116

gost

преди 1 година

Случайно изпуснати приказки няма. Има си режисура за масите. Какво си говорят помежду си не излиза наяве. А война (истинска) с Китай противоречи на всякаква икономическа логика.

115

Анонимен

преди 1 година

САЩ с Виетнам не можаха да се справят, за Китай дори няма смисъл да се говори. Никакъв шанс. Единствено с ядрени бомби могат да направят нещо но няма да смеят да ги използват, това не е като беззащитната едно време Япония.

114

Щирлиц

преди 1 година

Китай превземе ли Тайван,САЩ няма да гъкнат.

113

Наблюдател

преди 1 година

Ами ако изберат "демонкратите" има голям шанс.

112

Хър Мър

преди 1 година

До Анонимен И какво от това Китай са милиард и 300 милиона Сащ 300 милиона

111

Анонимен

преди 1 година

Китай не са ли с един самолетоносач(стар руски) докато хамериканците с 14?

110

Анонимен

преди 1 година

тия само се чудят с кой по напред да воюват

109

Bulls eye

преди 1 година

"Вероятността да станем свидетели на конфликт с Китай и Тайван и в Индо-Тихоокеанския регион е много голяма" - Много правилно, този път само свидетели ще си останете!

108

Истина

преди 1 година

Отворили се втора война в която НАТО да участва, украйна е до там, ако ѝ свършат ресурсите.... загива. Китай видяха какви мерки има срещу Русия, много добре ще се подготвят преди да направят стъпката, така че да не са зависими от САЩ или Европа, и да не искаме това време ще дойде, дали ще е 2024-2025-2026 ще видим

107

Анонимен

преди 1 година

Нали трябва да има ПОСТОЯННО ВОЙНИ ПО СВЕТА , иначе сащ загиват без войни , на кой още не е ясно !?Означава ли, че след като свърши войната в Украйна , ЩЕ НАСТЪПИ СВЕТОВЕН ''МИР'' ....А ?Кой иска войни по цял свят ?

106

Анонимен

преди 1 година

Войната на сащ и Китай няма да е през 2025г., а доста по-рано , и ще бъде 3-та СВ , С МНОГО ЖЕРТВИ ПО МОРЕТАТА .

105

До 106

преди 1 година

Русия играе ролята на губещ водач . Китай заедно с Русия изкарват на яве стратегията на САЩ, която би била приложена на Китай. Видя се какви стъпки американците предприеха по отношение на санкциите, на оръжията, на ескалирането на конфликта, дори избора на подходяща "жертва" и съответно пробутване на Германия съответно Япония за основен донор.

104

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава, в която САЩ не са успяли да прокарат "демокрация", лидерът на съответната държава е обявяван за Дикратор.

103

Анонимен

преди 1 година

Не ми се вярва Китай да сложи главата си на дръвника, мисля че имат повече акъл от Русия.

102

Щерю

преди 1 година

- Мани, мани, САЩ яко са го закъсали! Те една Северна Корея навремето не можаха да победят - а сега се репчат на Китай...

101

Българин

преди 1 година

Голям кеф Русия ще помагана китари с оръжие и наемници. Мършата Сащ долна *** ще мрът като мохи

100

Не е ли ясно?

преди 1 година

След като САЩ са признали че има само един Китай (което означава, че Тайван е част от Китай) какво са се загрижили за Тайван. Война с Китай няма да има ако САЩ не я започнат.

99

САЩ

преди 1 година

НИЕ ПОДДЪРЖАМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, НО НЕ Я ПРАКТИКУВАМЕ!

98

Анонимен

преди 1 година

Санкционираме ли Китай, ще се върнем в каменната ера. Без китайски стоки сме за никъде.

97

Пян_Гъ

преди 1 година

Първата фаза е отричането (че вече не си #1). Като попремине кризата - истерия и агресия - идва приемането и адаптирането към новата действителност. Светът вече е друг, най-голямата икономика е Китай, а върховите военни и космически технологии са в Русия. Да го приемат и да спрат да занимават света. Връщане назад няма. Да го разберат и ***-овете. С което не казвам, че светът ще стане по-хубав, но щафетата поемат Москва, Пекин, Делхи.