258

Анонимен

преди 1 година

Дали това е войната между русия и запада или путин ще нападне Запада след Украйна няма почти никакво значение.

257

Куку

преди 1 година

До Пинколин Знам те,ти си безстрашен на две ракии а на сутринта пак шофьор в градски транспорт.Време е да отидеш в Бахмут и изтребваш п.ци,само се кръсти да не попаднеш на чеченският батальон защото се връщаш жена!

256

Пинколин

преди 1 година

До Куку какви свирепи бойци са тия п.серковци ве патагонец я лягай да спиш!!!

255

Куку

преди 1 година

До Боби Умник,как за една година руснаците драпат в две области и не могат да мръднат.Къде е стратегията и технологиите като виждаме Т72 и БТР60.Много подценихте украинците,забравихте,че в Руската империя и СССР украинците са юмрука на армията!Свирепи бойци

254

Боби

преди 1 година

До ++++3000 Хайде поредния ДИПЛОМАТ - Павиш ли разлика между МЕМЕОРАНДУМ и ДОГОВОР - какво е необходимо един МЕМЕОРАНДУМ да стане ДОГОВОР? РАТИФИКАЦИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА. Въпрос кои страни са подписали Меморандума и кои са го ратифицирали? Да ти подскажа - НИКОЙ! Дори Ъкрайна дори САЩ за РФ сам знаеш не са го ратифицирали.

253

Отговорът

преди 1 година

Русия е победител от самото начало незнам кой се надява на нещо друго ???

252

Анонимен

преди 1 година

Добър ден. Войната не е от вчера. Просто е преминала на друго ниво.

251

Боби

преди 1 година

До Куку "Който напада дава по-големи жертви..." Това още от Колониално време не е вярно. Може да погледнеш как Англичаните се справят със Зулусите. Нали се сещаш реално Англичаните нападат Зулу Ланд... Жертвите зависят от Технологии, Стратегия и Тактика. А РФ доказаха в този конфликт че и трите компонента много много бързо ги докарват до адекватно ниво. За разлика от Киевската Хунта които определено загробват ВСУ.

250

Куку

преди 1 година

До Анонимен Тия данни от вестник Правда ли са?Простата наука казва,че тоя който напада дава по големи жертви.При това положение Раша е с2-3 милиона назад.Първо обяви частична мобилизация след това ще дойде и цялостна

249

Куку

преди 1 година

Както казват поляците за 40 години научихме руснаците да си слагат вратовръзки.Изостанал народ

248

Анонимен

преди 1 година

80г по късно германските танкове отново всяват страх и ужас,но и възторг.Ужас за едни възторг за всички останали.Някои за 80г не можаха да направят нищо.След още толкова ще е същото.Туй то.

247

Анонимен

преди 1 година

Последните данни за украйските загуби са за над 1,2мл убити и ранени,както се очаква войната да продължи 3 години,няма остане никой в тази държава.Затова вече и насилствено мобилизират украинци!Отвличат ги направо от улиците, дрогират ги и ги пращат да бъдат пушечно месо на руснаците,с идеята че те като разберат какви войници имат срещу себе си ще проявяват милост и ще забавят атаките си.Зеленски иска танкове единствено за защита на Киев,той така си го и каза когато разбра, че Германия ги дава!!

246

Боби

преди 1 година

До 261 "Китай няма боен опит, ако се стигне до военен конфликт китайците ще свършат като руснаците в първите 3 дена на специалната им операция" Китай няма Боен опит??? Нещо което не знаете за Китай. За да станеш ПРО в КНА трябва преди това да служиш наборна служба. За всяко място в НАБОРНАТА СЛУЖБА има 20(ДВАДЕСЕТ) Доброволци конкуриращи се. Освен това Китай нямат никакви проблеми с финансиране на армията си. А боен Опит Китайците имат - В колко ООН миротворчески мисии са участвали а?

245

Анонимен

преди 1 година

Нема нужда да ги карате до украина тези танкове. Имам фирма за изкупуване на скрап от железо и др метали и неметали! Карайте ги при мене. Ша ви дам хубава цена - 23 ст. на кило. После ше ви е теудно да ги товарите като ги гръмнат. Че и на ла.на ще миришат. Карайте ги у нас, айде!

244

Боби

преди 1 година

До Пешев и ЗападоРобите не се ли усетихте че Путин победи? Какво става в МикроБритания - Икономическа криза и дори обща стачка, Какво става в Франция - Същото само дето Жълтите жилетки ехидно усмихвайки се казват "Ние от преди колко време ви казвахме" и се стягат за поредния протест. Февруари ще се смени състава на Конгреса в САЩ и като минимум ще има РЕВИЗИЯ на това което е дадено на Ъкрайна С интерес ще гледам КОЛКО МИЛИАРДА $ ще са зачезнали някъде в небитието - повече ли ще са от БВП на БГ??

243

Вярвам ти

преди 1 година

До Анонимен 258....Абсолютно сигурно е,че говориш на базата на собствен опит.......в близането!

242

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

241

Клошари

преди 1 година

Пр0тивна и крадлива нация са руснаците !

240

Янаки

преди 1 година

Горещи новини: днес другаря Владимир Путин каза: загубихме войната тавариши! Трябва да си признаем пълната некадърност на Русия на всички нива! Нашето не е държава ами полуразрушена психиатрия! За да спася поне малко от честта си ще си направя харакири и ще скоча от часовниковата кула на Кремъл!

239

Пешев

преди 1 година

Русо'робите трудно приемат факта че Русия не може да победи нито Украйна, нито Бангладеш! А Китай не смее да мръдне защото ще стане на Русия 2: глад, студ и разкошна мизерия!