218

:)

преди 1 година

:)

217

Анонимен

преди 1 година

Не евече, тя е тякявя ат сямата нячяла и не Русия е терористът.Световният терорист е известен дори и на пингвините в Антарктида.

216

Анонимен

преди 1 година

Пълна глупост.Руската армия не разчита основно на танкове Т-72.Основно са Т-72БЗ и сега има ,и Т-90М около 200бр и още 100 в резерв.Всичките могат да работят и през нощта нямат никакви проблеми,а Т-90М има и термокамера.Оръдието на западните не е по-мощно от това на Т-72БЗ,а това на Т-90М е по-мощно от западните.И двата модела имат и динамична защита за това са по-леки,а западните разчитат на желязото за това са и по-тежки,но не могат да устоят на ПТУР.

215

Кукуряк

преди 1 година

Стига сте лъгали. Американците вече официално съобщиха, че M1 Abrams-а които са им обещали няма да са от наличния запас на военните сили на САЩ, а тепърва ще пръснат 400 милиона долара да ги правят и чак тогава доставят. Това едва ли ще се случи тази година. Целта (основно финансовата за военно промишения комплекс) е да се задълбочи влошаването на отношенията между Германия и Русия, тъй като сега руснаците ще взривяват германски, а не американски танкове.

214

Анонимен

преди 1 година

До Куку.Нито един от изброените конфликти не е започнат от Русия..Защо сега чеченците са с руснаците,защо Саакашвили е в затвора.В Сирия единствената страна,която е помолена за помощ от редовното правителство е Русия.

213

50358

преди 1 година

""но постигайки това, той неминуемо предаде по-голяма част от бъдещето на Украйна в ръцете на Джо Байдън.""... ето къде е заровено кучето! Украинско-американските газови дружества, които бяха създадени през 2014-15 г. за контрол на преноса на газ към Европа и на и налетите милиарди долари в Украйна, недвусмислено говорят за продажната политика на Украинската олигархия. Украйна затъва все повече и повече в икономическото и финансово блато режисирано от САЩ.

212

Куку

преди 1 година

До сиромах Въпроса,къде бяхте? Не към мен а към тавариш Путин,8 години уж изтребват руснаци а отговор няма!

211

Куку

преди 1 година

До сиромах НЕ ми се пеняви,чел съм цялата ви пропаганда,когато подложихте на геноцид народа на Чечня(над 100 000 убити) Запада си замълча,след това започнаха безобразията в Грузия и Сирия,сега в Източна Европа....Няма как да стане!

210

Глок

преди 1 година

До ussr Този номер със заплахите от ЯО приключи,просто Щатите ще прехвърлят от Инджирлик Ф16 с ядрени бомби и Украйна може да прави каквото си поиска с тях!

209

Анонимен

преди 1 година

Конвенцията за касетъчните боеприпаси, която влезе в сила през 2010 г., забранява използването им поради безразборната вреда, която могат да причинят на цивилното население. Но в Украйна фашистката *** използва такива боеприпаси, а Естония открито призовава за доставката им.

208

Анонимен

преди 1 година

Вчера бе нанесен удар по 4-ти цех на огнеопорният завод в Часов Яр. Съобщава се, че са използвани подобрени боеприпаси на РСЗО Торнадо С. Това са снаряди, които са регулируеми, имат подсилена бойна глава и се насочват чрез сателит. До вчера тези боеприпаси бяха в статут на прототипи и влязоха в масово производство. Всъщност Торнадо С се превърна в руски хаймар. Съобщава се, че Естония е поискала от Германия съгласие за доставка на Украйна на касетъчни боеприпаси.

207

Анонимен

преди 1 година

Руските войски отново се опитват да атакуват Спорни и Верхнекаменское. В Луганско направление фашистката *** обстрелва Рубижне и Кременная. ВС на РФ атакуват по земя Краснопоповка. Руската артилерия обстрелва Невски, Макеевка, Стелмаховка, Табаевка, Котляровка, Ивановка, Синковка и Двуречная.

206

Анонимен

преди 1 година

Вагнер с подкрепата на артилерия атакуват Ивановское. Целта остава същата - да се прекъсне снабдяването на украинския гарнизон по участъка от магистрала Н-32 Константиновка-Бахмут.В източните покрайнини на самия град оркестъра се опитва да пробие отбраната на фашистката ***. Западно от Соледар ЧВК Вагнер отново провежда щурмови операции в района на Благодатни. На север музикантите атакуват Роздоловка.

205

Анонимен

преди 1 година

На Донецкия фронт ВС на РФ са взели инициативата в Маринка и водят щурмови действия в западната част на града. Артилерията работи в по укрепените райони на фашистката *** в Красногоровка и Авдиевка. Под обстрел са още Невелское, Первомайское, Водяное, Бердичи и Очеретино. фашистката *** отговори с удари по Донецк, Макеевка, Пантелеймоновка и Горловка. На юг от Бахмут фашистката *** обстрелва Озаряновка, Курдюмовка и Клещеевка.

204

Анонимен

преди 1 година

Денис Пушилин, изпълняващ длъжността ръководител на ДНР на Русия: Превземането на Угледар може радикално да промени баланса на силите на фронта, да осигури достъп до Красноармейско и Кураховско направление.

203

когато всяка баба...

преди 1 година

Спорите ли спорите ,..за танковете ,па за двигателя па дали ще затъне пък със какво щели да го опаткат руснаците .... руската войска губи предимство през ноща благодарение на електрониката може във кобинаия със друга също така модерна подръжка да направи големи пробиви през ноща ! Нато не са толкова умни да се наврът със голи танкове без подръжка във блато пълно със руски гранатометчици !Нали сте виждали по филмите как от хеликоптер със правилните прибори светите във тъмното и криене няма ..

202

сиромах

преди 1 година

До217 КУКУ:Къде бяхте при подписването на договорките между Янукович и опозицията в присъствието на Европейските гараннти и след3 дена Нуланд вече черпеше с курабийки?Къде бяхте когато гориха живи 50 човека в Одеса включително и бременни жени и доубиваха останалите живи?Къде бяхте 8 години като убиваха в Донбас деца и възрастни,затова че искаха автономия в границите на Украйна и да говорят свободно на Руски,да запазят руската си култура,литература и т.н.?

201

Херодот

преди 1 година

Има една поговорка, че човек не трябва да влиза в ситуация от която после да се чуди как да излезе. Путин май се натресе точно на такава. Ония в Москва така и не разбраха, че народите днес искат сами да определят бъдещето си и към кой икономически или военен блок да се присъединят. Тия още живеят и бленуват 18-19 век и задкулистните сфери на влияние от "Европейският оркестър" както са наричали срещите на коронованите особи във Виена.

200

сиромах

преди 1 година

Оправданието на САЩ за употребата на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки беше,че това се прави за да се избягнат повече жертви и се сложи край на японското участие във войната.Това ще важи ли ,ако Русия направи същото с Украйна,за да сложи край на загубите в жива сила най-вече ,а и да прекрати намесата на щатите и техните марионетки в конфликта?Защо западните държави мълчат за Минските лъжи на Меркел,Оланд,Порошенко,Макрон,Зеленски започвайки от преврата?

199

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 212. А ти защо не си пиеш хапчетата бе психар болен. ""ЕС и НАТО е длъжна да създаде ред"" Явно много сте си повярвали англофилите, ама върви да въведеш новия ред. Не ми шляпай само по клавиатурата. И като лаеш за замърсяване на природата е редно някой да ти подскаже, че най-мръсните производства са американски.