32

експерт

преди 1 година

За някой леф ... Пардон, за някое евро ... И с долари работя, също. Мерси!

31

Анонимен

преди 1 година

както САЩ контролира света чрез долара, така и приемането на еврото е контрол И БЛОКАЖ (ако не слушкаме) чрез външни НЕ ИЗБИРАНи от България, чиновници.

30

Анонимен

преди 1 година

В Унгария защо правят редовно референдуми и властта се съобразява с народа винаги. Няколко вече: против еврото, против войната, против износа на оръжия и помощи за укронацистите, против мигрантите, против джендърството и още няколко. Затова са добре сега и имат мир, хляб, работа, икономика и плащат много по-ниски битови сметки.

29

Анонимен

преди 1 година

На референдума за АЕЦ народът се оказа прав, а политиците - в ролята на европейско Жиггоолоо.

28

Анонимен

преди 1 година

странно нещо е хора като Копейкин, който сега тръгнал да организира референдум не иска да се съобрази с резултата от предните референдуми

27

Анонимен

преди 1 година

Приемането на еврото е фактически отказ от българска държавност.

26

Анонимен

преди 1 година

"Величков добави, че в момента определени хора си правят ПР. Той заяви, че президентска република означава еднолична власт в държавата." - А 240 ВЪРШАТ ЛИ РАБОТА ИЗОБОЩО ОТ 30 ГОДИНИ НАСАМ И ТЕ СИ ГО КАРАТ ЕДНОЛИЧНО И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ МИСЛИЯТ , ЧЕ ОСТАВЯТ РОБИ ДА ИМ СЛОГУВА!!!!!

25

Моля, моляяя?

преди 1 година

Два референдума са недостъпни, а мнението и интереса на българите ДОПУСТИМИ ЛИ СА? ЕХО ТРЕТИРАТЕ НИ КАТО РОБИ, БЕЗ ГЛАС, БЕЗ ПРАВА!!! БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ Я ИЛИ ВЕЧЕ СТЕ Я ЗАКРИЛИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ?!? А ако масата безправни скочи да си търси правата и интересите???? Къде ще ходите или ще ни спретнете война?

24

преди 1 година

Този експерт знае ли какво означава суверен? В някаква феодална система ли живее още? Суверена решава а той го върна в кречосничестото

23

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде се подписват хората с желание да се запази нашата валута и да се отложи въвеждане на еврото. И млади и стари се подписват с надежда. Подписвайте се, братя и сестри, да се спасим от хипер обира на продажните ни политици! Внесат ли подписите , НС е длъжно да насрочи референдум. И двете подписки са валидни, важното е да има повече от 400000 и повече.

22

Анонимен

преди 1 година

въпроса на въпросите трябва да е "Трябва ли решенията на референдум да са задължителни независимо от броя участвалите" това е, не се ли вземе решение за задължителност на решенията, е безсмислено да се правят каквито и да е допитвания

21

Референдумът

преди 1 година

за мен има смисъл на регионално ниво, например за замърсяване на въздуха от производства; за инфраструктура и други подобни. Хубаво им е децата да учат в чужбина, да ходим свободно из Европа, обаче не искат евро. Това са лицемери. Защо, не протестирахте когато Виденов подаде искане за членство в ЕС?

20

Анонимен

преди 1 година

Това вашето не е демокрация. Каква демокрация е да правите военна диктатура с диктаторФатмак? Чист нацизъм. Спрете се, докато не сте пострадали, като украинците. Ще ви денацифицираме по един или друг начин. Ако не става с добро, може и по другия начин на Путин.

19

След като

преди 1 година

няколко референдума вече бяха направени се видя ясно едно. Какъвто и да е отговора на референдума в крайна сметка може така да се направи законодателството и приложението му, че или напълно да го отрече, или да го обезмисли или дори да го обърне изцяло в негативна посока, отнемайки права на гражданите. Общо взето референдума е нещо с което политиците да се оправдаят за золумите си " в името на народа"

18

Анонимен

преди 1 година

То е недопустимо да не питат хората в България и за ЕС, и за НАТО, и за АЕЦа, и за еврото, и за войната в Украйна и украинците, които са подсигурени у нас за разлика от карловските, удавени села, и К19 и карантините и ваксините... Има ли нещо за което да ни питат??? Или само да ни дерат с данъци и санкции?!?

17

Анонимен

преди 1 година

ако въпросния експерт си беше направил труда да прочете въпросите щеше да забележи че не иде реч за референдум за еврото и за референдум за президентска република, и въобще ми е много странно когато се заговори за референдум в тая страна как всички "експерти" почват да рипат, невиждам нищо лошо в референдумите, ако навремето беше направен референдум за ЕС сега *** като Копейкин немаше да се развяват с техните *** идеи

16

Анонимен

преди 1 година

Ми прави са хората! То къде ще му излезе краят, ако започне да се пита така народът? Сигурно и от ЕС и НАТО ще излезем, а? Това е недопустимо и не бива да се помисля дори! Пък и ако насалението ще взема решения по важните въпроси, за какво са нужни управниците и експертите ...

15

Анонимен

преди 1 година

Защото се уплашиха, че само за няколко дни се събраха над 150000 подписа и се чудят как да си прокарат геноцидното евро и да занулят бедните българи с този зверски грабеж, с европирамидата.

14

Анонимен

преди 1 година

Интересно как има хора, които са против демокрацията. Да, първо ще станете роби, след това бедни. Аз не съм чел някога в историята да е имало богати роби.

13

мдаа

преди 1 година

Значи договор подписан от някакво правителство за присъединяване към ЕС е с по-голяма сила от волята на хората в тази държава? Интересно!