76

САЩ

преди 1 година

едва ли ще влезат в директен конфликт с Китай. По скоро ще заложат на украинския сценарий и ще набутат примерно Южна Корея за пушечно месо и ще се бият до последния кореец изпращйки оръжия. Така хем военнопромишления им комплекс и енергетиката ще трупат печалби, хем ще се представят като големи миротворци и ще реват за жертвите. Хем ще ликвидират азиатската конкуренция на американската икономика, както ликвидираха европейската. Въобще много добра тактика.

75

Анонимен

преди 1 година

Малко вероятна е война САЩ - Китай през 2025 г., ако преди това САЩ са загубили войната с Русия. Така че има надежда за мирно бъдеще на САЩ.

74

Кръстьо

преди 1 година

Не е сигурно че САЩ ще нападат Тайван през 2025. Тръмп може и да спечели ...

73

Анонимен

преди 1 година

Като са собственост на Китай ,янките се чудят как да се измъкнат от ситуацията.Ама Китай ,не е Украйна .

72

Дяволи

преди 1 година

Цялата история на сащ са само войни. Дяволи

71

Анонимен

преди 1 година

А КОГА ЩЕ ИЗГОНИТЕ ЯЛОВАТА КАНАДСКА ФИРМА "УЕСТИНГХАУС" ОТ БЪЛГАРИЯ? ЗА ДА ПРЕСТАНАТ ДА НИ ИЗНУДВАТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ! ДА СЕ МАХАТ! КОГА ЩЕ СЕ МАХАТ ?

70

Анонимен

преди 1 година

Нова война се очертава а с България кога на война?

69

Случаен минувач

преди 1 година

Що пък решихте , че китайците ще ви чакат до 2025?

68

Ром"с

преди 1 година

Еми да,този дълг от 32 трилиона трябва отнякъде да се покрива ,ако не от Русия и КИТАЙ ,ТО ОТКЪДЕ...САЩ се държат на цар Долар (които се печати 7/24 ) и с това купуват всичко на Земята...правителства,цели държави,медии...ако се свали цар Долар от "власт" което го искат и Русия и Китай ,то америка ще стане локален играч за 10-20 години .. .Във момента върви "Голямата игра" на САЩ срещу Китай,Русия и ко ,които искат да се освободят от гнета на "американската демократия",но рекламата е Украйна..

67

Христо Христов

преди 1 година

Китай трябва да смачка САЩ!

66

Добре де

преди 1 година

Защо САЩ се месят във всяка една точка на земното кълбо? Русия е лоша, арабите лоши, китайците лоши, мексико също .Земята не е ли на всички? Кой направи Америка властелин на света? Не е ли време на това да се сложи край. Печатат долари без покритие и целия свят работи за тях за да дебелеят и се израждат физически, психически морално и полово. Какво хубаво видя света последните 50 години освен войни и диктатура прикрита под демократични ценности?

65

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

64

Сата НАТО

преди 1 година

Само вижте изявлението на чешкия президент Петър Павел и глейте какво е генерал и президент, и после го сравнете с нашия морслен из род със зиленити чурапи.

63

ДО КВЕ Е ТАЙВАН

преди 1 година

Не трябва да сеподценява китайската армия. Имат и хиперзвук, а САЩ-още не. Тайван само с блокада ще го превземат, а докато трае блокадата светът ще страда за чипове. Те не са балъци да пускат западните глави да се разхождат до Тайван, както в Украйна. Няма да мине и нито едно оръжие, за разлика от тъпите рашки, които почти бяха обръжили Киев, пропускат оеъжията и не преследват ръководството. Следваща война - Китай ще превземе СИБИР.

62

Анонимен

преди 1 година

Омръзнаха ми тези от САЩ да нахъсват всеки срещу всеки. Света щеше да бъде далеч по-добро място без техните вечни намеси. Избягаха от Афганистан и какво направиха, едно голямо нищо, но си печелеха пари. При тях всичко е за пари, но скрито под помпозни думи за демокрация и справедливост. Навсякъде насъскваха народа срещу управляващия ги, че има много пари, имоти, златни тоалетни и разкошен живот.Либия, Ирак, Украйна, България все с тези, но за себе си не споменават, че и те са същите. Лицемерие

61

Анонимен

преди 1 година

Ало цензорите, до кога ще давате трибуна на психопати?

60

Анонимен

преди 1 година

А могат ли краварите да кажат каква точно работа имат там? Всичко което не им изнася изнудва, заплашва и напада. После говорят за ДЕЕМОКРАЦИЯ.

59

какво е тайван

преди 1 година

тайван е демократичната част от китай ,те са готови да защитат жоивота си покрай острова е пълно със други острови и всяко островче е непристъпна крепос ,а самия остров тайван е воено обмислен и построен всичко е строено със цел ешалонирана отбрана не знам как китайците ще ги превземат ще правят 5-мобилизации.....недейте обяснява нищо за невоювалата китайска армия ,,,колко била голяма и др дъра бъра ...

58

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Така е. САЩ не могат на два фронта. След като приключи украинската война им трябва малко време за подготовка. За тях, както и за Китай Тайван е много по-важен от укрите. Там са най-добрите чипове и който ще завладее Тайван ще владее технологиите и света.РАЗБРАХТЕ ЛИ. ТРЕ ДА МИСЛИИИ.

57

Анонимен

преди 1 година

Може, защо да не може? Просто трябва да ги нападнете или да помагате на някой техен съперник. -----///------ Ти са ше кажеш, че САЩ нямат право да помагат на някого, без одобрението на КНР, а? :))) Ама много сте ми умнички ....