36

Анонимен

преди 1 година

Има нормални хора и възрожденци/итънари - клошари.

35

преди 1 година

Кореняк Софианец съм, накратко Шоп. От 11 години живея в центъра на Сидни. Живял съм и в Западна Европа но се махнах. Движа софтуерни секретни проекти на Австралйския говермент, архитектура имплементация внедряване. Минал съм куп секюрити клиранси AGSVA за да имам секретно ниво на достъп. На месец зимам 5 цифри долари чисто, работя 7 часа че и по малко. Живея сред красота чистота. Редовно с автоматика обикалям по кристални плажове джунгли рифове. Да не съм луд да се връщам в БГ? Поздрави

34

Анонимен

преди 1 година

България приключи с опитите да прави реална икономика 1989г. От тогава до сега има само схеми, далавери и кражби. За 33 години не построихме нито едно голямо производство в България. Говорим българска фирма. Нещо да произвежда. Само някакви малки фирмички, някакви ишлемета, някакви пълни глупости. Инфраструктурата я подариха на чужди фирми и на крадци.

33

Та така значи

преди 1 година

Държавата е 5 милиона население,35 процента от което живее в София, а останалите не работят,или едва оцеляват.Целта е всичката земя в Провинцията и селата да се окрупни от банките чрез задлъжнялот на арендатори и едри земевладелци.Пример Голямата Депресия през 1928 година.Това се случва в момента.А липсата на здравеопазване ,граничи с геноцид.Пенсии ще спрат да се изплащат от държавата в следващите няколко години.И животът на българина няма да струва нищо.Очакват се актове на канибализъм.

32

Анонимен

преди 1 година

София вече не расте, защото тези които искаха да дойдат тук дойдоха, потенциалът на провинцията за постоянно прииждане на хора се изчерпа. Родените през 90-те са по-малък брой от родените през 80-те, а родените след 2000-та са по-малко на брой от родените през 90-те и те предпочитат да ходят главно на Запад, а не толкова в София.

31

До явеяв

преди 1 година

Кисело в гроздето, кисело е. Плати ли си вноската по ипотеката този месец? Газчицата как е, поскъпнала ли е? А храната от кауфланд и лидл? Важно е да си софиянец, иначе къде ще редиш плочки по цял ден.

30

Анонимен

преди 1 година

За каква икономика в София говорим? Къде е тая икономика? Къде са производствата?

29

Док

преди 1 година

Аз да попитам, докога цяла България ще плаща парното на софиянци?! В момента киловат топло от Топлофикация София струва 0.145лв. Газта, с която се грее котела край София е на цена 0.245лв. Разликата е от бюджета, в който всички наливат чрез своите данъци.

28

Анонимен

преди 1 година

И какво като има голям брой софиянци с висше образование? Затова работят като продавачи и касиери по магазините, охрана, строителството, транспорта и т.н. И 5 дипломи за висше да има човек не е гаранция, че ще намери работа по специалността. Дипломата не те храни, а трябва да работиш.

27

явеяв

преди 1 година

До Програмист 15к Като ти чета писанията, почвам да си мисля че есинствения лекар от който имаш нужда е психиатър. Сигурно често си в София, на 1-2 седмици са контролните прегледи на такива случаи като теб ???

26

доналд

преди 1 година

До Ренди Детство мое..... 1996 мама ми беше дала веднъж полвин милион лева да си купя яке и гуменки.

25

Програмист 15к

преди 1 година

Жената отива да записва малкия на градина и пита директорката кога трябва да тръгне детето и тя и отговаря - от понеделник. И шах, тя по препоръка на нейни познати майки от София тръгнала да пита година по-рано, а то ставало от седмица за седмица в провинцията. И да, държавна градина. Гъчкайте се в апартаментите си по Витоша и Манастирски за стотици хиляди евра. Залагам, че килера ми се простира на по-голяма площ от вашите жилища. И всичко ми е на максимум 10 минути разстояние.

24

Анонимен

преди 1 година

Може би ако махнете чуждите нацистки знамена от общината, няма да има висша и нисша класа и такова голямо неравенство.

23

Спомени от соца

преди 1 година

Най-много ми харесва да съм"човек от населението".Толкова много неща ми се падат.Но новото издание демократи отдавна задминаха партийните велможи на соца.При соца мечтата беше да имаш.При сегашните-това което имаш да е пълен лукс.При соца разликата в доходите мин-макс не беше толкова драстична,велможите живееха в натурално стопанство,получаваха всичко с власт и малко пари.При сегашните разликата достига няколко десетки пъти.Олигархията,а не народът си има политици,те обслужват нея,а не него.

22

Анонимен

преди 1 година

В София е съсредоточена главно селянията.

21

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

до 13 Скоро може да отцепят Община Обзор. Местните избори като минат и ще децентрализират Община Несебър.

20

Шамил Басаев

преди 1 година

Много анонимни *** в тоя форум.

19

Програмист 15к

преди 1 година

Че то останаха ли програмисти в тая София? Аз си мислех, че всички хванахме гората и единственото софийско ни останаха заплатите! Трябва да си голем будала да се гърчиш в София при положение, че можеш да си работиш отвсякъде.Да дишаш смога сътворен от кварталите населени с *** и от големите баровци без канализация. Да чакаш по час в задръстването и за един двоен гараж да трябва да спечелиш Стани богат два пъти. В София идвам само ако ми трябва лекар (2-ро/3-то мнение).

18

Анонимен

преди 1 година

София е гетото на света. Няма по грозен и мръсен град като София. Дори Пловдив е в пъти по красив, уютен и чист от колкото София.

17

Анонимен

преди 1 година

Расте, ама беднее.