224

Анонимен

преди 1 година

Пълно тука с дтебни чиновници, *** на герб! Казали са им че ако не вземат следващите избори, няма да има увеличение на заплатката и ,,командировачни,,! И сега сипят една пумия срещу всички, ама не срещу Баце разбира се!

223

Внимавайте!!!

преди 1 година

Имам усещането, че в Родината ни наистина има много, много зомбирани, да не кажа по-груба дума хора, които имат намерението отново да гласуват за тези шарлатани и лъжци от ПП. Абе хора, не го ли виждате това недоразумение на природата ТъпотоКиро и приятелят му Асенчо, та те ще загробят всички ни, ако някой от вас отново гласува за тези.

222

Факти

преди 1 година

Всичко което е казал Слави се е случило или доказало след време. А Кирето каквото е казал все е излъгал. Той още за гражданството си излъга, преди да стане политик, та какво да чакаш от него! Само сладки приказки за наивници, а после си прави каквото си иска. Еми не е нормален...

221

Бако

преди 1 година

И тоя трябва да връща парици....

220

Бебо

преди 1 година

Защото написах да го цунка по главата, но умалително...

219

Илия

преди 1 година

Тук е горе долу прав...Не знам защо не му вярвам и не мога да го понасям....

218

Винаги

преди 1 година

ще обичам Слави, младостта ми е свързана с него.

217

Анонимен

преди 1 година

Македонияяяяяяяяяяяя! Референдумммммммммммммммм!

216

Браво

преди 1 година

Поклон пред слави освободи ни от тия измамници

215

Питам се

преди 1 година

дали този чалгар е нормален, че се е вързал да пита Радева, а не Радев дали иска президентска република?

214

Щерю

преди 1 година

- Абе, Слави, ти нормален ли си на българи да даваш примери с Дъмбълдор срещу Волдемор?!? За Хитрата Лисица и Кумчо Вълчо не си ли чел...

213

тома

преди 1 година

Снимката показва кой е ненормален славуца

212

Анонимен

преди 1 година

Зеления чорап да си взима творенията ИТН,ПП, Кирчо, Кокорчо и Чалгара и да се маха , всички се стремят да бутнат парламентаризма!

211

Анонимен

преди 1 година

Слави да вземеш да прибереш и шарлатанина Дъмбълдор барабар с дружката му кокорчо и се омитайте от политиката - абе хора не ставате за политици. Вървете да си правите шоуто си, да продават пробиотици, Василев да лъже други инвеститори.

210

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече наближават изборите тоя слави все повече ще се появява под една или друга форма, уж референдум уж това онова , невероятен политически плазмодий !

209

Анонимен

преди 1 година

Славчо те определено не са нормални,ама и ти не си с всичкият си с това искане за президентска република!Идеята да подарим власта в ръцете на един човек е повече от страшна!Фелдфебелът е живо доказателство за това,докъде можем да се докараме ако дадем правото на един зависим индивид да управлява България за пет години!

208

Обратното на острото

преди 1 година

Всички воини на светлината трябва да се обединим около Киро истината. Той е добрият, всички които не го харесват са лоши.

207

До 265

преди 1 година

За да върне на власт предишните шарлатани.

206

Анонимен

преди 1 година

Славчо,я кажи за кого подготвяш президентска република.Радев каза,че не те е упълномощавал и че ако поиска такава,сам ще ни го каже.За себе си знаеш,че не ставаш.Тогава за кого подготвяш почвата?Все си мисля,че е за тоя от Банкя.

205

анонимен

преди 1 година

Каквото и да се говори Слави, едно е ясно, ти освободи България от едни шарлатани.