399

Анонимен

преди 1 година

Руският бизнес.

398

Анонимен

преди 1 година

Тискивт бизнес е решил да дтимулира унищожението на Abrams с по 10 милиона рубли. Губернаторут на Запорожието отделно обещава сериозни суми. ПишЕте ги вече скрап.

397

Танкове в 21 век

преди 1 година

До 2 и са надупчени. Дали ще се излагат да ги изпращат изобщо и кой ще ги плаща. Не се бъркайте, не са подарък.

396

Конфуции

преди 1 година

Една армия е силна когато участва периодично във войни. Така военните изграждат боен опит, учат се от грешките а също така военно-промишленият комплекс се усъвършенства. В дългосрочен плат тази война ще е в полза и за двете страни.

395

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа нещо появата на Т-34 изненадва германците и единственото,което имат срещу него е 88мм зенитно оръдие,което германците откриват от зор,че може да се използва и срещу танкове.На базата на това оръдие е направен Тигър.Германците забавят хода на операция"Цитадела" при Курс заради тежкия Тигър и малкия брой Пантера.Това забавяне дава възможност на руснаците да си създадат отбранителна линия.Така Германия губи при Курск.

394

Анонимен

преди 1 година

Е 100 танка какво са ? Бройка ли е това изобщо?

393

Анонимен

преди 1 година

До 413.Аз пък си мисля,че турците са недоволни,че руснаците почнаха да ги свалят много бързо.

392

Анонимен

преди 1 година

До 415.Няма западен танк,който да стреля с ракети,само руските Т-90М и Т-72БЗМ,го могат.За двубоите си прав.Но тия западни танкове нито са модерни,нито са бройка,която да промени нещо съществено.

391

Анонимен

преди 1 година

В 21ви век танковете се използват предимно (в 80% от случаите) за прикритие на пехотата при настъпление.Няма класически танкови битки... Само нашите изветрели русофили не са в час за съвременното изкуство на войната. Директните сблъсъци са единични и от засада. Украйна иска западни танкове защото те са оборудвани и с ракети и с много по-прецизни системи за точна стрелба и защита на екипажа. Колкото по-бързо се унищожава руския башибозук, толкова по-бързо ще свърши войната.

390

Анонимен

преди 1 година

До 399..Русия притежава около 1000 - 1200 танка и ще се изплаши от))))))))Имаш грешна информация. Руската армия разполагаше преди войната с 13 000 танка, повечето са остарели на по 60год.

389

Анонимен

преди 1 година

До 411Нещо стана с Байрактарите.))))))))Специално за Байрактарите, още преди 7-8 месеца излезе излезе информажия, че турците са недоволни от хвалбите на украинците как с техно оръжие унищожават руски танкове.Даже пивечето клипове с байрактари унищожаващи руска техника са свалени от Ytybe.

388

Анонимен

преди 1 година

До 406 - Бъркаш ФАКТИТЕ, вероятно - тенденциозно! В началото на ВСВ СССР имат общо над 22 хил. танка (14,2 хиляди в армията и 8,4 хил. в резерв)!!! Колко са били готови тия танкове и колко са били стари или модерни - друг въпрос! Верно, немците бързо унищожават старите танкове от 1926 г., но КВ-1 и още повече КВ-2 са истински сюрприз за тях и непреодолима преграда! Т-34 са вече измислени, но се появяват масово по-натам. Лендлиза дава на СССР около 4-5% от нужните неща. сругите 95% са си руски

387

Анонимен

преди 1 година

До Сата Знато.Ми напиши и за Ейбрамс в ютуб и ще видиш,че той не може да мине и една трета от това,което измина руския.Може би за това се чака лятото.

386

Сата Знато

преди 1 година

Ако сте фенове на руската техника, напишете в Ютюб "Т-90 застрял в грязи" и се любувайте.

385

САЩ ХИТРЕЦИ

преди 1 година

Ще дадат танкове, колкото на нас самолети. Това с ейбрамсите беше трик, за да изпарзалят Шолца и ЕС, те да мъкнат тежестта а за САЩ - ПОЛЗИТЕ. А честито.

384

Анонимен

преди 1 година

Малко факти: В началото на Втора световна война, Русия почти не разполага с танкове. Механизацията им е основно трактори със закачени гумени гъсеници и примитивни оръдия. САЩ използва програма Ленд-Лийз, за да изпрати в Русия: 400 000 високопроходими автомобила и камиони; 14 000 самолета; 13 000 танка; 8000 трактора; 1.5 млн полеви одеала; 15 млн чифта армейски обувки; 107 000 тона памук; 2.7 млн тона горива и ГСМ; 4.5 млн тона храна. Без тази помощ, сега в Москва щеше да се говори на немски.

383

Анонимен

преди 1 година

До 413 - Не е за това, ами защото прехвалените Абрамси, които янките вече доставиха в Полша, показаха на полигон край Гданск колко добре се пърлалят, но да преодолеят малко баирче, покрито със сняг - Нье!..... Ерго, чичосамовците ще отлагат максимално използването им в Украина. Вече пишеше някъде, че евентуално в началото на 2024 г. щяло да бъде и прочие. А дотогава - Леопарди, Челенджери и всекакви други, които - може би - няма да се изложат толкова много на Донбаските полета

382

Анонимен

преди 1 година

Германия да освободи леопардите означава да опере пешкира. Американците не искат да дават Ейбрамсите, защото много милиони хора по света това чакат за да ги посочат с пръст и да кажат "Ето! Американците са виновни за войната! Те я направиха, сега подклаждат!"

381

Анонимен

преди 1 година

и тия ще чакат танкове като ние самолети хаха

380

Анонимен

преди 1 година

Мотаят се умишлено.... По-бързо ще може да ги видим в битка, ако руснаците тръгнат (пак) към Берлин, Амстердам и Вашингтон! Но те (засега) не искат )))