117

Анонимен

преди 1 година

Досега не попаднах на нито един материал в българските медии, които да третират молдованите,, молдавската националност и отношението на Румъния по този въпрос. Пиша го, зашото в България много остро поставяме проблема за македонците и липсата на разбиране сред другите държави в ЕС, а хабер си нямаме за тяхната история и взеимоотнопшения. Маодавия също "я напират" в НАТО и ЕС.Напомням: Румъния е сред няколкото страни в ЕС, които не са признали Косово.

116

Анонимен

преди 1 година

70% от Чернигов е разрушен. Интересно защо никой не коментира това? Що за "освобождение" е това?

115

Анонимен

преди 1 година

Украинците са като македонците. Фалшив народ.

114

NoirFire

преди 1 година

Украинките са фенки на българския красавец Кирчо и масово емигрират я България .

113

Анонимен

преди 1 година

Русия е безпомощна пред напредъка на Украина.Яд ги е руснаците,че другите републики са по-добре без влиянието на Русия,завиждат.Затова от години нахлува в тях и ги спъва в развитието им.Примери бол-Афганистан,Чечения,Грузия,Украина.Където не нахлува с войска,Кремъл праща много агенти в посолствата,за да спират икономически бившите соц.страни.Това са България,Румъния,Чехия,Унгария,Сърбия,Полша и другите,да не ги изброявам.Който слуша Москва не напредва!Руснаците самознаят да взимат,нищо не дават!

112

Анонимен

преди 1 година

Корупцията и мегаломанията доведоха Украйна до плачевното състояние, в което се намира в момента. Това заяви в интервю за Krytyka Polityczna бившият полски външен министър Радослав Шикорски, който сега е евродепутат.

111

Анонимен

преди 1 година

Украинците никога не са се самоопределяли за руснаци. Те са си украинци.

110

Шефрет

преди 1 година

Защото самите те се самоопределят като руснаци. Какво чудно има?То Наркомана до скоро говореше на руски ,тръгнали да се чудят що така.

109

Анонимен

преди 1 година

Русия защо в ООН е признала и Украйна като независима държава и украинците като народ? То по логиката на тролеите и белоруси няма и Беларус няма. Малко четете дрогари. Само изтъркана пропаганда не става. Ама вие сте толкова глупави, че от къде да знаете.

108

По същество

преди 1 година

Няма такъв народ украинци. Има руснаци и има малоруси на запад от Киев. Някои от тези малоруси в Галиция са откачени. Отвъд Карпатите са русини и унгарци.

107

Македонja

преди 1 година

Како во Бугариа, истиот е проблемите, сите са татаро-монголи и македонци! Во Русия са само руси, украинци не постоат

106

Анонимен

преди 1 година

Аааайдеее, почнахме да говорим за украинска идентичност. Ми тя същата като северномакедонскаъа бе - измислена от каманизма. Нали каманизма беше лош? Що така сега тачим създанията му??

105

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво нещо е , че комунизма си отива.....Ама Бойко не трябваше да им строи Руски поток....

104

Анонимен

преди 1 година

Това което предстои е пълна катастрофа за Путин.Убийствата натежават.Желанието за мъст се увеличава от ден на ден.Украинската ненавист и желание за отмъщение към агресията и жертвите .Това отдалечават плановете на Путин да покори Украйна.Последната надежда на комунистическия диктатор да закрепи управлението си и защита на крадливите олигархични комунистически кръгове в Русия.

103

Прокпо.

преди 1 година

От 2014 година милиони руснаци се изселиха в Русия, след репресиите на кървавите майданисти в Украйна. Какви украинци ви се бутат "у главите".Украинците са в българските курорти. И говорят на руски по между си.

102

до пияндето

преди 1 година

Ами и тебе ако Агите те рендосваха 500 години кога им кефне и ти нямаше да станеш туркофил, това обаче важеше за раята, виж чорбаджиите ни бяха по-туркофили и от турците!

101

ОФчу

преди 1 година

Правилно зададеният въпрос, е: Защо украинското население намалява при управлението на Зеленски? И отговора става ясен мигновено без толкова много "букви"! -)))))

100

Анонимен

преди 1 година

Путин и неговата истерия един ден ще свърши.Когато са на свършване ракетите му.Когато намалее мъжкото му население.Когато от Мерцедес слезе на Москвич.Тогава , като се огледа ще види една обезлюдена страна.Ижедни оглупели генерали.

99

до 126

преди 1 година

Не се учудвам, само шоумени, не случайно президента им е шоумен и той. Добре че нашият шоумен не се астани трайно в политиката че тогава щях да си скъсам българският паспорт.

98

Анонимен

преди 1 година

Това горе ще го прочета като го смалите до 5 най много 10 изречения.