379

Анонимен

преди 1 година

Доставка и даренив са две различни неща. Но са неуката мисирка няма разлика!

378

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 403 Никой не казва нищо такова. Шърманите са били по-слаби от Тигър. Просто Тигър са 1. харчещи много повече гориво(а такова Германия няма) 2. по-сложни и по-лесно се трошат, а ремонтът е бавен и труден(най-много загуби на такива са им просто изоставени от екипажа след повреда) 3. произведени в много по-малко бройки(40:1 няма как да бъде преборено) . Та статията правилно поставя въпроса за поддръжката и логистиката. Без тях за дни и най-модерната система става на скрап.

377

Село Прохоровка

преди 1 година

Ние ви очакваме в нашето селце бабе. Помня как през 1943г Вермахта докараха тук хиляди танкове с черни кръстове Тигър и Пантера....Сега вие от НАТО ни плашите със стотина Леопард...

376

БРАВО

преди 1 година

Както става ясно танковете че бъдат достаяни по 10-тина бройки на месец , зада може руснаците спокойно и методично да ги унищожават. Както се казва апетита идва с яденето. БРАВО - евроджендърите и краварите отново титани в стратегическото планиране.

375

Някой

преди 1 година

Доста смислен анализ. Но самото заглавие е донякъде подвеждащо. И американците и останалите без англичаните обявиха, че танковете които ще изпратят няма да имат най- новите секретни технологии, за да не попаднат в руснаците. Американците ще изпратят Абрамси, които нямат броня от обеднен уран, защото била секретна. За електрониката важи същото. Англичаните ще пратят без ограничения, но с уговорка, че техните танкове няма да се използват във "високо рискови" зони!?!?!!!. Е какъв ефект тогава??????

374

Анонимен

преди 1 година

Защото не са руски.

373

Анонимен

преди 1 година

Леле . Шърманите били по добри от тигър ? Леле .

372

Анонимен

преди 1 година

Имате ли представлява за бойната мощ на съвременните самолети? Пак повтарям, една ескадрила руски самолети ще попилее тия (а и каквито и да е други) танкове като морска буря пуснати по вълните хартиени лодки! Доколкото знам украинците нямат действаща авиация, която да осигури подкрепа на танковете. Обречена история.

371

House M.D.

преди 1 година

Защо статията е преведена с Google Translate?

370

Шапки долу

преди 1 година

В момента по официални данни руската армия разполага с 13 000 танка.

369

Анонимен

преди 1 година

Добре де... Поне в НАТО няма ли да ги приемат украинците сега? Като награда за добрата работа до тук. Мисля че са го заслужили. Дет се вика в цирка на животинчетата след всеки номер им хвърлят по нещо за награда. На украинците... нищо. Не е добре...ще ги дезинтересират, ще загубят стимул. Нали заради таз мечта "членство в НАТО" започна всичко туй...

368

Анонимен

преди 1 година

Да си играете на танкисти и танкове с руснаци,Това е несериозно,направо смешно.

367

Щирлиц

преди 1 година

Преди 80 години горяха Тигри и Пантери,сега ще горят подобрените им версии.

366

Анонимен

преди 1 година

Е САЩ си е САЩ, най великите! Германия е много о бърза, казва и прави, ама САЩ нещо ще се забави, кмни хитреци са те!

365

Анонимен

преди 1 година

Абе хора разберете го няколко танка нищо няма да променят.В съвременната война танка е само част от нея.Трябва и артилерия трябва и авиация.В случая вече е повече до дронове,но по всички показатели Украйна отстъпа.А това,че и се пращат различни неща от няколко държави още по-сложно става.Всичко иска и техническа подръжка.

364

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.И какво,ако е така Няколко танка ще променят състоянието на Фронта,като изключим,че и технически не могат Някой е гледал много филми.

363

Анонимен123

преди 1 година

Ако укрите получат тези въпросни хамерикански танкове. Най много да се самовзривят сами,, или да си унищожат сгради, да убиват невинни хора.

362

Анонимен

преди 1 година

Германия нямаше така позорно да загуби ВСВ и сега да е окупирана страна ако немските генерали бяха прозряли че продължаването на войната е грешка . Те може да са го прозряли но са си мълчали. Това е било погрешно. Казвам ти дъще сещай се снахо !!!

361

Анонимен

преди 1 година

Съгласявам се с колегата че подобни статии имат за цел да заблудят Русия, но се надявам тя да го знае. Танковете особено от Полша ще влязат в украйна много скоро. Русия трябва да им попречи като разруши железопътната инфраструктура и така ще спести време а после ще действа съобразно ситуацията. Лично аз призовавам за мирни преговори мирно решение.

360

Анонимен

преди 1 година

А бе тия като изкарат 200,руснаците ще изкарат1000. Някой да се съмнява,че руснаците ги нямат?