359

Анонимен

преди 1 година

Леле мале,сега като дойдат танковете,руснаците ще вдигнат бял байрак!

358

Анонимен

преди 1 година

Русия си държи армията в страната. Те са деца и ще бъдат използвани само в крайна нужда. Но не забравяйте че младите хора имат лоялност. Русия използва професионални военни и мобилизирани които също са професионални но от запаса. Русия не използва редовната армия и аз подкрепям това.

357

Анонимен

преди 1 година

Бегайте,танковете идват! Хахаха!

356

Анонимен

преди 1 година

До 378Ами че тя Русия още не е използвала армията си нито ракетите нито самолетите. ))))))))))Не, не е само където направиха допълнителна мобилизация от 330 хил. мужици въпреки, че имат 1,1 млн. армия.

355

Сата НАТО

преди 1 година

Статията е дезинформация, целяща да приспи бдителността на руснаците. Танковете ще влязат в бой до две седмици. Изобщо не става въпрос за обучение на наборници-танкисти, което започва от нула. На тези машини ще отидат най-добрите, интелигентни, технически грамогни и мотивирани професионални танкисти от ВСУ. За тях е достатъчно само да свикнат с машината - 20-30 часа управление и 5-6 стрелби. Като преди това всичкото са го минали няколко пъти на тренажор. А обучението им тече вече от доста време

354

До Анонимен 378

преди 1 година

Украйна иска мир, веднага след като се изтеглят пуснаците от украинска територия и си платят репарации за разрушенията и загиналите.

353

До Анонимен377

преди 1 година

Какво значи Зеленски да поиска мирни преговори? Това значи да се раздели с половината Украйна! Това НЯМА как да стане, не Украйна е аресора в случая. Утре от Москва ще поискат и Молдова, Литва, Естония. Пак ли западните страни ще са виновни?За това с терористи не се преговаря

352

Анонимен

преди 1 година

Ами че тя Русия още не е използвала армията си нито ракетите нито самолетите. Освен това има необятни територии и може да скрие населението си докато нито Западна Европа нито САЩ нито дори Китай има къде да скрие населението си. Запада трябва да накара Зеленски да поиска мир. Това е единствено разумния изход в противен случай Нато САЩ и Запада ще носят колективна вина. Украйна да поиска мир !!!

351

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля че много по достойно за Западните страни би било да кажат на Зеленски да поиска мирни преговори. Така и вълка сит и агнето цяло. В противен случай западните страни ще отговарят за жертвите от двете страни.

350

Анонимен

преди 1 година

до 369-Прочети малко,преди да ръсиш лa...на :) Ядрените заряди НЕ бяйа окрите-бяха руски!Зомбитата нямаха кодовете изстрелване,просто бяха разположени там,русите никога не са им давали достъп,защото им знаят акъла!Укруте им ги върнаха и руснаците им платиха-цялата държава живя на просия 15 години от парите!После парите свършиха и те просиха за още-не им се получи!Казаха им-работете,за да имате-и се стигна до това :)

349

Анонимен

преди 1 година

Съгласявам се с колегата преди мен че това е СВО на Русия и че те имат право.

348

Анонимен

преди 1 година

Ще бъдат стопени,заедно с екипажите.

347

Анонимен

преди 1 година

По време на войните след Освобождението и в 20век бг мюсюлмани са били лоялни към България.

346

До 366

преди 1 година

Русия,ако не си разбрал провежда специална военна операция с огратичен брой воиници и техника.Такава,каквато провеждаше Америка в Ирак-Операция Пустинна буря,Турция в Сирия-Пълномащабна военна операция,Изрел - военна операция в Иран и Палестина.Та тези всички изброени траят доста дълго време поради изброените в началото причини.

345

Анонимен

преди 1 година

До 368Самите руснаци често изказват съжаление... !Не случайно има много малко цивилни жертви,пазят ги,дори с цената на техни загуби))))))) =Да прав си за руските разбирания за жертви са малко само някакави си 30 000 между които 2-3хил.деца.Абе направо си е без жервтви щом като няма милион поне.

344

Анонимен

преди 1 година

Дано се постигне някакво примирие Не искам да умират млади хора.

343

Анонимен

преди 1 година

Украйнците сега се молят на подаяния от НАТО, защото управниците им през 90 бяха русофили и наивници които верваха на Просия. Имаха си ядрен арсенал, 3ти в света, който можеше да унищожи Просия няколко пъти, ако пък го бяха задържали, сега в Украйна щеше да е мирно, тихо и спокойно.

342

Анонимен

преди 1 година

Самите руснаци често изказват съжаление,че са принудени да участват в конфликт с братски народ,бяха едно цяло половин век!Не случайно има много малко цивилни жертви,пазят ги,дори с цената на техни загуби!Включат ли се *** поляци обаче или(не дай боже-германци и американци),руснаците ще свалят ръкавиците,и тогава светът ще види как се води война-по руски!!

341

Анонимен

преди 1 година

"Брюксел, Копенхейгън, Мюнхен" - КопенфЕЙГЪН? Сериозно ли го изцепи това, бе брат? АХАХ! Много зле!

340

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 364 - 4-50 убави машини се равняяват на 1000 лоши момччееееее!