77

Анонимен

преди 1 година

До Чичо "Зеленски ще съкрати населението, особено в мъжката му част за да е по-лесно за преброяване. И когато и последните от тях загинат за "освободителната" му кауза ще дойдат афроамеринците от НАТО да опрашват украинките. С кеф да го утрепеш." -------------- в грешка си. Ого-бонговците отдавна са на терен.. в европа. А сега и жени им намериха. Докато хохалиите торят чернозема, на жените им се радват лекарите и инженерите.

76

Koe

преди 1 година

Pat4kite v okrujna

75

Анонимен

преди 1 година

"Анна (името е променено по молба на героинята)"-------------Героиня от чие съчинение? Пишете източника или името на автора за да го включа в стихосбирка.

74

4udno

преди 1 година

Li ti E ne sme se svili a I za tebe ne

73

A

преди 1 година

Otnosno nedobrovolnoto donorstvo pravqt se na Ludi to ne sa sestri 4inki striking skapi az ne sum kva Kato ukraina da delqt teritorii nito igraq hazard nito krada tq imala teritorii na sasednata ulica I centralata medicinska qvno o6te ot lineikadjiqta E biznes s organite

72

Анонимен

преди 1 година

Много ми е чудно, с колко са се свили руснаците в осраааина след 2014? А българите?

71

Мишо

преди 1 година

Тази дето я е писала тази статия въобще замисля ли се каква глупост е цялата тази повърня. Нямате грам мозък, продажници продадени. Това журналистиката е вече като най древната професия, който плаща той и получава.

70

Az

преди 1 година

Sum snob na zelen4ukovata borsa vsi4ki sa bogati snobi

69

Мишо

преди 1 година

Какво украинско население? Всички те са руснаци. Нормално е да се асоциират с такива. Няма такава нация тя никога не е съществувала.

68

Анонимен

преди 1 година

Всички се надяваме скоро населението на фашистка Украйна да е кръгла нула! Нито един от тези травестити не трябва да остане жив. Напред братя руснаци.

67

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Не съм сноб, но атмосферата на този сайт е трагично отблъскваща. Неграмотни жypналисти, които търсят антируска пропаганда в нета, превеждат я с помощта на Гугъл и само я постват тук. Коментарите са изключително пpocташки, с някакъв скaндалджийско-кpъчмарски стил, пopъчкови жълтопаветни тpoлове на най-ниско ниво, по техния тон си личи, че пишат или здраво пияни или дрогирани. Връх на пpocтащината е да напишат пълна глyпост и след това да презареждат страницата с Тор за да си слагат много плюсове.

66

Анонимен

преди 1 година

Много са ви смешни заглавията, които започват със "защо" и завършват с въпросителна. Все едно сме от детската градина...Защо слагате такива заглавия, да ми засилите интереса ли?? Ами не ви се получава, прескачам, особено пропагандите!

65

Анонимен

преди 1 година

Въпрос.... Кой управлява Окрайна???? Не Путин.

64

Анонимен

преди 1 година

"Дали сме велика нация, ще го докажем не с огромността на територията, не с броя на подопечните ни народи, а с величето на постъпките си. И с дълбочината на разораното от онова, което ще ни остане след отделянето на земите, които не ще пожелаят да живеят с нас." - Александър Солженицин, Архипелаг ГУЛАГ

63

Ana

преди 1 година

I mariq sa kvartalnite taksimetradjiika pazardjiiski heteri samata sotadjiiska prelest

62

Porno

преди 1 година

Grafiq

61

Анонимен

преди 1 година

Всички диктатори рано или късно полудяват. Справка Ленин, Сталин (отровен от Каганович), Путин...

60

Анонимен

преди 1 година

Никъде никога Русия не е казвала, че в Украйна има руско население. Винаги се говори за рускоговорящи, а това не е руско население.

59

Ана Картечарката

преди 1 година

Украйна отиде

58

Анонимен

преди 1 година

Очаква се да се одобри финансирането в САЩ за обучение на украински пилоти за F-16 и в скоро време да започне обучение. 6 месеца след това ще са готови първите украински пилоти на F-16. Не знам какво точно си мисли лудият в Кремъл, но няма никакво време... Или ще падне по стълбите, или ще умре насън от неизгасена цигара...