76

Анонимен

преди 1 година

Аз си живея идеално в провинцията...........не бих се пместил в кочи.ната и лудницата София!!!

75

!!!

преди 1 година

София не е България!!!!

74

Анонимен

преди 1 година

72-и, мутрите бяха от Кюстендил, Самоков и още куп градове от страната. Това, че са се намърдали в София не ги прави софиянци. Дори и сега кметицата е от Самоков ръководителя и е от Банкя, Атанасова от Дулово и всички са от някъде си.

73

Анонимен

преди 1 година

Аз знам, че и София е намаляла с 30000 за последните 10 години, откъде има данни, че расте, не стана ясно.

72

Анонимен

преди 1 година

Това е София ----> Румънеца и Енчев - Столична

71

Анонимен

преди 1 година

До Алекс , Той говори за реално производство, не за бизнес само на хартия и кражби! Да, софиянци може и да имат повече прираст, при тях са парите и всичко събрано от страната, но реалното производство в Пловдив е по-развито, имаш краен произведен материален продукт. И ако има бедствие или война, не хартията, а храната и материалния продукт ще е фактор.

70

Алекс

преди 1 година

Столичната икономика е пет пъти по-голяма от пловдивската.Мъка,майна,но това е положението.

69

Анонимен

преди 1 година

След "който не скача е червен", видяхме как се ограбват цели огромни държавни сгради пред очите ни, ей така, за "синята идея", а собствениците на помещения и наемателите изпаднаха в шок и ужас!

68

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА знаеш ли, че през мутренските времена, когато софийските мутри ограбваха цяла България и всичко и всички, хората в градовете и по морето бяха убивани борейки се срещу софиянци и защитавайки населените си райони, за да не бъде ограбено всичко и много момчета и бизнесмени бяха убити в тази грозна битка , от софиянци?

67

w

преди 1 година

Най-голямото реално производство се извършва в Пловдивската промишлена зона. В София се предават най-много хартиени отчети за приходи на разни фирми из страната.

66

още нещо

преди 1 година

София е град на свободните хора в София хората не се интересуват един от друг и клйюки а бачкат здраво затова имат по-високи доходи.В София се произвегжда 1/6 от националнияа продукт , коъто не е само от домати а също финансови услуги , научни откритиая и пр и пр.

65

ясно

преди 1 година

хората се раждат неравни неравни в килограми , неравни в здравен статус неравни като гени освен ако не са еднояйчни близнаци.Няма нищо драматачино в неравенството без няко деейности стават безмислени като например спорта иначе всички щяхме да сме като винтчета произведена от една машина

64

Анонимен

преди 1 година

Някъде в природата да има равенство? Неравенството е заложено априори. И т.нар. равенство пред закона е такова, че едни са по-равни, а други но-неравни!

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен15:Да, аз съжаление си прав!

62

Анонимен

преди 1 година

Кое "расте'' в София? Освен презастроените градинки и площи? И ЕГН-то ви расте в София, България се е стопила наполовина и е в демографска катастрофа и в София няма особен прираст на населението, въпреки миграцията към София! А ако софиянци изгонят и мигриращите хора, те ще емигрират в чужбина, ще ви останат пенсионерите и гробищата на софиянци!

61

Анонимен

преди 1 година

До Така е Столичанин Моля? София и лукс? Смях в залата!

60

Анонимен

преди 1 година

До Простащината крещи, Навярно и на хората от българските градове "простащината" им е "крещяла", когато са пристигнали в селата на софийското поле, да им построят столица и пътища на софийските селяни ходещи в калта, че и дори язовир да им построят и вода да им пуснат, не си мисли, че сте по-високо стъпало от българските градове и села!

59

Анонимен

преди 1 година

Софиянци и бандите, мутрите, връзкарите, ограбиха страната и рекетираха начинаещите фирми, всичко обираха те и убиха частната инициатива на гражданите, в страната цари безработица и обезлюдяване, София не е добро място за живеене, но всичко е събрано само там и хората мигрират там. Ако бяха раздавали на местните хора , на всеки по нещо от държавната собственост и не бяха унищожили, а подпомогнали производството, това нямаше да се случи, а заплатите в страната, са твърде ниски за тези високи цени

58

доналд

преди 1 година

Стигя плюхте по София. Това е град в който се живее спокойно, всичко е на една крачка и кореняците са без особени претенции. Който е живял в мегалополис може да види неща които обикновенния новософиянец не може. София си едно градче областен център, дълбока провинция където всичко си тече бавно и спокиойно. А ако толкова ви напряга, качвайте се по често на Витоша. За съжаление другото богатство, минералните води, го бастисаха.....

57

Анонимен

преди 1 година

Богатите не живеят в София. Ходя от време на време до София за някой уикенд и това е. Пълно е с бачкатори с по 30 години ипотеки дето ще ги плащат и децата им. Единиствения плюс е че летището има добри дестиницаии и метрото. Другото е само минуси. Ако някой може да си върши работата дистанционо или се занимава с онлайн бизнес...да бяга на далеч.