244

Анонимен

преди 1 година

Мазников се преориентира

243

Анонимен

преди 1 година

Дразня се от АНАЛОГОВИ ДРАСКАЧИ. Ние сме в ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД и от вас освен биологичен ***, друго не става. Територията е друго нещо. Българският етнос е п р о с т. Съжалявам, не можахме да направим скока в цифровото време. Е, все някои млади и изучени хора ще се справят с това предизвикателство. Драги ми, Славуца и ти си аналогов! П.П. А Тошко не е, Сиромахов също не е.

242

По Явор Дачков

преди 1 година

Смяната на властта е смяна на МЕТОДИТЕ И ЦЕЛИТЕ НА КОРПОРАТИВНАТА КОРУПЦИЯ. Борисов беше аналогов корупционен играч:има поръчка, изпълнява я, краде от парите. Новите на хоризонта партии са цифрови играчи: има поръчка, те са част от корпоративната корупция, крадат по електронен път за корпорацията чак тогава по електронен път получават заплащане от корпорацията за извършената корпоративна поръчка. Така е по-евтино и по-добре контролирано заданието от корпорацията.

241

Щирлиц

преди 1 година

Ако не си пораснал с малко пари в джоба,ще си останеш недораснал и с много пари.

240

На хоризонта НДСВ

преди 1 година

Първото, което направи НДСВ е да приеме закон за хазарта ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ. Второто-беше да изтъргува дълговете на държавата към външен бенефициент. Мили ми, г-н Трифонов, вас ви ПУСНАХА в Парламента СРЕЩУ Борисов. Машините ви пуснаха първия път, машините ви прецакаха втория път, а вие всъщност, г-н Трифонов, сте наивник.

239

Анонимен

преди 1 година

Корупцията в България. Тук до регламент не се стига. Ние сме зона на свободно ловуване. Корпорациите си купуват цели партии. Корпорациите не са работодатели в страните със слабо развита икономика. В крайна сметка парите на корпорациите, например NEXO, имат полза единствено за политиците.

238

Илиян Мъскофф

преди 1 година

Утре че уволня всички с махнати пепета. За нищо не стават. Не са добре с глъ.въ.тъ

237

Анонимен

преди 1 година

Корупцията в САЩ. Ако сенатор не "изкара"поне 200000 долара за партията си от лобиране-рушвети, втори път не става сенатор. Всяка голяма корпорация си има сенатор. От интервю с бивш сенатор става ясно, че сенаторът дори не чете закона, който му го спуска корпорацията, а директно го вкарва в сената. Лошо ли е това? Ами не е, защото корпорациите, които са работодатело сблъсквайки се в сенатската комисия регламентират отношенията си. Какво става със същият сценарий в бедна държава?

236

Виртуални херои ПП

преди 1 година

Няма машинки... Няма проценти........ Няма кинти....... Няма НЕКСО.......

235

sd

преди 1 година

доган и пeeвски искат IT сектора под контрол - да им се оитчита с пачки на *** фи оз ната им руско-т урс ка партия.

234

Кирчо е грандоман

преди 1 година

Бил вожда на добрите..!?!?!........ Нема такъв цър**вул сред лошите българи...

233

Анонимен

преди 1 година

герб,дпс,дб,пп,бсп,итн,български възход - все еуроатлантическа тълпа продажници ,само Възраждане и референдум против еурото

232

До 296

преди 1 година

Заради такива като тебе,дето предпочитат Слави и ония,дето предпочитат тиквата,сме на това дередже.Няма да ви обиждам,природата достатъчно ви е обидила.

231

До 276

преди 1 година

Явно си искаш твоите измамници,които за 12 години опоскаха,де що видяха.Последни разкрития-дадени 1 милиард аванс на строителите на магистрала Хемус,а в момента никой не строи!Къде са парите?-в чекмеджето!Ей тия ще върне Славчо.

230

до онзи с Бацето

преди 1 година

Ами да ти кажем и за Бацето. Той и Кирчо са лъжци от класа. Разликата им е само, че Баце лъже, и после се кефи как ни е преметнал, а Кирето лъже, и после почва сам да си вярва на лъжите. Предпочитам Слави пред тия лъжци. Не случайно ги свали и двамата от власт! Но явно народа е наивен и неслучайно си хвърля парите от балкона...

229

ЧалгаПитек

преди 1 година

Шефе, той "просто Киро" си е лъжец. Ама кажи ние какво да го правим македонския космонавт

228

Натали Трифонова

преди 1 година

Да чакате киро, асен, гнома и лодкаря да борят корупцията и да бранят националния интерес е мега скандално

227

Анонимен

преди 1 година

Слави изглежда много зле.Този човек не е добре със здравето.Къде е тръгнал на политик да се прави,не знам.

226

sd

преди 1 година

мумията още ли е жива? усеща се вече трупната му миризма...разлагането почна. тошко т ъ пот о не е разбрал....

225

sd

преди 1 година

мумията още ли е жива? мърда ли?