56

Простащината крещи

преди 1 година

Човек трябва да е сляп, за да не я вижда у новодошлите хора у големият град на километри се вижда и намирисва.

55

до Време е

преди 1 година

Къде са тези културни българи? При българските нобелови лауреати и изобретатели? Малко по-сериозно и реалистично, моля. България никога не е била по-добре.

54

явеяв

преди 1 година

До До явеав Е казвам ви че Материализма е болест!!! Защо да объщам жилището в кеш само понеже било връх на балон? В него са ми спомените от детството, то е част от мен и аз съм част от него. Пък и ме е много приятно да изкарам 10 дена ваканция в него. Светло, просторно и с високи тавани.

53

Така е Столичанин

преди 1 година

Най-долно пробните хора, които не могат да излязат у чужбина идва и мърсууват в София за тях София е невиждан лукс от там където идват тези *** селски.

52

ВРЕМЕ Е

преди 1 година

Много е грозно селянията и простите хора да са в града. Градът трябва да е място за живее само на културни, образовани хора, интелигенция. А не разни селски долнопробни сноби, които вместо да си гледат живота на село, нивите и животните се врът ама навират и тикат като луди у Градо и у Моло.

51

РАСТИ ВИДИ СЕ

преди 1 година

Големи задръствания всички *** комплексари набутали се у София карат все големи коли втора и трета ръка задръства улиците и центъра. Не знаят как да шофират в градски условия защото са селяни до края на живота си. Кибичат по кръчми друсат се на турбо чалги.

50

ВРЕМЕ Е

преди 1 година

ДА се въведе задължително ОГРАНИЧЕНИЕ на ПРИИЖДАЩИТЕ ОРДИ от Селата и дълбоката провинция у големите градове не само за София. ОСВЕН ЖИТЕЛСТВО трябва ДА има ИЗИСКВАНЕ за Висока квалификация и Наличен ДЕПОЗИТ ПАРИ, за да бъдат допуснати новите селски кандидати за да станат градски хора.

49

До истината

преди 1 година

МНОГО СИ ДАЛЕЧ от истината Програмистите и ИТ спецовете са технически обслужващ персонал. Големи ПАРИ ги ВЗЕМАТ само ШЕФОВЕТЕ и ДИРЕКТОРИ. За ИТ специалист да бъде работно магаре да живее и работи в България е професионално самоубийство. Истинските добре и високо платени програмисти са в чужбина извън България. Това са митове и легенди ИМА ДРУГИ къде ПОВЕЧЕ ПЛАТЕНИ професии ЛЕКАРИ, БАНКЕРИ, Собствениците на Бизнес това са хората с повече пари.

48

истниата..

преди 1 година

Истината е ,че почти всички програмисти са в София. С големи заплати успяха да купят по 2-3-4 апартамента и освен високи заплати сега имат и доходи от ренти. За да се оправи България трябва имотите на програмистите да се иземат в полза на държавата.

47

Става като New York

преди 1 година

Бедните ще напада с пистолети да грабят магазини и по-богатите хора от средната класа.

46

До явеав

преди 1 година

Съвет от мен - продай си наследственото жилище на Графа. По-добри пари от сега няма да можеш да му вземеш в следващите поне 10-15 години.

45

Анонимен

преди 1 година

Расте, но не старее. Трябва да се преправи на - намалява и остарява

44

явеяв

преди 1 година

До До явеяв Тоя па!!! Ама апарта на графа е от мама и тати, но е от 15 години е празен. Кауфланд съм го чувал, но едва ли толкова не може да се намери нещо достойно за висши особи като вас. И не се занимавам да си сменям плочките в кухнята през седмица та да се оплаквам. Ташака настрана, Материализма е коварна болест присъща само на най-ниско удохотворените!!!!! Имаше една песен на Белослава за красотата кочто е в душата....

43

Анонимен

преди 1 година

София вече не расте. Намаляла е със 17 500 души през последните десет години.

42

преди 1 година

Не знам за теб, но Аз си живея тук в Сидни добре. И съм много щастлив от живота ми. И здравето ми е добре. И всички около мен са щастливи и здрави. Абе колкото по далеч от Панелистаан толкова по хубав става живота, не знам що ама факт. Не събирам капачки. Няма война по пътищата. Не чистя БГ за 1 ден и др. мал0умщини да ме облъчват. Не дишам гуми и дрехи. Не си прекарвам живота в задръствания. Никога не съм виждал винетка наживо, само по телевизията. Не ми крадът данъците, пенсията, бъдещет

41

Анонимен

преди 1 година

В София има смисъл да се живее само ако си студент и искаш всеки ден да си на партита в студентски град.

40

Анонимен

преди 1 година

Баце като си учил в ДАШ-а за шофьор на камион, нема нужда да обсъждаш икономически въпроси. Тази твоя дефиниция за "реална икономика" бие на фейсбукския университет на Костя Шлюхин. Въпросният университет като го завършат тези дето въртят геврека и лакират нокти, не поумняват, стават още по-прости.

39

преди 1 година

Мога да живея и работя където пожелая на Планетата, а синия паспорт ми идва екстра. Аз съм тук щото според мен е от най страхотните места на света. Ако открия по яко място където и да е на Планетата ще се преместя. В Канбера надницата е 1400 долара. Умножавай по 22 на месец. Но е забутано място, малко са желаещите, ще се простя с лайф стайла. И в Западна Европа съм работил в технопарк, високо технологични европейски проекти, топ туристически град, но не може се сравнява с тук. Пиздрави отСидней

38

Христо Христов

преди 1 година

Че кой казва, че трябва да има равенство? Има хора дето бачкат и печелят. Има и други, дето с3 жалват и гласуват за ЕС да им ДАДЕ "европейска МРЗ". Е, има и шарлатани дето печелят от про'с'тотията на вторите. Така е в света. Яжте банани!

37

Анонимен

преди 1 година

В Европа в момента няма нито една държава с реална икономика. Реална икономика значи да затвориш целия производствен цикъл. От добива на ресурсите и енергията до крайния продукт който излиза на пазара. Истинска икономика има само в Китай.