264

Наистина не разбирам

преди 1 година

Защо трябва да съчинявате новини по фейсбук постове. Ако лицето е мъжкар на какъвто се прави, нека излезе пред хората и каже каквото има да казва.

263

Анонимен

преди 1 година

"Чалга парти" иска да ни даде един последен чалга подарък - дясна диктатура, от която да се чудим как да се спасим и да ни потиска и репресира. Слафчо е аутист и не разбира какво прави. Наша задача е да го нарритаме за очалгаряването на народа, което не му стига, а е решил да ни подари и една дясна диктатура за довиждане.

262

Истината

преди 1 година

Слави беше първа политическа сила, а се превърна в гербажийски трубадур. Но самата истина за Славчо е, че също както други руски марионетки и той е закрилян докато си прави шашмите. Неслучайно се изявява само във Фейсбук, повечето български модератори се оказаха руски марионетки. Славчо е една отломка от мутренското време, но за съжаление има прекалено много баллъци, които са толкова изпростачени, че не могат да видят реалната картинка в България.

261

Смешен плач

преди 1 година

Славуц, вече никой не ти обръща внимание, само от време на време ще изврещиш нещо което мислиш за оригинално. ПП са крадци, то е ясно, ама ти какво предложи освен Пацо Шнорхела и Тошко Средния Пръст? Нула уважение към народа показа, както и всички преди теб и след теб. Ай сиктир.

260

Анонимен

преди 1 година

Да си лягаме. Утре хубав ден.

259

Анонимен

преди 1 година

А тая булка ИТН много е хойкала. Слави да не ни я пробутва.

258

Анонимен

преди 1 година

Ти не си нормален тея от пп още по ненормални , е то какво се оказа, че шепа ненормалници могат да обърнат държавата с главата надоло.

257

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който мисли самостоятелно, трябва да се пази от новите прокси-зомбита. Най-добре е да избяга на самотен остров, на край света. Слави, приятелю, как си?

256

Анонимен

преди 1 година

Слави го каза за зичегъртването на модела Бойко Борисов, а после замълча и говори само против ПП и ДБ? Какво се промени, на някое чекмедже собствеността ли?

255

Анонимен

преди 1 година

Тези, които за 12 години на власт откраднаха стотици милиарди, какви са? Добри ли са, лоши ли са, за всичко останало ли са добри, само за краденето на стотици милиарди ли са лоши.... Слави какво ще каже или са му платили да мълчи.

254

Анонимен

преди 1 година

Чака ни дигитален концлагер, мили мои, съжалявам!

253

Абе

преди 1 година

Не бе !

252

Анонимен

преди 1 година

Борисов крадеше в шайка с БГ бизнесмени, това е аналогово. Отиваме в цифровизирано човечество, трансхуманизъм, или сме част от това, или горим. Млади глобални лидери вече има хиляди произведени. Ние не сме от тях. Хубавото е, че единственият начин да се победи лудостта, която идва е тя да победи за да я видят хората. Влизаме във второ Средновековие на дехуманизация, но трябва просто да преминем през това.

251

Анонимен

преди 1 година

Неолибералите си имат служители, Слави е саморасляк и не става.

250

Anon

преди 1 година

Дайте новини за Автомагистрали ЕАД. Къдв ни е магистралата и къде изчезна един милиард на българските данъкоплатци! Пладнешки обирджии долни , няма з кой да гласуваме! Защото от там дирижират всичко, пълен абс урд е тая държава..Слави е прав за едно Нема такава държава.

249

Иван Иванов

преди 1 година

Не знам, аз искам нормален така да се каже живот. Щураци - по екрана на телевизията - но да поеме управлението, какво щеше да му коства, така и така е плешив. Няма да му побелее косата.

248

Грета

преди 1 година

Това яке от драна офца ли е или е еко от латекс?

247

Анонимен

преди 1 година

Вече няма комунисти, бе нещастници! Има глобалисти и вие, ако не влезете в Матрицата сте АУТ от Планетата! Фашизъм не сте виждали, е, ще видите! Ба си т ъ пите парчета пишете в този форум!

246

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите партии БСП, ДБ и ПП заедно с вечния си партньор ДПС е бъдещето на България. БСП пак могат да издигнат Пеевски за шеф на държавната ни сигурност!

245

Анонимен

преди 1 година

Ми, не, Слави не е от ДС! Просто е СЛАБ, а времето, което дойде -УБИВА слабите. Убива млади здрави мъже в Украйна. Убива млади здрави деца ОТ ГЛАД и ЛЕЧИМИ болести в ПО-ГОЛЯМАТА част от света, защото НОВИТЕ ФАШИСТИ искат ЗДРАВИ РАСИ.Болни, п р о с т и, неуки, бедни-трябва няколко милиарда човека спешно да се СПОМИНАТ. На ваше място щях да стъпвам много внимателно по тази земя.