Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново нападна бившите си партньори в управлението "Продължаваме промяната". Повод стана изказване на бившия премиер Кирил Петков от събота, че с обединението на ПП и ДБ „започва обединение на добрите сили“.

"Кога човек разделя хората само на добри и лоши? Разбира се, в детството. Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто“, написа Трифонов в своя профил във Facebook.

Още по темата
"После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.
Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него", написа Трифонов и продължава:

"От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори. Как “Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава", посочи още Трифонов.
 

Коментари Напиши коментар

286

Анонимен

преди 1 месец

Да беше отгледал дете, докато можеше....Егоист, който отне мечтите на много българи в чужбина, да се върнат в една друга България. Твоите избиратели те гледат, но през теб виждат. Ти разбираш ли колко години си градил име, къде с "точните" приятели, къде с малко талант - няма значение, достигнал си ниво, уцели и времето на "опростачването", та ти върза и бизнеса....И след всички тези години труд - си мразен от огромна част от народа.На твоята възраст, сам се докара да си в изходна позиция.Жалък

285

Анонимен

преди 1 месец

Я марш.....Отивай да целуваш"добрите" чичаци, знаеш къде....Това си правил и това ще правиш. Мразиш истинските мъже и истинските патриоти, защото не ги е страх. Изправиха се срещу една машина, в която, Славчо беше една кукла на конци.И да знаеш, че колкото повече говориш, срещу тези, които ПРЕДАДЕ, толкова повече изчезваш в небитието. Сега отново си припомних, какво не харесвам в теб.Дори тези заради, които предаваш своите, НЕ ТИ ВЯРВАТ, защото НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

284

Анонимен

преди 1 месец

Тази държава ще се оправи само, ако Славчо е Президент и Тошко Йорданов е министър - председател. Колко трябва да си нагъл, ДА ПОЛУЧИШ, НЕ ШАМАР, а ТУПАНИК от избирателите и отново да изплуваш от тЕмната дупка и акъл да даваш?Като плюеш кой какъв е по народност, ти какъв си? Уж си с български паспорт, българска партия, а с турска партия гласуваш. Що е то? Славчо.........от Учиндол. Даже не зная как се пише правилно. Какво създаде в живота си? На кого даде любов?