. Винаги трябва да се залага на качество а не на количество, ако не го направите, неусетно ще се превърнете в роби и бачкатори. По същия начин трябва да изгоним руснаците и русофилите от България и ще заложим на качеството.