167

Иван Асен

преди 1 година

Миналото лято на Палма де Майорка за по 1000 лв на човек изкарахме една седмица супер добра почивка.В тази цена самолетни билети,транфери, закуска и вечеря с безалхолни и бира,колкото ти се пие в четиризвезден супер хотел на минути пешеходно разстояние от плажа.Тук за три нощувки ми искат същите пари.Ще имате да вземате.

166

Анонимен

преди 1 година

Да си дават парите, пълно е с такива на които не им пука. Имали, дали. Който иска да дава за супи по 15 лева, това си е негово право. После еврото би било виновно. Смех, смех, смех.

165

Анонимен

преди 1 година

Туризмът "Хващаш и душиш" е вече на линия почти навсякъде в БГ! Евтинийката ни беше открадната!

164

Анонимен

преди 1 година

До ценитеА за заплатите нещо да кажеш? За един приятел питам...

163

цените

преди 1 година

В България-билет за автобуса-80 евроцента. На запад цените са от 3 евро нагоре-6 лева за билет. На запад-подстригване в Лондон-поне 60 паунда, в България-8-12 лева. На запад-да си направиш кариеса-ще платиш стотици евро, а в България-около 60 лева за кариес. На запад-почистване на зъбен камък-поне 300 евро, в българия-30-50 лева. на запад-скапан апартамен, гарсониера в лондон-поне 1 милион паунда, в България за толкова пари дворец ще купиш.

162

Анонимен

преди 1 година

Баница за 11 лева е под 6 евро. На запад за 6 евро-нищо, ама нищо не можеш да купиш, дори за бързо изхранване на крак. На запад за гнусен евтин сандвич на крак ще платиш миниму,м 20 евро. Значи на запад давате 40 лева за евтин сандвич, но тук ви е скъпо 5 евро за бързо изхранване. Няма аргумент цените да са различни от западните. Друг пример-на запад за такси от летището до центъра на Париж ще платиш поне 100 евро. Там намирате за нормално и плащат, а тук за същото разстояние ви е много 20 лева

161

до 166

преди 1 година

И защо не напишеш, колко ще платиш за лекар в Гърция, ако ти се наложи. Или за такси. Или за изхранване в заведение-цените са минимум двойни.

160

Този Който

преди 1 година

Елементарен примерен как миналата година ходихме на почивка в Гърция и предполагам заради добрия коментар, който оставих в платформата за за резервация, тия дни получих оферта директно от хотела на същата сума като миналата година с бонус една нощувка повече. Остава въпроса как съседите при по-високи заплати, консумативи, храна, ток, дават по-добри оферти. За качество няма да говорим, там са недостижими от нашите "хотелиери".

159

Иванчо

преди 1 година

Трябва всеки да преодолее насаденото у него задължение да поръчаш задължително. Като не ти харесва, като е скъпо, като те бавят с поръчката, вдигаш си шапката пускаш една усмивка и казваш: скъпо ми е тук или много сте бавни или не ми хареса обслужването. Без драми и без неудобство. Не сте длъжен на никого за нищо при кофти услуга.

158

Алекс

преди 1 година

Има ресторанти със звезди "Мишлен",където е много по-скъпо от кварталната кръчма,но не съм прочел Здравко да се възмущава от съществуването им.Никой те не кара да ядеш баница за 11 лв. и суджук за 30 лв.Заведения бол.Избираш си друго.

157

Анонимен

преди 1 година

До 141 Русия ке падне Заради Русия сме бедни от 50 години насам. Но Путин е пътник и Русия също. . . . . . . . . . . . . . Това, че 50 г чакаш те прави проф ан! За разлика от тебе руснаците си взимат съдбата в собствените ръце и не чакат 50 г. да се промени нещо, а активно променят нещата, накратко - нямат робска психика! А за бедността, немците нямат почти никакви природни богатства, но не са бедни! Заключението си го прави сам, няма всичко да ти се обяснява!

156

bunak

преди 1 година

това не е учудващо.българина никога не е разбирал от търговия и туризъм.

155

Анонимен

преди 1 година

"Ден година храни" -това е най-вредната максима за 99,99% от българските хотелиери и ресторантьори. Затова и все повече българи и чужденци не искат да си харчат парите тука. Ситуацията в хотелите и ресторантите у насмасово е хем скъпо, хем ти късат нервите, хем никакво качество, хем те лъжат, хем се държат нагло.

154

Един Българин

преди 1 година

До fire И какво общо има еврото? Да разбират още по-добре чужденците какви пари дават? Тогава влакчето на Несебър и Слънчев бряг хептем няма да има пътници за по 8лв на човек в посока....

153

fire

преди 1 година

тука ако се приеме еврото ще си е бе майката от ей такива

152

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, трябва още да изпукат. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България.

151

Хан Крум

преди 1 година

Кой богат турист ще дойде в България? И какво ще му предложат - беззъби травестити на Слънчака? България е известна по света не с кисело мляко и рози ами с евтиния алкохол! Много пари могат да се изкарат и с евтин алкохол но нашите соц-мозъци си мислят че са Сен Тропе и Маями Флорида! Ха ха ха.

150

Анонимен

преди 1 година

"Здравко Василев е собственик на ресторант в Приморско. .. и подчерта, че летният сезон няма нищо общо със зимния" Значи в "моя" ресторант може такива цени ,а в тоя не ? Интересно защо не е цитирал цена на аналогичен продукт в неговия ресторант ?

149

Pepe

преди 1 година

В момента пиша от Малдивите, сега е най-активни сезон в годината. Един добър обяд струва между 15-25$. Да си ядат ушите бг туристическия бранш. Хората взеха да се съветват, че в чужбина, дори дестинации, които се смятат за луксозни е по-евтино.

148

Другаря Янко

преди 1 година

По време на прехваления комунизъм всички сервитьори лъжеха със сметката и правеха цените тройни и четворни. Пишеха всичко на ръка нечетливо. Въобще реалния комунизъм беше това - лъжене и крадене и пак лъжене.