15

Нагли и безбожни са

преди 1 година

тези чалгарски индивиди, народа им даде властта в ръцете, те освен, че го измамиха ами и умишлено отказаха три правителства да съставят чрез своите бокLуци за министър-председатели и след тези шашмалогии свалиха законно избрано правителство подкрепени от ГЕРБ и ДПС ! Безсрамни безбожници днес нагло раздават съвети ! Убийци на българщината чрез музика типична за друга религия, а биле "патриоти" тези безсрамници и техните маLоумни почитатели !

14

Стоко

преди 1 година

Балабанов е син на футболист, който се е преквалифицирал в охранител. За образованието на Балабанов няма информация, то е ясно защо. Сигурно на маса е забавен оратор, който може да грухти по всяка тема и винаги е прав за всичко, но такива в Републиката с лопата да ги ринеш.

13

Констатация

преди 1 година

ИТН са изчерпани!

12

Анонимен

преди 1 година

Журналистчето, вашата работа приключи - както и промяната имахте своя шанс но се издънихте, сега вече не се хабете повече и направо се омитате, още не мога да разбера кой гласува за вас и толкова ли са зле хората.

11

Тоя

преди 1 година

се е взел на сериозно.То стойка,то физиономия.Дали има памперс,че от такова надуване може и да размирише.

10

Гпшп...Тъпото

преди 1 година

Балабанче,намери си маратонките и анцуга,с които...обикаляше с микрофончето на...жълтите павета по време на протестите,пак ще ти трябват,защото и ти...семейство храниш.

9

Анонимен

преди 1 година

Прасешко излъчване, защо ли ?

8

Анонимен

преди 1 година

Партията на фесовете

7

Анонимен

преди 1 година

На снимката :човечецът как изплува от пловдивските села до депутат до телевизията на Слави ?А)дядо десе Б)баба от десе В)Тати от десе .Бареков 2

6

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно това. Фалшивите избори са изчерпали себе си,и е време да се провеждат истински честни и демократични избори,и тогава ще заработи ВСИЧКО. И парламентарната демокрация,и съдебната система,и здравната,и образователната когато народа си върне държавата,и разни мошеници не ставащи за нищо няма да им мине през главите да се кандидатират защото ще знаят,че никой няма да ги избере. В последно верме управялва президента,и ужаса не спира. Президенстка република е диктатура.

5

Анонимен

преди 1 година

Този можеше всичко това да го каже много по-просто. А именно: " Аз и ИТН сме изчерпани"

4

Анонимен

преди 1 година

Време е за пряка демокрация на площада! Махнете чуждите нацистки знамена от президентството и столичната община и си върнете държавата! Само българското знаме да остане пред обществените сгради! Ура за българското знаме!

3

Анонимен

преди 1 година

Че кога е имало парламентарна демокрация в България че сега да е изчерпана.Парламента е само гумен печат.

2

Анонимен

преди 1 година

Типичен представител на Източна Ромелия пловдивска област ,фамилията говори сама по себе си Балабан .Най големите предатели от тези краища и историята го доказала .Пешо коньо е фаворит за предателство с казано ,че България ще развиваща просперира страна в ЕС !Историята никога не греши !

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя е мозъчно изчерпан