178

Бисмарк

преди 1 година

С Русия не се воюва, с Русия се преговаря.

177

Анонимен

преди 1 година

Буквите ни не са нито руски, нито български, а гръцки.

176

Бай Дрън

преди 1 година

От тая статия се вижда, че Запада все още не разбира естеството на нещата.Няма как Украйна да победи най-голямата страна в света по територия и това трябва да е ясно и на най-дребния западен пропагандатор, преди да почне с анализите си, граничещи с врачуване.

175

Анонимен

преди 1 година

Как смеете да ми пишете тук на тоя рашиcтки език , краден от Българите ?

174

Анонимен

преди 1 година

Колективният запад си мечтае, че обещаните и предоставени тежки танкове ще поставят Зе-клоуна в позиция да диктува на Кремъл условията за прекратяване на огъня и мира. Мечтите, както казват, са безплатни. Мечтать не вредно.

173

Анонимен

преди 1 година

Младите украинци и руснаци не искат да се бият но ги карат насила да се избиват. Всеки ден умират стотици бели хора в разцвета на своята младост. В същото време европейските болници са пълни със застаряващи хора за да им удължават живота. Европейските народи не протестират, значи ще си заслужим ядрена война.

172

Анонимен

преди 1 година

НАТО обеща да прати 1 процент от наличните си танкове като подкрепа на Украйна и руските се спукаха да реват. LOL

171

Гз

преди 1 година

Значи 50 или 100 танка само спирали напредването на русия, ама видиш ли русия била заплаха за цяла европа. Танка е за нападение бе, не за защита.

170

Курд Околянов

преди 1 година

При ядрена война, ако не те изпепели гъбата, тогава следва лъчева болест. УИКИПЕДИЯ: Като трета фаза на заболяването се развива пълната клинична проява на лъчевата болест. Това е периодът в който настъпва смъртта. Характеризира се с трескаво състояние на индивида,"Алопеция">алопеция</a> (окапване на косата), кръвоизливи. Настъпилата смърт най-често се дължи на

169

РУСИЯ Е ОБРЕЧЕНА.

преди 1 година

...Ако посегне към ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ! ....ГАРАНЦИЯ!!!

168

Еми, така е :

преди 1 година

Щом заплашващ света с ЯДРЕНА ВОЙНА---вие кво искате....ДА ВИ СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ ОТ СТРАХ, ЛИ...хахахааа...ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!

167

Курд Околянов

преди 1 година

Проблема е, че Русия ще иска победа на всяка цена и вероятно ще посегне към ядрено оръжие.

166

Анонимен

преди 1 година

Какво реално промениха предишните, вече изгорени 1000 и повече танка на Украйна? Освен, че взеха живота на много хора, в това число и на екипажите си. Танкове за мир! Това безумно съчетание не можа да го роди дори СССР, когато празаше танкове в Прага или Варшава. Но го роди Столтенберг. Твари не-щастни!

165

САМО питаме..

преди 1 година

А ИРАН И СЕВ.КОРЕЯ ,УЧАСТВАТ ЛИ В ТАЯ ВОЙНА.....??????

164

Прочел

преди 1 година

Един от противниците на изпращането на танкове беше депутатът от Бундестага от опозиционната дясна партия (AfD) Петер Бистрон.Германски танкове срещу Русия в Украйна. Вашите дядовци вече са правили такива опити и то заедно с всички тези мелници и бандери. И с какъв резултат? Ужасно страдание, безброй милиони мъртви и от двете страни. И все пак руските танкове вече бяха тук, в Берлин. И два от тях са още тук, наблизо, точно един до друг. И вие всяка сутрин минавате покрай тях и трябваше да запомните това, каза той от парламентарната трибуна.

163

Анонимен

преди 1 година

На полигона украйна ще бъде проведен преглед на тенденциите в танкостроенето за 21 век.Заинтересованите вече заявяват участие

162

Анонимен

преди 1 година

обявете най-после награда за отстрел на джуджя, тия милиарди дето изсипахте една малка част можеше да разреши проблемите много бързо. отстранява се гнилоча, останалите да им се дръпне лайнетоо и сами ще си ги прочистят после шайките

161

Кара Бинер

преди 1 година

Леопарди,абрамси ,чалънджъри...обещават красиви фойерверки.Имат лошият табихет да им се взривяват боеприпасите.Има филмчета.Който се интересува,може да ги види.

160

Анонимен

преди 1 година

Светът се приближава към световна война. Жалко за младите, които още не са си поживели. Аз колкото и да мразех социализма , осъзнавам, че това бяха едни щастливи години и не за това, че бях млад. Дано ни се размине апокалипсиса и дано всеки осъзнае коя е причината и причинителя на напрежението.

159

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Още през соца чехите им показаха че АК47 е баклук пред техния ВЗ58!" Сериозно? Да в Вз 58 има няколко готини конструктивни идеи, но нека погледнем Вз58 са произведени в 980000 бройки само в калибър 7,62х49 Калашнков А Семейство Калашников са произведени в МИЛИАРДИ бройки. Само нелицензните копия са стотици милиони бройки. Толкова по темата...