96

Анонимен

преди 1 година

САЩ са военнолюбиви, Китайците си трайкат

95

Анонимен

преди 1 година

"Лично аз бих се радвал Тайван да остане независим, съхранявайки своята идентичност"------Гоминданът, който загуби от Мао, е про-китайски настроен в Тайван и иска ОБЕДИНЕНИЕ. Единствените, които не искат да са едно с Китай са угоените проамерикански платени ммекерета.

94

Анонимен

преди 1 година

"Тия винаги са притеснени защото са параноици."-------------Как няма да си параноик, когато по душа си клептократ-войнолюбец, на който най-големия му ужас е да се изправи срещу някой с равни военни възможности.

93

Китайците

преди 1 година

са уязвими в момента, затова всякак гледат да се измъкнат от конфликт. Най големите им банки и много от предприятията са подвластни на американската дълбока държава представлявана от Блек рок. В момента в Китай се опитват да правят чистка на олигарсите . Използваха политиката си на нулев ковид за да държат действията си в тайна. Интересно до къде са стигнали. Вие чували ли сте нещо вътрешно за Китай напоследък?

92

Анонимен

преди 1 година

Значи разбираме какво сащисаните са планували за близкото бъдеще. Дрътата уещица Пелоси къв го дири в Тайван? Защо ръчкате самурайчетата с малките ножки пак да се въоръжават? Тихоокеанското нато срещу геополитическия колос Фиджи ли го сътворихте? Те китайците да не са слепи и неумни и нищо да не виждат.

91

Сандо

преди 1 година

Кирай започна да плаща петрола от Саудитска Арабия в юуан, това е проблема на САЩ.

90

Анонимен

преди 1 година

В момента в който в Европа дойдат Американски танкове и започнат да избиват Европейски граждани с Уранови снаряди.То Америка не я очаква нищо добро в Европа!!!

89

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не им вярва на тези. Непрекъснато създават ядове по цял свят. Господ ще им даде заслуженото, те го забравят това. Природата си знае работата, забавя, но не забравя. Канадците ни извличат златото, заради продажните ни политици сключили незигодни договори за страната, но пък никой не им търси сметка. Така продадоха всичко по времето на големия грабеж.

88

баба мара

преди 1 година

това са убии-ци по генезис изобщо не са притеснени за какво снабдяват таиванс оръжие и правят учения нарочно си търсят белята бизнес и печалби всичкоостанало са празни приказки

87

Предимството

преди 1 година

на Китай, е че игра заедно с Русия. Като Русия влезе в конфликта Украйна стратегията и възможностите на Америка се изясниха. Очевидно целта е да вкра страната в изолация, да бъдат национализирани капиталите по света и да бъда изключена от съвета за сигурност на ООН и всякакви международни организации включително спортни и културни. Сега Китайците имат знанието, дали ще могат да го отиграят в своя полза?

86

Анонимен

преди 1 година

Китай е твърде голяма лъжица дори и за американските уста ! Ще има рев и сополи ...

85

Анонимен

преди 1 година

Ще разпалват нова война, изчакайте първо едната да спре

84

Иван Иванов

преди 1 година

Че то Китай са доста напред, глупаво е това, хората са друг тип манталитет, имат даже и различна кухня. Както и да е.

83

Анонимен

преди 1 година

Тия винаги са притеснени защото са параноици.

82

Интересното е

преди 1 година

че както в украинския конфликт се възползват от подчинената позиция на Германия и ги въвличат във войната, така ще направят и с Япония, където също иват американски база и също е капитулирала държава. Така ще ликвидират и основните си икономически конкуренти.

81

Страха на САЩ

преди 1 година

е доста театрален. Всъщност те стоят в дъното на конфликтите, но не биха рискували да бъдат въвлечени в директна война. По скоро са заложили капанни на Русия и Китай, които в един момент да ескалират във въоръжени конфликти и да ги държат в изолация и в клинч, докато "Америка стане отново велика". За целта са много удобни дължави, където има заложено етническо разделение, като Украйна или Корея. България е на резервната скамейка, затова бягат от нас като от прокажени в ЕС.

80

Сем. Дончеви

преди 1 година

Китай няма да направи нищо, защото е зависим тотално от щатските иновации, а това означава не война за Тайван, а вътрешна революция и преминаване тотално към капиталистическата система на управление, край на комуноподобните в Поднебесната и облачни небеса. Китайците не са толкова ***, като руснаците, за да започнат подобна война.

79

Чугунолеярна

преди 1 година

Войнте са възможни и необходими, биха казали Илф и Петров, ако бяха между живите.

78

ОФчу

преди 1 година

Китай не бърза..., никога!!!!! Той е като Костенурката от баснята, която пристига първа на финала, изпреварвайки Заека! - )))) За десет години в Китай нищо няма да се промени, но в Щатите ще има сериозни сътресения! Лично аз бих се радвал Тайван да остане независим, съхранявайки своята идентичност и старата традиционна китайска култура, а не новата, на другарите комунисти!

77

Анонимен

преди 1 година

Адмирал Роб Бауер, председател на Военния комитет на НАТО, заяви, че Алиансът е готов за директна конфронтация с Русия.ОлиугоФРени.