97

Анонимен

преди 1 година

Русофашистан обезличава десетки народности още от началито на миналивек

96

Анонимен

преди 1 година

Защото казват,че са руснаци.По статистика от началото на военните действия най-много бежанци от Украйна има в Русия.

95

Tva

преди 1 година

E porednata luja az ne sum I'm svetila no pomnq Tova koeto az Si znampodkupeni sa i fal6iva festive pravqt

94

Izmislqt

преди 1 година

Si povodi za tormozi obvinqvat nevinni hora toq go udarili onq neznam kvo Si Samo da te zaka4at na kukata

93

kirilenko

преди 1 година

До ХриМАЙКО МИЛА ХОДИЛ ЛИ СИ В УКРИНСКО СЕЛО И РУСКО...КОГАТО ВИДИШ РАЗЛИКАТА ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИШ ...сто Христов

92

Христо Христов

преди 1 година

2014-2015 година 800000 избягаха от Украйна в Русия защото се чувстваха руснаци. Отделно, че Русия предлагаше по-добро бъдеще от Украйна. Всеки гледа да вземе паспорт който му дава шанс за по-добър живот. Пример са македонците с незнамсиколко десетки хиляди български паспорта, но едва няколкостотин при преброяването. Защото България не им дава нищо освен да си купят паспорт, за разлика от управляващите в Скопие. Факти.

91

Анонимен

преди 1 година

Ставате смешни вече, пропаганда, пропаганда- да, може някое дeбилчe на 16г. да ви се върже, но до там. Народа знае, народа иска Путин да прегази ционистко-нацистката craн в Киев, а след това да разчисти амбалажа до към централна Европа.

90

Анонимен

преди 1 година

Тази война е опит за ,,приобщение".Един от многото.Надявам се последен да е.Ние българите го знаем от опит на наш гръб.Бяхме ,,славянизирани" до забрава.

89

Анонимен

преди 1 година

Защото Путин е комунист,а те следят за националните,народните нагласи,настроения,движения,вълнения с цели необходими за техните идеи изразени в интереси и ги контролират отдалеко като ги направляват,заиграват се с движенията като ги поощряват,привличат или въобще отричат в зависимост от ситуации на интересите им и намиране на подръжници за сътрудничество с настройка спрямо представите им с формиране на държавно обществени образувания създадени по техни маниери и условия на развитие за приобщение

88

Анонимен

преди 1 година

В състава на СССР влизаха ....Съветска Русия, ЗСФСР, УССР и БССР.Който счита че е Украйна никога не е била , защо тогава е била отделна република.

87

Анонимен

преди 1 година

Българското население в Бг да не се е увеличило, на 2 милиона по-малко за последното десетилетие. Младите хора се изнесоха от страната.

86

Tva

преди 1 година

Sa amerikanski intrigi

85

Za

преди 1 година

Da nahusa naro4no omraza tiq ve4e stokholmci nomera sa do bolka igrani

84

Анонимен

преди 1 година

"А защо руското население в Украйна намалява последните години ? " ----------------------------------------------------------------------------- щото не е било руско, а 80 години сАветско пропагандирано??? НАПРИМЕР? ЩО Казахстан махат КИРИЛИЦАТА....отговорът е СЪЩИЯ!

83

Ясно ли ви е ?

преди 1 година

А защо руското население в Украйна намалява последните години ?

82

Анонимен

преди 1 година

"Какво украинско население? Всички те са руснаци. Нормално е да се асоциират с такива. Няма такава нация тя никога не е съществувала. " ------------------------------------------------------------------ Дам....само дето преди 200 години на РУСЛЯМСКИ ЦАР му се налага да ЗАБРАНИ украинския език! ЩОТО НЕ СЪЩУСТВУВАЛИ, а????

81

Ne

преди 1 година

Blagodarq

80

A

преди 1 година

Doktora dokolkoto znam ve4e 8mi klas E aktualen nqma pro6ka Dali puk ne E podkrepa da te napiqt za da zapazi6 4ervenobuzite stalinski kanibali

79

Анонимен

преди 1 година

Емм...то беше ясно още през 2014, че всъщност всичко е започнало многооооо преди това и ТО не от националисти от ЗАПАД, т.е. УКРАЙНА, а баш в империалистическа и колониална РУСЛЯМИЯ! Иначе....уж нацистите тормозили рускоезичното население....мдаааам, само дето 15 години си има брутална политика на затриване всичко украинско в РУСЛЯМИЯ и разбира се....няма как да НЕ пересят гадостите си извън техните граници!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Пишете пълни глynoстu. Такова нещо изобщо няма и аз го знам не от рекъл-казал.