55

Анонимен

преди 1 година

Това може да каже само законът и народът, който го е подкрепил. Представителите на ИТН смятат, че ако те не са в парламента, то той е изчерпан, че и демокрацията заедно с него. Твърде самонадеяна и грешна позиция, затова ИТН ще си остане там, където е. Въпреки правилната позиция срещу престъпленията на ПП.

54

европеец

преди 1 година

Е, то ИТН не играе ли важна роля и в сегашния парламент?

53

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Чалгарите никога няма да видят Парламент.

52

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не е прежулил от стоката на Слави че бръщолеви такива прастатии.? Това че е пишман политик от партия тип изхабен кон дом не го прави компетентен

51

Рокаджия

преди 1 година

Скъпи чалгаджии, СТОП...! Видяхме ви, патихме от мераците ви за управление! Гледайте си чалгата и спрете да се изхождате по всичко случващо се в България?

50

Ди Жей Ван Дам

преди 1 година

Този на снимката прилича на типичен руcoроб-питек

49

Анонимен

преди 1 година

Българчета докога ще давате възможност на подобни индивиди да се изказват.Политическия "елит",Ви е на ниво детска градина и от началото на 20-ти Век.

48

Анонимен

преди 1 година

И какво, сега да вземем да направим една диктатура, я се скрий пинокио.

47

само

преди 1 година

ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ

46

Доста са глупави

преди 1 година

Тия макаци провалиха 3 парламента, изкараха умопомрачителни "кадри" никой не им се върза, народа ги изрита като мръсни кучета от НС и сега викат, ами то не действа системата..... На крива ракета, с македонец, космоса й пречи

45

То и

преди 1 година

Вашето шоу се изчерпа,пък непрекъснато ни досаждате .

44

Питанката

преди 1 година

И кой гласите за президент, Славуня? Или Доган? Или Пеевски? А защо не Гешев! Или Путин?

43

На Радев Му дреме

преди 1 година

Тук спор няма, че ИТН изигра огромна роля за детронирането на -честните- . Но друго неуспяха, защото нямат позицията и стабилният електорат. Тяхната политика място на ветропоказател в парламента няма, прекалено еФтино си изиграха картите. Народа надуши, че тая Партенка е събута от някой в сянка и играта свърши. Дано в новият парламент влезнат повече парти и народа се сети да гласува, защото друг избор няма!

42

Zеленски V

преди 1 година

Коментарите и харесванията им са достачен признък на състоянието Държавата ни политиката и състоянието на народа. Затова тая селекция която от 30години насам върви ще е полезна за естественото прочистването на нацията. Колкото по дълго толкова по добре.. нека падне отаячният;ь матриал и да се бетонира на дъното.. лошо няма, природа!

41

До Зозо

преди 1 година

Болен се прави на шашав.За другият не съм сигурен!

40

значи

преди 1 година

Като видя някой такъв и ми става много така весело!И като видя реакциите на хората и отново ми идва надеждата за милата ни България!!!Дай Боже!:)))

39

Ако тази шайка

преди 1 година

от чалгари влезе в НС, ще означава, че България е загинала ! Няма друга държава на света която да загърби своята музика и да разчита на разумно население ! Беднотията ни е следствие на голямата ни простотия !

38

Хасан Генов

преди 1 година

Балабане, ти си анимационен герой. Хахахаха

37

Цвете Гълъбово

преди 1 година

Не е долекуван от нещо.

36

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, чaлгoпитецитe на Славуца видяха че няма как по волята на избирателя да се докопат до власт в парламентарната ни република и решиха да разрушат парламентаризма изобщо ... сега пак ще провеждат референдуми, като онзи за мажоритарния вот, който така и не осъществиха когато за кратко се добраха до НС ... преЦедентска реСпублика в нашата постcъвeЦкa държава би означавала диктатура и еднолична власт на такива като радеФ, подчинена на Кремъл и пълното фиаско на държавата ни ... !!!