107

Вавилонец

преди 1 година

До Нане Умствено осакатен и психично болен - биографията на русофила.

106

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Като се има в предвид,че баничките са правени в Самоков и 2 лева им е...много. Някъде бях чул,че Боровец е сред най...евтините зимни курорти в Европа за миналия сезон. Явно някой това го е...подразнило и гледа да ни...изтласка напред в класацията но по...скъпотия.

105

Анонимен

преди 1 година

98 аз на ски не ходя никога . Баниците в нас си ги правя .

104

До НАНЕ

преди 1 година

А защо не отиваш НА РАССИЯ да помагаш там на доброволците от измислените ДНР и ЛНР???????? Гаранция, че ще те вземат повярвай няма да те върнат?

103

Анонимен

преди 1 година

Не ги защитавам, но 11 лв за баница може и да е малко ако е за кило. Аз за баницата слагам кило сирене 20 лева, 8 яйца 6 лева, пакетче масло 8 лева, едно кисело мляко 1,50. Кори на табан 7-8 лева. и колко е сметката за баницата без тока. 5 лева за 2 нема и две кила баница, сами си правете изводите...

102

Анонимен

преди 1 година

А най-интересното е, че всяка година ходят, всеки път се изненадват от цените и вдигат врява и следващата година пак ходят, за се изненадат пак от цените... Чудни хора... Абе, настъпването на мотика да не ни е национален спорт?

101

на разменни началА

преди 1 година

Предложение! Да разменим цените в бюфета на парламента стават тези по зимните курорти и обратно! :) Гарантирам моменталното внимание на депутатите към теми като инфлация и социална държава...

100

До НАНЕ

преди 1 година

Нали знаеш, че всеки *** може да фръга песък и тухли. Първите на фронта сте вие - без склил, лесно усвояема дейност от всеки новодошъл.

99

Нане

преди 1 година

Мъ кой ви гледа у купичката ве... Вие сте умствено осакатени от краварите.... Роби... ===)))

98

до НАНЕ

преди 1 година

Нане вие сте безполезни бе пич, лесно-заменими. И аз бях бачкаторче на 18 и знам, обаче не съм завиждал на по-успелите и не съм си трошал нервите да гледам в чуждата купичка.

97

София

преди 1 година

Интересно, следващия сезон колко интересно ше бъде.. печени крака от щурец (200 грама) 35 лева, прясно замразени гъсеници ( 300 грама) 40 лева. Какво ни чака

96

Крим е Руски

преди 1 година

Всяко лято ходя и почивам в Сочи и Крим. Дори със самолет ми излиза 5 пъти по-евтино от тук, не е застроено и е супер чисто. Всяка втора мацка е свободна. Там съм като в Рая

95

УТОЧНЯВАНЕ

преди 1 година

А знаете ли какво е положението в правосъдието ? Там е върхът на цените ! И как се печели съдебно дело . Някои казват че правосъдието ни било безплатно ! Гледайте там какво става с цените на така наречените уж услуги . Ресторантите и хотелите кучета ги яли , те не са ни важни . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

94

Ангел

преди 1 година

Тази година за първи път карах ски в Алпите. Около 30% по-скъпо излиза карането там, за сметка на около 100% по-добра услуга и условия.

93

Р

преди 1 година

Истината е една. Като имаш достатъчно финанси въобще не гледаш цени. Проблемът е че в бг много хора ги нямат . Не купувайте или не ходете там само един зимен сезон и ше видите тая баничка на 4 лева

92

Нане

преди 1 година

Предлагам всички програмистчета зеления да ги обучи и моментално ги прати на фронта в укрия да стрелят с високоточните оружия срещу рашките... ===))) без това са безполезници за България...

91

Анонимен

преди 1 година

По принцип ските са скъп спорт, не са за русофили, дето си броят копейките. За тях има домашна ракия и новини по ТВ.

90

До НАНЕ

преди 1 година

Мисълта ми беше, че 15 лева за чай мога всеки ден да ги давам, ама не пия чай. Вие бачкаторчетата дет сте по 1 и 60 тапишонки с гащеризонки и я карате на чекийки само кофти ли ви е другите като имат. Голямо удоволствие ми е като плащам в магазина някои бачкаторчета КОЛКО ГИ Е ЯД. ***.

89

Р

преди 1 година

Няма да карате ски бе хора. Взимате един найлон от вкъщи и се пускате.

88

Анонимен

преди 1 година

Отдавна не сме в социализма. Който иска да ходи и яде баница по 11лв., който иска да не ходи. Ако не ходят достатъчно хора, предлагащите ще си останат с баницата.