72

Анонимен

преди 1 година

Малии, голям страх от този референдум за еврото. Може да им се объркат леко плановете на османлиите от Брюксел

71

Радослав

преди 1 година

До 74: данъци да плащаш с пари получени от чужди данъци не е да си данъкоплатец! Това, че му взимат ДДС като купува хляб с купони и социална хранилка не го прави данъкоплатец! Данъкоплатец е този който чрез труд или знания генерира пари и плаща данък върху тези пари! Това, че си изместил 20 стотинки от левия в десния си джоб не ти прави парите 1.2 лева! Няма какво да защитаваш римляните! Знаем, че само те ще се вържат на рубладжии и ще се продадат за да гласуват каквото им кажете!

70

Долните данъчни там

преди 1 година

*** може да не плаща преки данъци, ама плаца косвени, щом работи с пари винаги има дране, на всичко са намерили колая, щом е за скубане.

69

Анонимен

преди 1 година

Няма кво да се заблуждаваме, от всички държави в шенген само 9 са приели еврото, другите не го искат.

68

Аноним

преди 1 година

За еврото за Европейска България това е пътят на успеха за държавата ни и никакви измислени референдуми от разни копейки атакисти няма да спрат развитието на държавата ни а онзи неговият син как така ще агитира в училище уж млади хора а задръстеняци какво ще очакваш от такива

67

Радослав

преди 1 година

А нещо за пишман вагнерчето на Копейката което са го набили докато е нарушавало закона събирайки подписи за простотията на Копейката в училището си няма ли да напишете? Копейката кога ще праща вагнерчето си в Украйна да помага на робовладелеца му? Какво търси вагнерче в българската образователна система като мястото му е в някоя руска консерва? То целият му референдум незаконен, че и на отрочетата си промил мозъка и ги направил сателити на Масква!

66

Радослав

преди 1 година

До 69-тото нещо: кой плаща данъци бе? Безработният римлянин ли? Той имот на негово име няма, доходи няма, трудов договор няма, та какви точно данъци плаща римлянина? Ти римлянин с нотариален акт за имот виждал ли си? На работа колко римляни виждаш? Това, че живееш на територията на дадена страна не те прави автоматично данъкоплатец!

65

Анонимен

преди 1 година

Мончо не та знам къв си, но всички, включително и неграмотните и полуграмотните плащат данъци, работят и живеят в тази страна България, така че е валидно и тяхното мнение. Референдум е нужен при такива импо'тентни политици, крадци и съмниляги, които са налазили властта ни и не искам да решават съдбата ни. Нито моята, нито на децата ни.

64

Анонимен

преди 1 година

А когато влизахме в НАТО и еврейския съюз защо не се проведоха референдуми,а решението бе взето от едно ЕОД.Трябва нов народен съд за такива като тези дето ядат ....

63

Мончо

преди 1 година

От кого ще вземете компетентно и информирано мнение, от полуграмотните или неграмотните? Я стига с тези глупави референдуми. Доказали са, че взетите от референдуми решения са пълен провал, и не са довели до нищо добро. Четете историята за да не повтаряме грешките от миналото.

62

Радослав

преди 1 година

До 57: малкото фирми които изнасят в чужбина им се плаща в евро, всичко което се внася се плаща в евро, даже ишлемето се плаща в евро, кредитите са ти в евро, банките оперират помежду си в евро, дори БНБ купува правото да печата хартията наречена лев в евро. Националната ти банка купува правото да печата валутата ти в евро и то говориш за референдум за спасяване на хартията. Знаеш ли какво представлява лева в момента? Най близкият еквивалент е пластмасата от която се правят банковите карти.

61

Анонимен

преди 1 година

Между другото България е била добре когато е била под еднолично управление. Това сега изобщо не може да се нарече държава

60

Анонимен

преди 1 година

По добре еднолична власт, отколкото тоя орел, рак и щука наречен парламент

59

Аноним

преди 1 година

57 ти кога си ходил до Швейцария а живял ли си там или така си пишеш да разтягаш локум за ЕВРОТО ТОВА Е РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И СПРЕТЕ ДА ПЛАШИТЕ ХОРАТА В ШВЕЙЦАРИЯ ЖИВЕЯТ ВИСОКОИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА

58

Радослав

преди 1 година

До Кънчо: няма, но право на глас имат само данъкоплатците защото те плащат с труда и данъците си всичко което се случва в тази държава! Индивиди с нулев принос за обществото нямат право на глас! Или смяташ, че Асан от махалата който за едно шише ракия ще продаде майка си е редно да определя твоя живот? Пак питам: как точно очаквате безработни, неграмотни индивиди да вземат информирано и смислено решение относно това каква валута да използваме?

57

Радослав

преди 1 година

До 57: няма как да сравняваш Швейцария с България, защото в Швейцария 1/3 от населението не е изградено от неграмотни, безимотни и не плащащи никакви данъци индивиди. А в България е точно така! Няма как да докажеш, че индивид който не е способен да си напише името сам, образованието му е на ниво първобитен, приноса му за обществото е отрицателен има капацитета да вземе информирано решение коя валута е по добра за държавата! Та те дори с една машина като банкомат не се справиха да гласуват!

56

Анонимен

преди 1 година

Този защо се прави,че не знае какво е референдум? По неговата "логика" няма допустим референдум.

55

Кънчо

преди 1 година

Хаааа...нали сме свободна и суверенна страна ?!? Има ли по-висша инстанция от желанието на един народ изразено чрез официално допитване ? Референдума за брекзит имаше ли го в договора с инглезите ? Айде да не ни кръщават разни "специалисти" и лобисти, че идва врме в което ще ядете дървото наистина и съвсем реално... Еврото е само още една голяяяяма крачка към загробването на България..

54

Анонимен

преди 1 година

Да не се подценяват хората!В една демократична страна референдумът е израз на волята на обществото, което е избрало кой да го управлява и какво очакват хората от него!Референдумът е демократична форма на управление в демократична Швейцария!Поне няколко избора се провеждат в рамките на една година, под формата на допитване/референдум/, за приемане или отхвърляне на особено важни за страната позиции в национален или международен план!За еврозоната няма определен срок на влизане, може и след 10 г.

53

Радослав

преди 1 година

До 53 и 55 никой не е против референдума, ако отговаря на елементарни изисквания като например право на глас да имат само данъкоплатци които последните 5 години са си плащали данъците и осигуровките в България и да имат минимум средно образование! А не 2 милиона римляни които не са способни да си напишат името да гласуват както им платят и да определят икономическото бъдеще на България! ПП: ние вече сме на евро. Ако не вярваш изтегли кредит от банка в лева ако можеш!