75

Анонимен

преди 1 година

"Чалга парти" ни предлага модела на Путин и Ердоган. Парламентът на Путин му гласува всички престъпления и войната. Партията му печели, президентските избори са фарс с двама още по-радикални и вредни плашила за народа. Такива бяха комунистът Зюганов и нацистът Жириновски. Българите не са глупави като руснаците и германците, които чакат своя фюрер да ги оправи. Фюрерът полудява от страх и параноя и започва да гони и убива всички противници. От чалгари акъл не искаме.

74

Анонимен

преди 1 година

Народът: "Този е Човекът. Намерихме го!" Човекът: "Аз съм Човекът. Намерихте ме. Не търсете повече."

73

Анонимен

преди 1 година

Слави ни предлагаше мажоритарен парламент, в който да влязат само ГЕРБ и ДПС. Сега ни предлага да си изберем доброволно тоталитарен Вожд, който да владее правителство и парламент. Голям бой ни чака под колоните. Тоталитарният вожд ще казва: "Държавата - това съм аз", "Защитавам държавата и гоня превратаджиите, които искат да ме свалят". Слушаме ги от Лукашенко, Путин, Ердоган. Ще ставаме Северна Корея.

72

Е няма, ама има

преди 1 година

Има Толкова Неадекватни !

71

SS

преди 1 година

Целия преход и обществено политически модел основан на евроатлантизма е изчерпан ! А критичната маса става все повече ! До момента в който ще избухнат бунтове !

70

Пълен майтап и тн

преди 1 година

Тия спечелиха изброите, след година отпаднаха. Такова пропадане не е имала никоя петия в Европа. Сега искат малко слава преди новите избори за да прескочат. Голям майтап са, горките.

69

Анонимен

преди 1 година

Не, партията ти е изчерпана. На кривата ракета космоса и пречи

68

абе

преди 1 година

тоя кой беше ?!

67

Гошо

преди 1 година

Определено и аз смятам така ,с тая разлика ,че никога не съм вярвал в така наречената "парламентарна демокрация" Като декоративно допълнение на авторитаризма да ,но самостоятелно не. Разберете на кораба капитана е един ,не става да са двама

66

смях

преди 1 година

Тоя *** ми прилича на Дучето. Вирнал брадичка напред и си повярвал, че е незаменим. Знаем такива как завършват...

65

Анонимен

преди 1 година

Уууууууууу!Нищо не направихте!Шнорхела и Барбадоса искахте да ни сложите.Некадърни сте!Никога парламент за вас повече,никога референдум!

64

Сата НАТО

преди 1 година

Ако смятат, че парламентарната Демокрация е безсмислена, то цялата им партия трябва изобщо да се откаже от парламентарно представителство и да излезе по улиците да агитира хората против Конституцията или направо да стават партизани в гората. И ако стъпват на тази платформа - че няма смисъл от парламент и демокрация, народът изобщо не трябва да ги избира, защото е ясно, че влизат в НС само за да рушат конституционният ред отвътре.

63

Сата НАТО

преди 1 година

Според мене това е противоконституционно изявление, просто тоя селяг със с винска физиономия не си дава сметка какво говори. Да не говорим, че след тия думи да се кандидатираш за депутат, е меко казано мало умно. Отделен е въпросът, че парламент и демокрация има и в президентските републики и да отричаш парламентарната демокрация значи да отричаш народното представителство въобще.

62

Анонимен

преди 1 година

С такива 240 всичко е изчерпано!

61

Анонимен

преди 1 година

Тоя май си е повярвал?Изобщо няма да коментирам глупостите му!

60

Мдаа

преди 1 година

Шу шу мига !Балабанов кога си глупав , то е за цял живот. Профукахте си късмета ненайграли се!

59

Слаби сценаристи

преди 1 година

То и ИТН е изчерпано!

58

Иван

преди 1 година

Парламентарната демокрация: Балабанов е изчерпан

57

Майора

преди 1 година

Що не си гледате шоуто и репортерството ами се занимавате с несвойствени задачи? Явно поръчковио е проучването , но от такива циркаджии в парламетс няма смисъл и затова народа не ви даде вот! И хубаво проучете как се прави референдум и за какво?

56

Анонимен

преди 1 година

Стойте си в шоуто, друго не можете. Единственото добро на парламентарната демокрация което направихте е, че свалите правителството на престъпната ПП и Киро просто.